Arabanın sürücüsünün söylediklerini duydunuzmu
Reklamlar
-
bana bu adam denk gelse keşke
Reklamlar
-
Bu 30 dakika saçmalığı kalkmalı, insanların canının 5 kuruş kıymeti yok çok büyük bir faciadır trajedidir bu, yasa koyucunun UMURUNDA DEĞİL, kimsenin de sesi çıkmıyor.
Olay özelinde yorum yaparsak; tamam ben adamın yerinde olsam öyle konuşmazdım ancak adam haksız değil. En azından küfür etmiyor. Ambulans ne kadar sürede gelmiştir bilmiyorum, ama ekibin yaptığı müdahalede biraz medeniyet kırıntısı var, az da olsa sevindirici.
-
Böyle paldır küldür kırmızı ışığa dalarsan olacağı bu. Kırmızıda geçeceksen bile kontrollü geçmek gerek, onu da savunmuyorum suçtur ancak 60-70'le arabaya girmekten iyidir.
-
Bu video verilmişti, kaza yapan arkadaş yorum bile yapmıştı . Bilerek yaptığım birşey değil, motor üzerinde gözüm karardı benzeri birşey demişti.
-
Haksız da olsa , kaza yapan , yerde yatan , belkide can çekişen bir insana "indiricem , "ayakta olsa bu pozisyonundan daha beter yapacağım" gibi atıp tutmak bence normal bir insanın davranış biçimi değil ! , ne kadar değişik şeyler var , hayret !!
-
bizim ülkemiz eğitimsiz arkadaşlar, ne insanlara saygı var ne sevgi var, ağaç yaşken eğilir demişler, küçükken terbiyeyi eğitimi veremezsen ileride de pek bişey beklemen yanlış olur. Bu ülkenin en büyük sıkıntısı eğitim seviyesinin düşüklüğüdür.
-
c3nk arkadaşımızın söylediklerine ek olarak ülkenin diğer bir sıkıntısıda; videodaki araba şöförü tipindeki aile babaları ( klasik olanlardan yani hiç bir hobisi olmayanlardan bahsediyorum, bildiğin türk babaları ) için araba demek avrat demek namus demek canını al arabasına sakın birşey yapma. Ulan bugüne kadar motosikletine kendim kadar iyi bakan bir kişiyle daha karşılaşmadım ( vardır ama ben denk gelmedim ) ama söz konusu bir canlı olduğunda yemişim motoru, bundan 5 yıl sonra geri dönüp baktığımızda ne arabamız ne de motosikletimiz çoktan satılmış sadece bir anı olarak kalmış olacak önemli olan cana birşey olmasın, kalpler kırılmasın.
Zaten bu kavgaların çoğu hep kıymetli malımız ve olmayan güvenimiz yüzünden oluyor yazık
-
olayın oluş bitiş kısmı pek değilde o 112 cilerin çocuğu sedyeye alışına takıldım
benim olduğum bir yerde öyle bir kazada gözümün önünde öyle müdahale edilsin
o sağlık personelini kesinlikle işten attırmak için elimden geleni yaparım
ulen ilkyardımdan bu kadar uzak ilkyardımcı mı olur?
-
Herkes hata yapabilir. Motosiklet sürücüsü hatalı. Araç sürücüsünün yaşına başına bakınca ağzından cıkanları yakıştıramadım. Çocuk can derdinde adam artislik yapıyor. Böyle bir hatanın bedelini sürücü bir şekilde ödeyecek ama bizim elimizdeki imkanları kullanarak yardım etmek gibi bir insanlık görevimiz var.
Kazaya müdahele eden sağlık görevlileride ders niteliğinde müdahale ettiler. büyük bir teşekkürü hakettiler.
Cevredekilerde yerde yatanı adam yerine koymadıkları için dokunmadılar bile bu sayedede yaralının sağlığına bir zarar elmedi.
Araba olacaktiki kazaya karışan cevreden yetişenler ellerine geçirdikleri ile aracı acıp içindekini çekiştirerek çıkaracaklardı.
Toplumumuzun gözünde 4 teker aracı olan insan motosiklete binen varlık bile değil
-
otopsici adlı üyeden alıntı
olayın oluş bitiş kısmı pek değilde o 112 cilerin çocuğu sedyeye alışına takıldım
benim olduğum bir yerde öyle bir kazada gözümün önünde öyle müdahale edilsin
o sağlık personelini kesinlikle işten attırmak için elimden geleni yaparım
ulen ilkyardımdan bu kadar uzak ilkyardımcı mı olur?
yaralı vatandaş bacaklarımı hissetmiyorum diyor, o şekilde sedyeye alınması bana da garip geldi.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Herkes hata yapabilir. Motosiklet sürücüsü hatalı. Araç sürücüsünün yaşına başına bakınca ağzından cıkanları yakıştıramadım. Çocuk can derdinde adam artislik yapıyor. Böyle bir hatanın bedelini sürücü bir şekilde ödeyecek ama bizim elimizdeki imkanları kullanarak yardım etmek gibi bir insanlık görevimiz var.
