Motorlu kızı düşürüp kaçtı!!!
Reklamlar
-
05 Ağustos 2013, 12:09
ertuğrul66 adlı üyeden alıntı
Biraz düşünelim lütfen yazmadan önce... Bu video Japonya da yada Çin de çekilmiş ve Ayhan abi de Türkiye de. Bu videoları izliyor ve ülkesinde (Türkiye de) böyle olaylar olmadığı için ülkesine şükrediyor. Anladın?
Muhtemelen Çin Ertuğrul. Japonlar böyle değil, ayrıca Japonya'da trafik kuralları daha katı. Bu şekilde herkes kasksız falan gezemiyor bildiğim kadarı ile.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2013, 13:27
Videonun orijinali burda
http://www.liveleak.com/view?i=212_1...omment_page=19
Yorumlara ve videoya dikkat ederseniz 2 -3 . saniye arası olay çarpıp kaçma değil çalıp kaçma olduğunu anlayacaksınız .
Ayrıyetten japonya değil orası çin
En fit olduğumda insanların yardım etmemesini geçtim şerefsiz araba sürücüsü orada yolu kapatması lazımdı ama tek bir insan görmedim o videoda
Zaten cenin dahil her şeyi yiyen yamyam bir toplumdan ne beklersin ki ...
-
05 Ağustos 2013, 19:34
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Muhtemelen Çin Ertuğrul. Japonlar böyle değil, ayrıca Japonya'da trafik kuralları daha katı. Bu şekilde herkes kasksız falan gezemiyor bildiğim kadarı ile.
Evet bence de çin. Zaten adamlar nüfusu düşürmek için elinden geleni yapıyor. Birde insana değer yok orada birçok vukuatı var çinin bu konuda... Japonlar kültürlü insanlar birbirlerine düşkünler.
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
-
30 Ağustos 2013, 03:43
Kimse durmuyor arkadaş bizim atalar boşuna akmamış oralara elimde imkan olsa şu videodan sonra bir Akın düzenlerdim oraya . İnsanı bırak köpek olsa öyle bırakılır mı yolda .
-
kızda iyice cılkını çıkarmış kalkmadı yerden sanki 200 le düştü.
-
Önyargılar oluşmuş bir kere. Başlığı görünce "kesin bir otomobil sürücüsü vurup kaçtı" diye düşündüm. Türkiye'de otomobil sürücülerinin durumu herkesin malumu. Şimdiyse "motorcu motorcuya bunu yapar mı ya?" diye düşünüyorum.
-
yucelgsm adlı üyeden alıntı
olaya bak kimse durmamış bile
Aynen ya bizde olsa 20 kişi toplanmıştı.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Ancak boyle bosalabiliyormus.
Birde hastayim bu cinlilere uzerinden gecerler polisi ambulansi aramaz orospu cocuklari
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)