Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yeni aldığım kamera ile deneme çekimim (nacizane)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    vlknsyrn ve zafer5959 bunu beğendiler.
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güle güle kullanın kamerayı. Bir görüş bildirmek istiyorum. Önde giden arkadaş peglere ayak ucuyla bassın. Yoksa Allah korusun bilekten kırar o ayağı. Ayrıca yol eğitimi( konumlanma, viraj, vücut pozisyonu vb. ) de alsa gayet yararlı olacaktır. Eğitim alacak maddi durumu yoksa eğer Motosiklet Yol Sanatı kitabını alırsa bundan sonraki motosiklet yaşamı için güzel bir adım olur. Ukalalık olarak algılamayın, sadece bir tavsiye

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanın kamerayı. Bir görüş bildirmek istiyorum. Önde giden arkadaş peglere ayak ucuyla bassın. Yoksa Allah korusun bilekten kırar o ayağı. Ayrıca yol eğitimi( konumlanma, viraj, vücut pozisyonu vb. ) de alsa gayet yararlı olacaktır. Eğitim alacak maddi durumu yoksa eğer Motosiklet Yol Sanatı kitabını alırsa bundan sonraki motosiklet yaşamı için güzel bir adım olur. Ukalalık olarak algılamayın, sadece bir tavsiye
    o arkadaş ben oluyorum sanırım kameranın bana en büyük faydası da bu oldu viraja nasıl girdiğimi görüyorum artık ve yanlışlarımı anlayabiliyorum.
    saydığın kavramlara gelince viraj konusu gerçekten sıkıntı benim için zaten o gün hem viraj çalışmak için hem de kamerayı test için gittik.
    viraj alırken kayacağım korkusunu bir türlü atamıyorum içimden söylediğin kitap sadece teorik olarak yardımcı olur bana ama iş pratik yapmakta
    serdar37100 bunu beğendi.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o arkadaş ben oluyorum sanırım kameranın bana en büyük faydası da bu oldu viraja nasıl girdiğimi görüyorum artık ve yanlışlarımı anlayabiliyorum.
    saydığın kavramlara gelince viraj konusu gerçekten sıkıntı benim için zaten o gün hem viraj çalışmak için hem de kamerayı test için gittik.
    viraj alırken kayacağım korkusunu bir türlü atamıyorum içimden söylediğin kitap sadece teorik olarak yardımcı olur bana ama iş pratik yapmakta
    Ayakları açık olan arkadaş 2. videodaki. Sizi net olarak göremedim. Sizin ikamet ettiğiniz şehir çok uzak. Eğitmenler genelde Ankara, İstanbul, İzmir'de. Ama 8-10 kişilik grup oluşturabilirseniz yanılmıyorsam masraflar karşılandığı taktirde eğitmenler diğer şehirlere gidiyorlar. Bence almalısınız. Korkarak motosiklete binmek hem riski hem zevksiz bir durum. Sevgiler

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Virajın içinde kayacağım korkusunun temel nedeni bakışının düşük olması, bakışını mümkün olduğunca yukarıda tutarsan daha rahat viraj alacaksın ve ayağını dışa doğru açmak zorunda kalmayacaksın, bakışı ilerde tutmanın basit formülü, çeneni yola paralel tutacaksın, dene bak çok faydasını göreceksin
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    kamera süper.. inşallah hep güzel şeyler çekersin
    birGarip..

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    güzel kamera.. paylaşım için teşekkürler.. belki almak isteyen arkadaşlar sizle irtibata geçer..

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayakları açık olan arkadaş 2. videodaki. Sizi net olarak göremedim. Sizin ikamet ettiğiniz şehir çok uzak. Eğitmenler genelde Ankara, İstanbul, İzmir'de. Ama 8-10 kişilik grup oluşturabilirseniz yanılmıyorsam masraflar karşılandığı taktirde eğitmenler diğer şehirlere gidiyorlar. Bence almalısınız. Korkarak motosiklete binmek hem riski hem zevksiz bir durum. Sevgiler
    hocam söylediklerinize katılıyorum
    ama dediğiniz gibi buralarda öyle imkanlarımız yok .motorsiklete korkarak binmiyorum sadece viraj konusunda zayıfım onu da kendi imkanlarımızla geliştireceğiz artık başka çaremiz yok çünkü şimdilik.
    viraj konusunda netten çok video seyrettim ingilizce de olsa ne demek istediğini anlıyorsunuz.çünkü göstererek anlatıyor.ama dediğim gibi çalışmadan olacak bir iş değil.
    bazı hareketler refleks olmalı insanda yani viraja girince ne yapacam diye düşünmemelisiniz benim gibi

kamerada kendimi görene kadar mesela sağ viraj dönerken acayip yattığımı sanıyordum.ama okadar rezil sağ viraja girişim var ki utancımdan koyamadım.arabalar bile benden çok yatar sağ viraja işte bunları görüp düzeltmeme çok fayda sağlayacak inş kamera

bu arada videomu izleyen olumlu olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    speed_dream
    Bu kameranın Marka,model ve fiyatını problem olmazsa buraya yazabilirmisin?
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    speed_dream
    Bu kameranın Marka,model ve fiyatını problem olmazsa buraya yazabilirmisin?

DARKDIAMOND zaten videonun üst kısmında yazıyor ya herkesin bildiği gopro hd hero 2

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Hocam oncelikle kamera hayırlı olsun.. Kazasız sürüs cekimleri diliyorum..

