Marmaris Virajlarında bir garip zx10r ve hırçın Hayabusa...
Reklamlar
-
Geçen hafta 3 Hayabusa ve 1 garip zx10r, 5 günlüğüne Marmarise kaçalım dedik, Gökovadan Marmarise kadar olan yaklaşık 30 km'lik yolda tatlı tatlı yatıp kalktık... İyi Seyirler.
Reklamlar
-
-
gözüm hep diğer 2 kişiyi aradı onlar hiç görünmüyor.
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
gözüm hep diğer 2 kişiyi aradı
onlar hiç görünmüyor.
Onlar diğer videolarda varlar. Bu videoda arkadan geldiler...
-
seckin_ adlı üyeden alıntı
Benim cep telefonu izlemek için açık link istiyor. Link görünsün diye alıntı yapayım
-
Yollar da gaymak gibiymiş, motorlarda yılan gibi kayıyor, maşallah
-
Mersin İl Temsilcisi
izlerken yüzümü bir tebessüm kapladı...
özlemişim vizörden bakmayı...
-
dikkat edin 3 kere radara girdim bugunde 115 le girdim ceza yedimmi bilmiyorum .en sık radarın olduğu bölge bu bölgedir.scooterla dahi kuş ucurtmuyolar
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dikkat edin 3 kere radara girdim bugunde 115 le girdim ceza yedimmi bilmiyorum .en sık radarın olduğu bölge bu bölgedir.scooterla dahi kuş ucurtmuyolar
Akşam saat 8 gibi çektik videoyu, radarlar falan kalmamıştı
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
Akşam saat 8 gibi çektik videoyu, radarlar falan kalmamıştı
-
Guzel cekmissin kanka benim busa cantalar yuzunden endro gibi cikmis hahhahaha
-
-
-
Yollar da pek güzelmiş, bırak motor aksın gitsin
-
onuRRtas adlı üyeden alıntı
4.37'deki yolda genelde radar olur
7. dakikadaki yol aşağı iniş olarak benim en sevdiğim hatta "benim yolum" dediğim yerdir.
Her virajını tek tek ezbere bilirim, her seferinde de çok zevk alırım orda viraj yapmaktan
Keşke bir çayımı içmeye uğrasaydınız hocam. Bidahakine unutmayın olur mu.
Temmuz gibi tekrar gelicez üstat, uğrarız tabiki yanına zevkle hemde...
oocan adlı üyeden alıntı
Orası kanunsuz, burası güvensiz. Nerede yatıp kalkıcaz biz kardeşim aaaaa devlet bize yer göstersin...
-
aksamustu hava da serin olmuştur. çok keyifli gözüküo
-
cbr125races adlı üyeden alıntı
aksamustu hava da serin olmuştur. çok keyifli gözüküo
Marmarise vardığımızda hava biraz serinlemişti. Yol kalitesi muhteşemdi, sakız gibi yapışıyodu lastikler resmen. Çok keyifli, sınırları fazla zorlamadan yata kalka geldik. Çok da eğlendik, bir de bunun dönüş videosu var sabah saatlerinde. Kurgusunu bitirince onu da yüklerim buraya...
-
Orası kanunsuz, burası güvensiz. Nerede yatıp kalkıcaz biz kardeşim aaaaa devlet bize yer göstersin...
Maalesef SS lerin tadını çıkarabileceğimiz tek yer olan İstanbul parkın önünden bile geçilmiyor , halbuki yanıbaşımızda Yunanistanda hafta içi 100 tl karşılığını bastıran girip piste kurtlarını dökene kadar güvenle dönüp duruyor. Sizde haklısınız demeyi isterdim ama trafiğe açık yollarda sadece kendi canınız değil riske attığınız.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
oocan adlı üyeden alıntı
Maalesef SS lerin tadını çıkarabileceğimiz tek yer olan İstanbul parkın önünden bile geçilmiyor , halbuki yanıbaşımızda Yunanistanda hafta içi 100 tl karşılığını bastıran girip piste kurtlarını dökene kadar güvenle dönüp duruyor. Sizde haklısınız demeyi isterdim ama trafiğe açık yollarda sadece kendi canınız değil riske attığınız.
Sevgilerimle
Sonuna kadar haklısın abi. İstanbul Park'a girmek resmen ufak çaplı bir servete mal oluyor. Bu gidişle Touring'e geçicem sanırım. Yamaha FJR 1300 nasıl sence?
-
Sonuna kadar haklısın abi. İstanbul Park'a girmek resmen ufak çaplı bir servete mal oluyor. Bu gidişle Touring'e geçicem sanırım. Yamaha FJR 1300 nasıl sence?
Çokkk fena , hele yeni gelecek olanı dahada beter. Emin ol ZX-10 u çok fazla aramazsın ....
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)