Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kısa bir akşamüzeri turu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    forumda neden hiç hareket yok arkadaşlar

küçük bi video paylaşayım da renk gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=0SM7unYYHbg
    regal, DALGIC_800, cbf 150 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Güzel turlamışsınız

Tekerinize taş gelmesin
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    güzel olmuş, nacizhane bir sorum olacak motoru çokmu yatırıyorsunuz banamı öyle geldi burdan acaba gerçi yolu ne kadar analiz edebilirsek videodan mesela 100km ile girdiğiniz virajı özellikle dikkat ettim burdan fazla yatttı dedim kayacak

şimdi bir şey daha dikkatimi çekti videoda rüzgar sesi yok onu nasıl kestiniz bu arada 6. viteste baya iyi bir torka sahipki devir düşük olmasına rağmen hızlanma iyiyidi belli sağlam makina güle güle kullanın
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    forumda renk olmamasının sebebi, benim gibi kararsızların yüzünden
    motosikleti çıkarsam mı, çıkarmasam mı diye düşünüp duruyorum. Tam geçiş iklimi yani, oradan şey ettim
    Videoda iyiymiş bu arada
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş, nacizhane bir sorum olacak motoru çokmu yatırıyorsunuz banamı öyle geldi burdan acaba gerçi yolu ne kadar analiz edebilirsek videodan mesela 100km ile girdiğiniz virajı özellikle dikkat ettim burdan fazla yatttı dedim kayacak

şimdi bir şey daha dikkatimi çekti videoda rüzgar sesi yok onu nasıl kestiniz bu arada 6. viteste baya iyi bir torka sahipki devir düşük olmasına rağmen hızlanma iyiyidi belli sağlam makina güle güle kullanın
    elimden geldiği kadar yatırıyorum motoru ama tabi profesyonel değil .hızlı olunca daha iyi yatıyor hele bir de viraj güzelse tadından yenmiyor kamerayı motorun üzerine 90 der. açı ile bağladığınızda yattığınız açıyı daha iyi gösteriyor.
    rüzgar sesinin olmaması kamera ile alakalı bir durum nekadar kaliteli ürün kullanırsanız sonucu da böyle iyi oluyor insan yaptığı işten zevk alıyor yani.aslında rüzgar sesi sıfır değil biraz var.yani doğal kulağınızla nekadar duyuyorsanız okadar.ben müzik de ekleyince videoya hepten kayboldu.
    motoruma gelince Allaha şükür bana yetiyor arıyor bile .Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel turlamışsınız

Tekerinize taş gelmesin
    eyvallah

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elimden geldiği kadar yatırıyorum motoru ama tabi profesyonel değil .hızlı olunca daha iyi yatıyor hele bir de viraj güzelse tadından yenmiyor kamerayı motorun üzerine 90 der. açı ile bağladığınızda yattığınız açıyı daha iyi gösteriyor.
    rüzgar sesinin olmaması kamera ile alakalı bir durum nekadar kaliteli ürün kullanırsanız sonucu da böyle iyi oluyor insan yaptığı işten zevk alıyor yani.aslında rüzgar sesi sıfır değil biraz var.yani doğal kulağınızla nekadar duyuyorsanız okadar.ben müzik de ekleyince videoya hepten kayboldu.
    motoruma gelince Allaha şükür bana yetiyor arıyor bile .Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin
    Bende de gopro var hem de hero3 ama rüzgar sesi çok alıyor. Ama depo üzerine koyduğunuz için fazla rüzgar sesi almıyor olabilir, kaskın üzerine taksanız epey ses alıyor.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı APALA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumda renk olmamasının sebebi, benim gibi kararsızların yüzünden
    motosikleti çıkarsam mı, çıkarmasam mı diye düşünüp duruyorum. Tam geçiş iklimi yani, oradan şey ettim
    Videoda iyiymiş bu arada
    doğru söylüyorsun havaların hiç tadı yok daha 1 ay daha geçmesi gerek bence tam motor havasının gelmesi için ...ben de en son ayın dokuzunda çıkardım motoru ama artık dayanamadım havanın da diğer günlere nazaran iyi olmasını fırsat bilip turladım biraz.
    paylaşımlarımı güzel bulmanız beni de mutlu ediyor insanın şevki kırılmıyor hevesi daha da artıyor sayenizde teşekkürler.

