Hareketler güzel trafiğe kapalı alanda olması dahada güzel
Hareketler güzel trafiğe kapalı alanda olması dahada güzel
trafiğe kapalı alanda yapmayada özenmek lazım aslında
2:34-2:44 bitirdi beni. Harika olmuş
deli lastik yaktı adamlar yaw
Motor markası nedir arkadaşlar? Çok güzel video olmuş.
Kamera arkası da iyiymiş.Ne kadar profesyonel olsakta hata yaptıklarını ve en az zararla kazayı atlatabildiklerini göstermişler.
İlk önce bizimkiler zannettim ! yabancı video olduğunu görünce hevesim kaçtı , hep düşünürüm , niçin bizimkiler bu tür etkinlikler yapmazlar veya yaptıkları , bunların yaptıklarının onda biri olur , iki şey geliyor aklıma ya! bizimkilerin motorları kıymetli veya korkuyorlar tehlikeli diye !.
bızdede ustalar var tabı bılene ayrıca yazınız cok sacma olmus bılemıorm korkmayan varmıdır 200 kiloluk bı alet uzerinize düstügünde kurtulma sansınızı bı dusunun bence ayrıca motorlar tabıkı kıymetlı bılemıorm sıze göre 20 bınlıra az herhalde oyle bı motorun masrafıda halıyle fazla hesap eden var edemeyen var saygı duymak lazm
Bu şekilde kullanan , drift ustalarımızdan kayda değer görüntüler bulamadım , sizde varsa eklerseniz sevinirim , "korku dediğiniz şey çok göreceli , "yani denizden , kimi çocuk feryat figan korkarken , kimisi , kendiliğinden düşe kalka suya giriyor !!! siz yanlış anladınız herhalde ben büyük motoru olan herkes yapsın demiyorum !, bir motor parasını bir saatte kazananlar da var bu ülkede , tek teker veya lastik yakmayı becerip "korkmuyorlar fakat bir türlü kendilerini geliştiremiyorlar riski mi sevmiyoruz nedir !?
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
İmrenmemek elde değil.
Çok güzel hareketler bunlar...
yok yahu Ahmet..bazen işe giderken kaptırıyorum kendimi,ya geç kalıyorum yada çevreden fırça yiyorum..
o yüzden artık trafiğe kapalı alanda eğleniyoruz..kimseler görmeden....
Trafiğe kapalı bu videonun anahtar sözcüğü olmalı. Pek çok kişinin bu hareketleri trafikte yapmaya çalışması üzücü bir durum.
Başarıyla gerçekleştirse bile Arif Razgatlıoğlu da dahil buna. Youtube'da kendisinin doğru dürüst giyinmemiş, ve trafikte tek teker üzerinde ilerleyen videoları dolu
Bu video trafik kavramındaki cinsliğimden bağımsız olarak çok çok güzel
bariyerlerin üstü daha dar ve daha adrenalinli oluyor...
emniyet şeridinden herkes gidiyor zaten...
tamam tamam ufaltıyorum attıklarımı..civcivler aç kalmasın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)