yeni aldığım kamera ile deneme çekimim (nacizane)
Reklamlar
-
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Reklamlar
-
Güle güle kullanın kamerayı. Bir görüş bildirmek istiyorum. Önde giden arkadaş peglere ayak ucuyla bassın. Yoksa Allah korusun bilekten kırar o ayağı. Ayrıca yol eğitimi( konumlanma, viraj, vücut pozisyonu vb. ) de alsa gayet yararlı olacaktır. Eğitim alacak maddi durumu yoksa eğer Motosiklet Yol Sanatı kitabını alırsa bundan sonraki motosiklet yaşamı için güzel bir adım olur. Ukalalık olarak algılamayın, sadece bir tavsiye
-
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
o arkadaş ben oluyorum sanırım
kameranın bana en büyük faydası da bu oldu viraja nasıl girdiğimi görüyorum artık ve yanlışlarımı anlayabiliyorum.
saydığın kavramlara gelince viraj konusu gerçekten sıkıntı benim için zaten o gün hem viraj çalışmak için hem de kamerayı test için gittik.
viraj alırken kayacağım korkusunu bir türlü atamıyorum içimden
söylediğin kitap sadece teorik olarak yardımcı olur bana ama iş pratik yapmakta
Ayakları açık olan arkadaş 2. videodaki. Sizi net olarak göremedim. Sizin ikamet ettiğiniz şehir çok uzak. Eğitmenler genelde Ankara, İstanbul, İzmir'de. Ama 8-10 kişilik grup oluşturabilirseniz yanılmıyorsam masraflar karşılandığı taktirde eğitmenler diğer şehirlere gidiyorlar. Bence almalısınız. Korkarak motosiklete binmek hem riski hem zevksiz bir durum. Sevgiler
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
o arkadaş ben oluyorum sanırım
kameranın bana en büyük faydası da bu oldu viraja nasıl girdiğimi görüyorum artık ve yanlışlarımı anlayabiliyorum.
saydığın kavramlara gelince viraj konusu gerçekten sıkıntı benim için zaten o gün hem viraj çalışmak için hem de kamerayı test için gittik.
viraj alırken kayacağım korkusunu bir türlü atamıyorum içimden
söylediğin kitap sadece teorik olarak yardımcı olur bana ama iş pratik yapmakta
Virajın içinde kayacağım korkusunun temel nedeni bakışının düşük olması, bakışını mümkün olduğunca yukarıda tutarsan daha rahat viraj alacaksın ve ayağını dışa doğru açmak zorunda kalmayacaksın, bakışı ilerde tutmanın basit formülü, çeneni yola paralel tutacaksın, dene bak çok faydasını göreceksin
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
-
kamera süper.. inşallah hep güzel şeyler çekersin
-
güzel kamera.. paylaşım için teşekkürler.. belki almak isteyen arkadaşlar sizle irtibata geçer..
-
-
speed_dream
Bu kameranın Marka,model ve fiyatını problem olmazsa buraya yazabilirmisin?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
speed_dream
Bu kameranın Marka,model ve fiyatını problem olmazsa buraya yazabilirmisin?
DARKDIAMOND zaten videonun üst kısmında yazıyor ya herkesin bildiği gopro hd hero 2
-
Hocam oncelikle kamera hayırlı olsun.. Kazasız sürüs cekimleri diliyorum..
Naçizane abilerin tavsiyelerine katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şey ise ;
Viraja girdik.. Oncelikle hızımız sabit olmalı.. Yani düsürmemeliyiz.. Bununla birlikte bakış virajın ufuk noktasında ve yüksek olmalı.. Ve benim çok faydasını gördüğüm bir diğer ince nokta ise ; Viraja girdiğimiz yönün omuzunu düşürmeliyiz.. Yani, sal omuzu aşağıya, sabit hızını koru, bakısını dik tut.. Ayrıca virajın dışındaki kolu yola paralel hale getirirsen motor o virajı kendiliğinden dönecektir.. saygılar..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Adana İl Temsilcisi
vay kardeş,kameran hayırlı olsun.hem kendi eksikliklerini giderecek hemde gezip gördüğün yerleri,ilerde yaşlanınca hatıra olarak izleyebilme imkanı olan bir alet.ADANA'dan sevgiler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Kendini geliştirip bu viraj işini öğrendiğinde altındaki motorun çok daha farklı ve keyifli olduğunu göreceksin.
Kamera hayırlı olsun.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı olsun yenikameran artık banada birtane lazım bundan ama ne etcez bilmiyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
İrfan abi elinden gelir,sen kendin yaparsın bişeyler
irf pro 2 desen şaşırmam yani
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Olmayacak işlere imza attığından,senden beklentimiz büyük oluyo napalım.
Senin suçun
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Hocam oncelikle kamera hayırlı olsun.. Kazasız sürüs cekimleri diliyorum..
Naçizane abilerin tavsiyelerine katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şey ise ;
Viraja girdik.. Oncelikle hızımız sabit olmalı.. Yani düsürmemeliyiz.. Bununla birlikte bakış virajın ufuk noktasında ve yüksek olmalı.. Ve benim çok faydasını gördüğüm bir diğer ince nokta ise ; Viraja girdiğimiz yönün omuzunu düşürmeliyiz.. Yani, sal omuzu aşağıya, sabit hızını koru, bakısını dik tut.. Ayrıca virajın dışındaki kolu yola paralel hale getirirsen motor o virajı kendiliğinden dönecektir..
saygılar..
zaten söylediklerini teorik olarak biliyorum ,yine de tavsiyelerin için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
vay kardeş,kameran hayırlı olsun.hem kendi eksikliklerini giderecek hemde gezip gördüğün yerleri,ilerde yaşlanınca hatıra olarak izleyebilme imkanı olan bir alet.ADANA'dan sevgiler.
sağolasın bora abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun yenikameran artık banada birtane lazım bundan ama ne etcez bilmiyorum
teşekkürler irfan abi ne yapalım bir depo üstü aparatı yapmadın biz de gittik gopro aldık şaka birtarafa da darısı başına abi.kesinlikle almanı tavsiye ederim biliyorsun bu iş için son nokta gopro...
para durumu sıkışıksa 2. el temiz bulabilirsin ve ya yurt dışından getirtip satan arkadaşlar var sahibinden.com da ama garantisiz tabi
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)