Kazaya müdahele eden sağlık görevlileride ders niteliğinde müdahale ettiler. büyük bir teşekkürü hakettiler.
Cevredekilerde yerde yatanı adam yerine koymadıkları için dokunmadılar bile bu sayedede yaralının sağlığına bir zarar elmedi.
Araba olacaktiki kazaya karışan cevreden yetişenler ellerine geçirdikleri ile aracı acıp içindekini çekiştirerek çıkaracaklardı.
Toplumumuzun gözünde 4 teker aracı olan insan motosiklete binen varlık bile değil
insana saygı yok 4 teker teneke parçasına var
-
vay beee adam indirecek.yahu adı üstünde kaza bu .trafık kurallarını hiçe saymış olabilir ama en nihayetinde karşında kide can taşıyor.atalarımız ÇAnakkale de yaralı düşmanına bile sırf insan olsuğu için iyi davranmış vede TEDAVİSİ ni yapmış.bence adam yanlış yapmış.insanlığın bitti andır...
-
Yaralı kişi hatalı da olsa olmasa da sonuçta arabadaki adamın yardımcı olması gerekiyor.İnsanlıktır yani biz yolda yürürken yanımızda bir motorcu düşüp ayağa kalktığında abi iyi misin birşeyin varmı diyip yardımcı oluyorsak kazayı yapan veya sebep olan kişinin yaralıya en iyi şekilde yardımcı olması gerekiyor.
Bu cahillik değil bence.Cahillik denince akla farklı şeyler gelmesin.Günümüzde üniversite mezunu olupta çok cahil insanlarıda görüyoruz.
En önemlisi insanlıktır.Ne şekilde olursa olsun yardımcı olmaktır.
-
tamamen insanlıkla alakası olmayana bir araba kullanıcısı
ne olursa olsun kırmızıda geçer,hatalı dönüş,yapar,hız yapar v.s v.s karşılığında kaza yaptığında sonuçta bir can nasıl bu şekilde davranıyor
bu gaddarlıktır acımasızlıktır
o yerde yatanında anası var babası var evli ise çoluğu çocuğu var yazıkmı değil
araba şöförü iyi oldu kalsın daha beter yapacağım demesi şeref..... o yerde yatan senin oğlun olsaydı hoşuna gidermiydi bu şekildemi yorum yapardın
diyeceğim oki bize araç şoförlerinden fayda yok
herkes motorcular olarak biraz daha dikkat aman diyim
herşey hayat ile ölüm arasındaki sağ elinizde gaz koluna bağlı
Allah böyle kazalardan hepimizi korusun...
-
dünyanın heryerinde kazalar yaşandıgından 30 dakka zıkkım kapıda saçmalığına son verilirken sadece türkiyedeki aç gözlü patronlar bu saçmalığı devam ettiriyor. herkesin tepki göstermesi lazım bu insanlar can. dominos saçmalığa son vermeli.
Yolver gitsin .
-
yine malum firma taşıyıcısı kaza yapmış
ee 30 dk yetiştirmesi gerekiyor sonucunda da bu oluyor
asıl firma sahiplerini indirmek lazım gözlerini toprak doyursun
-
Kırklarelinde de durum farksız.Her yer bi anda bizde de pizzacı doldu.Son yıllarda trafik zaten çığrından çıktı burada,üstüne pizzacı motorlarıda çıkınca iyice çekilmez oldu.Nerden fırlayacakları belli değil elemanların.Sağdan soldan alttan üstten her yerden fırlıyor adamlar.Emniyet onlar için ileri sürüş teknikleri eğitimi vermeye kalktı katılım yok denecek kadar az.Bi günde hepsini yolda durdurup zorla eğitime götürmüşlerdi ama gene değişen bişey yok.Zaten 30 dakkayı geçsede illa bi mazeretleri var bedava değil pizza,madem öyle ne köklüyosun gazı hala be kardeşim.
-
İnsanlarımızın çoğunda ki felsefe ne yazıkki şu;
Düştü mü? Bir tekmede sen koy gitsin
Motosikletlinin savunulacak bir tarafı yok kırmızıda geçiyor. Bize yeşil ışık yandığın da nasıl diğer tarafta kırmızıdan geçen sürücüye kızıyorsak bizim de kurallara uymamız lazım. Lakin arabanın şöforünün yaptığı da hiç etik değil. Ulan arkadaş önce bir bak yaşıyor mu? Ama nerde nerde nerde. Evden çıkarken insanlığını evde unutan şöforlerden birisi işte ne olacak
-
o yanında sessiz kalan kasklı bir arkadaş vardı, laf eden araç şoförüne dalmasını bekliyordum. beklediğim olmadı çok üzüldüm..
-
01 Haziran 2013, 19:21
benzeri bir olay geçenlerde başıma geldi; kaza yapan kurye arkadaşa kendi haksız olduğu halde atar yapan dayı,ben ve olayı görüp duran 2 kurye arkadaştan dayak yedi. Motorcu dayanışması yaşasın :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)