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GSR'de gidiyor be kardeşim...

Güzel motör güzelll

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de gopro var hem de hero3 ama rüzgar sesi çok alıyor. Ama depo üzerine koyduğunuz için fazla rüzgar sesi almıyor olabilir, kaskın üzerine taksanız epey ses alıyor.
    ben bir de egzoz sesini alsın diye açık kapağı kullanıyorum.kapalı kapağı (su altı için olan)kullansan rüzgar problemini önemli ölçüde ortadan kaldırırsın gibi geliyor bana
    ben açık kapakla da epey bir çekim yaptım çok rahatsız edecek kadar bir rüzgar sesi yoktu videomda .ama sıfır düzeyde değil tabiki.zaten rüzgar sesi hiç olmasa videonun doğallığ kalmaz azcık olcak

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hero3 mü rüzgar sesi alıyor? Gidin geri verin o aleti. Rüzgar almayı bırakın, artık insan sesi ve sürüş sırasında motosiklet sesini de mükemmel şekilde kaydediyor.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hero3 mü rüzgar sesi alıyor? Gidin geri verin o aleti. Rüzgar almayı bırakın, artık insan sesi ve sürüş sırasında motosiklet sesini de mükemmel şekilde kaydediyor.
    Hero 3 white edition var. Mediamarkt'dan aldım heralde sahte falan olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bir de egzoz sesini alsın diye açık kapağı kullanıyorum.kapalı kapağı (su altı için olan)kullansan rüzgar problemini önemli ölçüde ortadan kaldırırsın gibi geliyor bana
    ben açık kapakla da epey bir çekim yaptım çok rahatsız edecek kadar bir rüzgar sesi yoktu videomda .ama sıfır düzeyde değil tabiki.zaten rüzgar sesi hiç olmasa videonun doğallığ kalmaz azcık olcak
    Açık kapağı kullanmıyorum acaba onu kullansam rüzgar sesi azalır motor sesi artar mı ? Bide o arka kapakları nasıl değiştiriyoruz ?

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Mesajımı mazur görün.. serit içinde cok gezdiniz gibi geldi.. gezi güzel 600 lügün farkı..
    Benli bunu beğendi.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesajımı mazur görün.. serit içinde cok gezdiniz gibi geldi.. gezi güzel 600 lügün farkı..
    yok yok fena değil olacak onlar 165km yi görmüş kaşla göz arasınada
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Gezi güzel olmuş ama 0:51 deki salağı gördünüz mü acaba? otobüsün türbülansına girmiş gidiyor...

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şerit içinde çok gezdiniz derken

bu arada videoyu çektiğim yol rampa yukarıdır araçların en fazla 90-100 km gidebildiği bir yerdir belki videoda belli olmuyordur belirtmek istedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Hero 3 white edition var. Mediamarkt'dan aldım heralde sahte falan olmaz
    Açık kapağı kullanmıyorum acaba onu kullansam rüzgar sesi azalır motor sesi artar mı ? Bide o arka kapakları nasıl değiştiriyoruz ?
    google gopro türkçe kullanım kılavuzu yaz orada nedir ne değildir cihazla alakalı herşeyi anlatmış .oradan bulabilirsin aslında çok kolay da buradan ben tarif edemiyorum şimdi
    mediamarkt satıyormu gopro'yu hayret .sahte olacağını sanmam sonuçta büyük bir şirket öyle işlere girmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi güzel olmuş ama 0:51 deki salağı gördünüz mü acaba? otobüsün türbülansına girmiş gidiyor...
    aynen burada motor sürücülerinin sıklıkla yaptığı bir davranış ama çok yanlış ve tehlikeli tabiki .ne kadar tehlikeli olduğunu bilseler yaparlar mı bilemiyorum
    harun27 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)