Motosiklet Nasıl Kullanılır? Amatör Video
Reklamlar
-
Öncelikle şunu belirtmek isterim bu video sadece kafanızdaki birkaç soruyu yanıtlayabilir.Bu konu hakkında motosiklet sürüş eğitimi almanız gerekmektedir.
Yeni başlayanlar için, ehliyet kursuna yazılmadan önce motosiklette neyin nerede olduğunu ve KABACA ne yapmanız gerektiğini açıklamaya çalıştık.
Boş bir haftasonunda ne yapalım derken yarım saat içinde çektiğimiz bir video,biz çekerken çok eğlendik umarım sizde beğenirsiniz
www.youtube.com/watch?v=Z4azlND0Ygs
Reklamlar
-
Yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç videosu özellikle debriyaj kullanımını anlatmanız iyi olmuş bir çok yeni başlayan arkadaşın sorunu debriyaj gaz ayarını yapamamak. Umarım biri çıkıp " ya bunu bilmeyene yoktur" demez.Adı üstünde yeni başlayacaklar için. Ellerinize sağlık arkadaşlar.
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç videosu özellikle debriyaj kullanımını anlatmanız iyi olmuş bir çok yeni başlayan arkadaşın sorunu debriyaj gaz ayarını yapamamak.
Umarım biri çıkıp " ya bunu bilmeyene yoktur" demez.Adı üstünde yeni başlayacaklar için. Ellerinize sağlık arkadaşlar.
Teşekkür ederim
Alternatif arayana;
Motur nasıl Çalıştırılır?
-
Felon adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
Alternatif arayana;
Motur nasıl Çalıştırılır?
kolçakla çalıştırmayı da gösterseymiş iyi olurmuş kısa ve öz anlatmış adam
-
Gayet güzel olmuş, emeğinize sağlık Neresi orası, alıştırma yapmak için çok uygunmuş
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Gayet güzel olmuş, emeğinize sağlık
Neresi orası, alıştırma yapmak için çok uygunmuş
Teşekkürler Avcılar Sahil, hava güneşli olduğunda genelde kalabalık olur fakat o gün çok iyiydi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Felon adlı üyeden alıntı
Öncelikle şunu belirtmek isterim bu video sadece kafanızdaki birkaç soruyu yanıtlayabilir.Bu konu hakkında motosiklet sürüş eğitimi almanız gerekmektedir.
Yeni başlayanlar için, ehliyet kursuna yazılmadan önce motosiklette neyin nerede olduğunu ve KABACA ne yapmanız gerektiğini açıklamaya çalıştık.
Boş bir haftasonunda ne yapalım derken yarım saat içinde çektiğimiz bir video,biz çekerken çok eğlendik umarım sizde beğenirsiniz
..............................
-
güzel video elinize sağlık fakat tek bir şey dikkatimi çekti; artçı pegine yetişilmeyecek bir motosiklet yoktur. en yüksek enduro motorda bile pegler gayet makul yüksekliktedir. eğer kendi peginize bastırıp binmesini sağlamaya çalışırsanız bacağınızı peglerinizin önüne koymanız gerekir; bu durumda da ayağınız ortada olan denge noktasında olmadığı için dengenizi kaybedip motoru yatırmanız çok büyük bir ihtimaldir.
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
güzel video elinize sağlık fakat tek bir şey dikkatimi çekti; artçı pegine yetişilmeyecek bir motosiklet yoktur. en yüksek enduro motorda bile pegler gayet makul yüksekliktedir. eğer kendi peginize bastırıp binmesini sağlamaya çalışırsanız bacağınızı peglerinizin önüne koymanız gerekir; bu durumda da ayağınız ortada olan denge noktasında olmadığı için dengenizi kaybedip motoru yatırmanız çok büyük bir ihtimaldir.
Hocam sen hiç 1000RR a bi kızı bindirmeye çalıştınmı
Çoğu motorda artçı peglerine ulaşmak bayanlar için sıkıntı oluyor.
İki ayağın yerde, sağ elin ön frende motoru nasıl devirebilirsin ki
Artçı sol ayağını sürücü pegine basıcak ve sürücüye tutunarak sağ ayağını motora atıcak.Deneyin çok daha pratik olduğunu görüceksiniz.Tabi bunu artçı pegine yetişemeceği durumlarda yapmak daha mantıklı.
