Virajda böyle yatılıyormuş...
Reklamlar
-
ben düz yolda gidemezken
Reklamlar
-
Bayadır izlemiyordum iyi oldu
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
Evet,genelde bu şekilde yapıyoruz.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
-
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
İlk videoyu beğendim
-
https://www.youtube.com/watch?v=XCGaQMgkzw8
Bakışların nasıl olması gerektiği konusuna ve daha o virajlara girmeden neler yapılmalı örnek bir çalışma
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-
-
Diz sürtme< Dirsek sürtme< Kafa sürtme... Yakında amuda kalkıp dönücekler diye korkuyorum :D:D
-
Genelde sola virajda, sağ kıçımız değiyor...
Biz bunu hep yapıyoruz...
Ama reklam yapmıyoruz bunlar gibi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Yeşi| adlı üyeden alıntı
teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-
başlarda korkuyor insan aklı almıyor nasıl oluyor diye ama sonra göz açıp kapamak kadar basit önemli olan viraj öncesi hızını ayarlamak nereye bakacağını bilmek ve virajdaki konumun yani eğitim şartben eğitim öncesi viraja girdiğimi sanıyormuşum
-
aman kalsın ben yavaş dönerim çok yatmam kayar düşerim neme lazım
-
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Her zamanda O kadar İyi yatamayabiliyor örnekteki gibi aynı takımda 2 sporcu finishe 2 viraj kala
-
M.balibey adlı üyeden alıntı
başlarda korkuyor insan aklı almıyor nasıl oluyor diye ama sonra göz açıp kapamak kadar basit önemli olan viraj öncesi hızını ayarlamak nereye bakacağını bilmek ve virajdaki konumun yani eğitim şart
ben eğitim öncesi viraja girdiğimi sanıyormuşum
basittir elbette bende birazda panik oldugundan daha zorlu olur araba direksiyonunada geçmişligim var önume otobus cıkınca arabayı bıraktım yolun ortasında kala kaldım sıkıntı panik yapmamakta :D
-
Yeşi| adlı üyeden alıntı
5 NİSAN 2013 Tarihinde saat 19.00 'da BURSA TİCARET SANAYİ ODASI Kongre salonunda TEORİ eğitimi yapılacaktır. Gelmeni ve öğrenmeni tavsiye ederim.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
özcan1980 adlı üyeden alıntı
5 NİSAN 2013 Tarihinde saat 19.00 'da BURSA TİCARET SANAYİ ODASI Kongre salonunda TEORİ eğitimi yapılacaktır. Gelmeni ve öğrenmeni tavsiye ederim.
Teşekkürler gelebilirim tam nerde kaldıgını ögrendikten sonra :D faydalı olur herhalde
-
-
Yeşi| adlı üyeden alıntı
Teşekkürler gelebilirim tam nerde kaldıgını ögrendikten sonra :D faydalı olur herhalde
Organize Sanayi Bölgesi girişinde.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)