forumda neden hiç hareket yok arkadaşlar
küçük bi video paylaşayım da renk gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=0SM7unYYHbg
forumda neden hiç hareket yok arkadaşlar
küçük bi video paylaşayım da renk gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=0SM7unYYHbg
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Güzel turlamışsınız
Tekerinize taş gelmesin
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
güzel olmuş, nacizhane bir sorum olacak motoru çokmu yatırıyorsunuz banamı öyle geldi burdan acaba gerçi yolu ne kadar analiz edebilirsek videodan mesela 100km ile girdiğiniz virajı özellikle dikkat ettim burdan fazla yatttı dedim kayacak
şimdi bir şey daha dikkatimi çekti videoda rüzgar sesi yok onu nasıl kestiniz bu arada 6. viteste baya iyi bir torka sahipki devir düşük olmasına rağmen hızlanma iyiyidi belli sağlam makina güle güle kullanın
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
forumda renk olmamasının sebebi, benim gibi kararsızların yüzünden
motosikleti çıkarsam mı, çıkarmasam mı diye düşünüp duruyorum. Tam geçiş iklimi yani, oradan şey ettim
Videoda iyiymiş bu arada
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
elimden geldiği kadar yatırıyorum motoru ama tabi profesyonel değil .hızlı olunca daha iyi yatıyor hele bir de viraj güzelse tadından yenmiyor kamerayı motorun üzerine 90 der. açı ile bağladığınızda yattığınız açıyı daha iyi gösteriyor.
rüzgar sesinin olmaması kamera ile alakalı bir durum nekadar kaliteli ürün kullanırsanız sonucu da böyle iyi oluyor insan yaptığı işten zevk alıyor yani.aslında rüzgar sesi sıfır değil biraz var.yani doğal kulağınızla nekadar duyuyorsanız okadar.ben müzik de ekleyince videoya hepten kayboldu.
motoruma gelince Allaha şükür bana yetiyor arıyor bile .Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
eyvallah
doğru söylüyorsun havaların hiç tadı yok daha 1 ay daha geçmesi gerek bence tam motor havasının gelmesi için ...ben de en son ayın dokuzunda çıkardım motoru ama artık dayanamadım havanın da diğer günlere nazaran iyi olmasını fırsat bilip turladım biraz.
paylaşımlarımı güzel bulmanız beni de mutlu ediyor insanın şevki kırılmıyor hevesi daha da artıyor sayenizde teşekkürler.
ben bir de egzoz sesini alsın diye açık kapağı kullanıyorum.kapalı kapağı (su altı için olan)kullansan rüzgar problemini önemli ölçüde ortadan kaldırırsın gibi geliyor bana
ben açık kapakla da epey bir çekim yaptım çok rahatsız edecek kadar bir rüzgar sesi yoktu videomda .ama sıfır düzeyde değil tabiki.zaten rüzgar sesi hiç olmasa videonun doğallığ kalmaz azcık olcak
Hero 3 white edition var. Mediamarkt'dan aldım heralde sahte falan olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Açık kapağı kullanmıyorum acaba onu kullansam rüzgar sesi azalır motor sesi artar mı ? Bide o arka kapakları nasıl değiştiriyoruz ?
Mesajımı mazur görün.. serit içinde cok gezdiniz gibi geldi.. gezi güzel 600 lügün farkı..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Gezi güzel olmuş ama 0:51 deki salağı gördünüz mü acaba? otobüsün türbülansına girmiş gidiyor...
şerit içinde çok gezdiniz derken
bu arada videoyu çektiğim yol rampa yukarıdır araçların en fazla 90-100 km gidebildiği bir yerdir belki videoda belli olmuyordur belirtmek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
google gopro türkçe kullanım kılavuzu yaz orada nedir ne değildir cihazla alakalı herşeyi anlatmış .oradan bulabilirsin aslında çok kolay da buradan ben tarif edemiyorum şimdi
mediamarkt satıyormu gopro'yu hayret .sahte olacağını sanmam sonuçta büyük bir şirket öyle işlere girmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
aynen burada motor sürücülerinin sıklıkla yaptığı bir davranış ama çok yanlış ve tehlikeli tabiki .ne kadar tehlikeli olduğunu bilseler yaparlar mı bilemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)