Naçizane abilerin tavsiyelerine katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şey ise ;

Viraja girdik.. Oncelikle hızımız sabit olmalı.. Yani düsürmemeliyiz.. Bununla birlikte bakış virajın ufuk noktasında ve yüksek olmalı.. Ve benim çok faydasını gördüğüm bir diğer ince nokta ise ; Viraja girdiğimiz yönün omuzunu düşürmeliyiz.. Yani, sal omuzu aşağıya, sabit hızını koru, bakısını dik tut.. Ayrıca virajın dışındaki kolu yola paralel hale getirirsen motor o virajı kendiliğinden dönecektir.. saygılar..
    cousinecruis bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    vay kardeş,kameran hayırlı olsun.hem kendi eksikliklerini giderecek hemde gezip gördüğün yerleri,ilerde yaşlanınca hatıra olarak izleyebilme imkanı olan bir alet.ADANA'dan sevgiler.
    speed_dream bunu beğendi.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Kendini geliştirip bu viraj işini öğrendiğinde altındaki motorun çok daha farklı ve keyifli olduğunu göreceksin.
    Kamera hayırlı olsun.
    dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    hayırlı olsun yenikameran artık banada birtane lazım bundan ama ne etcez bilmiyorum
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    İrfan abi elinden gelir,sen kendin yaparsın bişeyler
    irf pro 2 desen şaşırmam yani

Motosikleti
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan abi elinden gelir,sen kendin yaparsın bişeyler
    irf pro 2 desen şaşırmam yani

yok daha neler o kadarda değil yavvvv almaktan kastetmiştim bu aralar elim darda biraz şimdi bana lüks olur bir şeyler alıyorum ama kamera en sona

aşağı yukarı bir go pro parası yatıyo burda
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    Olmayacak işlere imza attığından,senden beklentimiz büyük oluyo napalım.
    Senin suçun

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam oncelikle kamera hayırlı olsun.. Kazasız sürüs cekimleri diliyorum..

Naçizane abilerin tavsiyelerine katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şey ise ;

Viraja girdik.. Oncelikle hızımız sabit olmalı.. Yani düsürmemeliyiz.. Bununla birlikte bakış virajın ufuk noktasında ve yüksek olmalı.. Ve benim çok faydasını gördüğüm bir diğer ince nokta ise ; Viraja girdiğimiz yönün omuzunu düşürmeliyiz.. Yani, sal omuzu aşağıya, sabit hızını koru, bakısını dik tut.. Ayrıca virajın dışındaki kolu yola paralel hale getirirsen motor o virajı kendiliğinden dönecektir.. saygılar..
    zaten söylediklerini teorik olarak biliyorum ,yine de tavsiyelerin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay kardeş,kameran hayırlı olsun.hem kendi eksikliklerini giderecek hemde gezip gördüğün yerleri,ilerde yaşlanınca hatıra olarak izleyebilme imkanı olan bir alet.ADANA'dan sevgiler.
    sağolasın bora abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun yenikameran artık banada birtane lazım bundan ama ne etcez bilmiyorum
    teşekkürler irfan abi ne yapalım bir depo üstü aparatı yapmadın biz de gittik gopro aldık şaka birtarafa da darısı başına abi.kesinlikle almanı tavsiye ederim biliyorsun bu iş için son nokta gopro...

para durumu sıkışıksa 2. el temiz bulabilirsin ve ya yurt dışından getirtip satan arkadaşlar var sahibinden.com da ama garantisiz tabi
    piyanist_irf bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmayacak işlere imza attığından,senden beklentimiz büyük oluyo napalım.
    Senin suçun
    sende haklısın go pro için aslında acele etmemek lazım hero black serisi ve sılver modelini bekliyorum acelem yok türkiyeye gelsin şöle adam akıllı otursun piyasaya gerçiii ben alana kadar 4 -5 çıkar ya neyse

şu videoyu alt ayarlardan hd ful seviyesine getirip bi izleyin allah aşkına böyle bir görün yok yahu resmen film çek

http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

zaten söylediklerini teorik olarak biliyorum ,yine de tavsiyelerin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

sağolasın bora abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

teşekkürler irfan abi ne yapalım bir depo üstü aparatı yapmadın biz de gittik gopro aldık şaka birtarafa da darısı başına abi.kesinlikle almanı tavsiye ederim biliyorsun bu iş için son nokta gopro...

para durumu sıkışıksa 2. el temiz bulabilirsin ve ya yurt dışından getirtip satan arkadaşlar var sahibinden.com da ama garantisiz tabi
    tamam ulen tamam artıkın başıma gakar durusun benim gözüm yükseklerde birazcık geç olsun güç olmasın ben hero 4 serisini bekliyorum hero 2 nekine
    ramizan83 ve audioslave bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tamam ulen tamam artıkın başıma gakar durusun benim gözüm yükseklerde birazcık geç olsun güç olmasın ben hero 4 serisini bekliyorum hero 2 nekine
    tmm abi birdaha söylemem takılıyorum işte sana idare ediver bizi kalp kırdıysak affola sen en iyisine layıksın abicim inşallah gopro 4 çıkar da sen de onu alırsın ...Allah en iyisini nasip etsin sana ... saygılar
    piyanist_irf bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)