standart 2013yılı 1000 cc en hızlı motor. KAWASAKİ-BMW-DUCATİ-SUZUKİ-YAMAHA-HONDA
Reklamlar
-
EN HIZLI 1000 CC
6 marka motor ve en iyi pist pilotları ile yapılmış karşılaştırma.
en önemli olan pilot faktörü de kaldırılmış. kura yolu ile motor seçimi. ve 300 km hızlarda düz bir yolda yapılan yarış.
iyi seyirler.
Le défi 300 km/h moto sur Auto-Moto
Reklamlar
-
Yamahacı olarak utandım Kawayada helal olsun
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
kawa bu işi bitirmiş. teknolojide son noktalar.
ama honda niye sona kaldı ki.
-
Honda ve Suzuki standart egzoz, aynaları dahi üzerinde.
Fabrika verileri doğrultusunda sonuçlar çıktı ama asıl suzuki'nin ducati'yi geçmesine şaşırdım .
-
CBR 1000 RR zaten klasmanındaki en yavaş motor diye biliyorum. Akabinde hakimiyeti, sürüşü en kolay, en affedici olan için yine CBR 1000 RR derler.
Panigale 1199 için ise V4 makine, düşündürücü aslında, belki denge, ağırlık merkezi vs... gibi fiziki dinamiklerde üstünlüğü ve devirler arası tork dağılımı bakımından ayrı bir çeşit olabilir ama bu sürat mevzusu yine de inline-4 makinede dönüyor genelde, devirlenebilme esas olsa gerek.
Ben R1'i zaten dümdüz havalimanında gömçelemelik bir makine olarak hiç düşünmedim, R1 başka bir şey, pistlerin efsanesidir.
Kawa, Suzuki ve BMW ise bana sorarsanız kesintisiz güç, gövde gösterisi makineleri. Kawasaki zaten korkunç makineler üretiyor, ZZR 14, GTR 1400 falan nedir çözebilmek zor, adamların cadde motoru dedikleri şey Z 800 yani
Her markanın ön planda tuttuğu bir ekol var, sonuncu gelen Honda için ise bu her daim sürüş kolaylığı, daha uzun ömür, ergonomi vs... gibi görünüyor. Zaten fiyatları ve pazar payı da bunu destekler nitelikte.
Sürpriz bir sonuç yok gibi
-
-
Tüh Düzenleyemedim
-
çocukların kawa kawa dediği gibi var. haberi çocuktan al denir.
-
Arkadaslar bunlara takılmamak lazım cunku tamamen kullanıcıya baglı iyi kalkan iyi drag yapan her zaman iyi olur
-
furkan başak adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bunlara takılmamak lazım cunku tamamen kullanıcıya baglı iyi kalkan iyi drag yapan her zaman iyi olur
Ön tekerin yer ile temasının kesilmesini engelleyen sistem(S-Ktrc) ve traction kontrol teknolojisi mevcut değilken sonucu sürücü belirliyordu,yeni teknolojiler ile birlikte işler değişti.
Gaz ve debriyajın konumu ne olursa olsun söz konusu sistemler gücün yola en verimli şekilde aktarılmasını sağlar. Özet olarak motorunuzda anti wheelie ve traction control sistemleri varsa her zaman daha iyi sonuç alırsınız.
-
Acaba aprillia ktm ve MV agusta olsa sonuç nasıl olurdu?dedim ve bunu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=Xj4RM8594Fw
-
200 bg boru değil adamın aklını alır http://www.kawasaki.com.tr/motosikle...kdetaylar.html AEA ın inceleme yapmış videosu yakında gelir bakalım nasılmış göreceğiz
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
1199 : L2 superquadro- en güçlü seri üretim " çift silindir".Bu testte kaybeder, virajda kazanır .
R1 : V4 gibi çalışan 4 silindirli en enteresan motora sahip .Son hız düşük , viraj kabiliyeti crossplane crank sayesinde yuksek , pist için çok iyi .
GSXR1000: Gündelik kullanıma en uygun, gerçek japon motosikleti.S1000 RR ın fikir babası, her şekilde tatminkar performans.
CBR1000RR :Mükemmele yakin şasi ve ipek gibi çalışan klasik japon 4 silindirlisi.İngiltere deki birçok SBK testinde S1000 RR in en iyi japon alternatifi.
ZX10R : En güçlü en hızlı en teknolojik japon.
S1000RR : Müthiş mühendislik ve bolca elektronik destek ile boynuz kulağı gecti .Almanlar sonunda gerçek bir pist makinesi yaptılar.Yaşasın yeni kral !
-
agusta f4rr yoksa bu test test yerıne sayılmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)