Yorum yok!!! Kız görünce artistik yapıcam diye başkalarının hayatıyla oynamayın!
Yorum yok!!! Kız görünce artistik yapıcam diye başkalarının hayatıyla oynamayın!
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Kız öldü mü acaba?
İşte anlatsan inanmaz kimse.. Allah böylelerinin belasını versin..
Akşama kadar bunlardan çoğuyla karşılaşıyorum ne yazık ki : ((
Ha birde ırkçılık yapmak istemem ama şu çinli milletten iğreniyorum..
Bi Allah'ın kulu da durup da ne oluyor demedi, görüntüyü çeken arac sahibi bile basıp gitti,
ne motorcusu durdu, ne başkası !! Kedi köpeği canlı canlı pişirip yiyen, anne karnında ki bebekleri bile
nüfus planlaması adı altında öldüren zilliyetsizler!!
olaya bak kimse durmamış bile
Yuh artık ya, bu kadar vicdansız bu kadar meymenetsiz mi oldu insanlık !! Belki de ölmüş birisinin arkasından bile hala espri üretebiliyorsunuz..
Aklınız sadece tek bir şeye çalışıyor.. yazık cidden yazık..Orada yatan senin kızın, yada annen ya da kardeşin de olabilirdi..
bunlar nasıl millet böyle ya, kimse aracından inip bakmaya tenezzül etmiyor
çantasını almaya çalışmış ama becerememiş ve kızın dengesini bozmuş. darbenin şiddetiyle kız bayılıyor galiba. kaskın önemini gösteren bir video daha
Buradaki olay şuna benziyor, birisine alenen bilerek ve isteyerek kurşun sıkıyorsunuz sonra da diyorsunuz ki ee kurşun geçirmez yelek giyseymiş..
tamam sürücünün kusuru olabilir, ama birisinin onu öldürmeye çalışmasını meşrulaştıramaz..
Bir insanı suçsuz yere öldüren, insanlığı öldürmüş gibidir.. Ben buna inanır bunu savunurum her zaman..
Kasten adam öldürmeye tam teşebbüs düpedüz.
Bunun gibilerin taaaaa %%/&/(()=)=?=_)&R+'^^^'^+%+&/YFH/(T/()=)=)==PLU)P=)??=_?)=(/I/&U%YE'^+!+%&%&/(/)()/()()= (soluklanma molası yarımsaniye) //)/()&//&+%&%&/)(=?_?_=I&&U% =)=)=?=_&)(/&%&^%+W!!'^'++%%&&/%&(&''^+'^%^&/(/))==??_)(%(&)/=)?)=?)=&++&'+^%%+'!^+!^+'%+/%(/)()=)_?_(%/%/ +%/(/)()&+%+'!'^'^'^%&%&(/)=?=__)=))((%/&(/=(R%++!+'/&/)==)?=)=_=_=?_))()=/%%+',
İyi geldi deşarj oldum kusura bakmayınız, ama ben bunun gibilerin taaaa ..............................
Ne kadar kolay değil mi bir bayanin namusuna dil uzatmak?
Videoda görüldüğü kadarıyla kızı düşüren motosiklet sürücüsü bilinçli olarak düşürmüş. Tabiattaki diğer canlılardan insanları ayıran şey düşünme yeteneğidir. Ne yazık ki İnsan olarak adlandırdığımız pek çok canlı bu yeteneği gösteremiyor. Kızı düşürdüğünde neler olacağını düşünememiş bu canlı. Yorum yaparken de düşünmeden yapmamak lazım.
Artistlik değil de ya pandik atmaya çalıştı ya da (bana göre daha kuvvetli ihtimal) çantasını çalmaya çalıştı...
Ülkemdeki insanlara olan inancım bazen azalıyor, böyle videolar izliyorum geri geliyor. Anlayana...
Forum kurallarında küfür yasaktı.o yüzden yorum yapamıyorum......
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)