Motorcu köpekten korkardı bu ondan 10 kat beter;köpek yerine bundan beslemek lazım..
Motorcu köpekten korkardı bu ondan 10 kat beter;köpek yerine bundan beslemek lazım..
Bir BMW görürsün, çok çalışırsın, parayı ayarlarsın, arabayı alırsın, parçası pahalıdır hevesin kaçar.
Bir MERCEDES görürsün, bağı bahçayı satarsın, arabayı alırsın, vergisi kalın gelir hevesin kaçar.
Bir PONTİAC görürsün, kredi çekersin, arabayı alırsın, yakıta yetişemezsin hevesin kaçar.
Bir CADİLLAC görürsün, bilezikleri bozdurursun, arabayı alırsın, çocuklar çizer hevesin kaçar.
Bir TOFAŞ görürsün, iki maaşla parasını çözersin, arabayı alırsın, gezersin, yanlarsın, kızlara şekil polise atar koyarsın, oto sanayiye benzin istasyonundan çok uğrarsın, kolay ulaşırsın vazgeçemessin aracın son sahibi olursun dürümcüyede gelmez çay ocagı yaparsın ... Fiat Tofaş 1.6 İmansız tuning.
Senin konun ne alakaysa aha buda o alaka Can sıkıntısı vol 2.
:-* ulen ne biçim saldırıyor koç yaw xD ne kadar inatçı hayvan
Telefondan izledim çok güldüm koçun şakası olmaz vursa depoyu deler insanı sakatlar
ahaha motora vurup düşürdüğü yerde bittim
ahaha koptum ya :D elinede ince bi çalı almış dürtüklüyo hayvanı gitsin diye :D :D :D koçça mubarek ne inatmış be :D
himmet ağa goç
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/46407/salak-milyonerler-himmet-aga-goc!
Başınıza böyle bir olay gelirse diye bir öneri sunayım , eğer hayvanın burnuna sert bir şekilde vurursanız kaçar . Bu her hayvan için geçerli , köpeğinde burnuna vurun oda kaçar . Doğduğumdan beri ailem hayvan besler . Şuan alman kurdu cinsi köpedğim var .
Başınıza böyle bir olay gelirse diye bir öneri sunayım , eğer hayvanın burnuna sert bir şekilde vurursanız kaçar . Bu her hayvan için geçerli , köpeğinde burnuna vurun oda kaçar . Doğduğumdan beri ailem hayvan besler . Şuan alman kurdu cinsi köpeğim var .
burna vurmayı duydum ama ne kadar etkili bilmiyorum bizim bağdaki kangal kaçmıyor su tutmadığın sürece
yeminle sesli güldüm ha :D artık çoban köpeklerine gerek kalmadı hayvanlar kendilerini koruyolar maşalalh :D
Gece gece iyi güldüm yürübe koçum benim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)