şimdi okan abi gelir ( bkn: @oocan ) eğitim almadan konuşuyorsunuz. o videolar viraj değil.... der ( bkn : kuyuya taş atan deli = ben )
seni seviyon okan abü, kısma banaaa
şimdi okan abi gelir ( bkn: @oocan ) eğitim almadan konuşuyorsunuz. o videolar viraj değil.... der ( bkn : kuyuya taş atan deli = ben )
seni seviyon okan abü, kısma banaaa
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
o videolar da bişeymi yaf....
ben pegleri yere deydirip çıkan kıvılcımlarda cigaramı yakıp,diğer virajda da aynı şekilde asfalta sürterek söndürüyorum..
alışkanlık olmuş artık..çakmak kibrit kullanamıyorum..o hızda yanmıyor çünkü..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
kısa bi süre ama ...olsun idare edicez artık...
heee hee hee yarışta o virajın karakterini, biliyorsun tabi demi uyanıııkkk, girsene hiç tanımadığın yolda öyle bir viraja o hızlarla bir bakmışssın o hızla döndüğün virajın 100 görüş alanı ötesinde tam U bir viraj var !!!! piştiiii
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
yani kanka ne diyem ben sana şimdi yafff azcık üzerinde duraydında düşünüp yutulacak bi şey söleyeydin , senin oğlan bileme yimez bunu kusura bakma sen cigara yakmak için daha güvenli başka icatlar bul kendine , bunu ben buldum patenti alındı habarın ola
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yahu 130 km çıkınca nasıl yancek o kiprit???önüne set koy da rüzgar almasın bari...
100 ile 130 arasındaki hızlı ivmelenmeyi saymıyorum bile dikkat et...
işte o yüzden benim yöntem garantili...
İrfan abim güzel fikir de bence de önüne bi set bir şeyler koyda yansın ondan sonra ne yapacaksın ibremi değişçek
sola virajda yatmak daha kolaydır, sağ biraz ters. solaklar içinse tam tersi geçerlidir. deneyin göreceksiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)