-
Felon adlı üyeden alıntı
Hocam sen hiç 1000RR a bi kızı bindirmeye çalıştınmı
Çoğu motorda artçı peglerine ulaşmak bayanlar için sıkıntı oluyor.
İyi ayağın yerde, sağ elin ön frende motoru nasıl devirebilirsin ki
Artçı sol ayağını sürücü pegine basıcak ve sürücüye tutunarak sağ ayağını motora atıcak.Deneyin çok daha pratik olduğunu görüceksiniz.Tabi bunu artçı pegine yetişemeceği durumlarda yapmak daha mantıklı.
Bu konuda sana katılıyorum felon pek bilindik birşey değil ama bayanlar arka peg e basmak ta zorlanıyor cbr 600f varken kız kardeşimde o şekilde binerdi sürücüyü zorlayan bi tarafı yok denge kaybı yaşamadım hiç
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bu konuda sana katılıyorum felon pek bilindik birşey değil ama bayanlar arka peg e basmak ta zorlanıyor cbr 600f varken kız kardeşimde o şekilde binerdi sürücüyü zorlayan bi tarafı yok denge kaybı yaşamadım hiç
evet , zaten bende hep öyle binilmeli demiyorum eğer boyu yetişmiyorsa ayağını çok kaldıramıyorsa o şekilde daha rahat biner diyorum
-
Sevgili kardeşim,
Eline diline sağlık . Bariz yanlış diyebileceğim bir şey yok ama birçok detay eksik 8 dakikalık videoda anlatmaya çalıştıkların aslında yarım günlük bir eğitim süresinde verilen şeyler bu nedenle çok sade olmuş . Faydalı ama yetersiz .
ÖNEMLİ DÜZELTMELER
- Motosiklet botunu söylemeyi unutmuşsun , bot en az diğer ekipmanlar kadar gerekli bir parçadır.
- Boş lambası mavi değil herzaman YEŞİL dir . Mavi olan uzun farları belirtir.
Sevgilerimle
-
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim,
Eline diline sağlık . Bariz yanlış diyebileceğim bir şey yok ama birçok detay eksik 8 dakikalık videoda anlatmaya çalıştıkların aslında yarım günlük bir eğitim süresinde verilen şeyler bu nedenle çok sade olmuş . Faydalı ama yetersiz .
ÖNEMLİ DÜZELTMELER
- Motosiklet botunu söylemeyi unutmuşsun , bot en az diğer ekipmanlar kadar gerekli bir parçadır.
- Boş lambası mavi değil herzaman YEŞİL dir . Mavi olan uzun farları belirtir.
Sevgilerimle
Teşekkür ederim hocam
-
Devamını bekliyoruz.Faydalı olmuş.En azından benim gibi hiç vitesli motor kullanmamışlar için
-
ozgurs adlı üyeden alıntı
Devamını bekliyoruz.Faydalı olmuş.En azından benim gibi hiç vitesli motor kullanmamışlar için
Teşekkürler
-
Tek kelime ile süper bir sorum olacak ben cup kullanıcısıyım malum bildiğiniz üzere yarı otomatik vites düşürürken topuğum ile bastırarak düşüremiyorum ayak bileğimin esnekliğinin bittiği noktada vites geçişi sağlayamıyor bende ayağımı geriye çekerek ayak ucumla düşürüyorum buda 2 kişiyken sorun oluyor şimdi bu durum psikolojik mi? yani ben beceremiyorum deyipte kafamda bitirdiğim bi durummu, yoksa bir pratiği varmı
-
boorock89 adlı üyeden alıntı
Tek kelime ile süper bir sorum olacak ben cup kullanıcısıyım malum bildiğiniz üzere yarı otomatik vites düşürürken topuğum ile bastırarak düşüremiyorum ayak bileğimin esnekliğinin bittiği noktada vites geçişi sağlayamıyor bende ayağımı geriye çekerek ayak ucumla düşürüyorum buda 2 kişiyken sorun oluyor şimdi bu durum psikolojik mi? yani ben beceremiyorum deyipte kafamda bitirdiğim bi durummu, yoksa bir pratiği varmı
Vites pedalını çıkar saat yönünün tersinde bir diş çevir geri tak ön pedal biraz aşağı iner ama arka yükselir daha rahat basarsın.
-
-
10 numara 5 yıldız
-
teşekkürler güzel bilgiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)