Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yeni aldığım kamera ile deneme çekimim (nacizane)

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tmm abi birdaha söylemem takılıyorum işte sana idare ediver bizi kalp kırdıysak affola sen en iyisine layıksın abicim inşallah gopro 4 çıkar da sen de onu alırsın ...Allah en iyisini nasip etsin sana ... saygılar
    tabiki şakalaşıyoruz olaki sanal alemin vermiş olduğu ruhsuzluktan bazen yanılgıya düşülebiliyor ben bilirimki nazım geçer dostlarıma yanlış anlaşılmaz allah herkezin gönlüne göre versin artık go pro aldım nacizaneden ziyade güzel videolar , atraksiyonlu sahneler bekliyoruz senden , go proyu alıp çürütme yastık altında
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki şakalaşıyoruz olaki sanal alemin vermiş olduğu ruhsuzluktan bazen yanılgıya düşülebiliyor ben bilirimki nazım geçer dostlarıma yanlış anlaşılmaz allah herkezin gönlüne göre versin artık go pro aldım nacizaneden ziyade güzel videolar , atraksiyonlu sahneler bekliyoruz senden , go proyu alıp çürütme yastık altında
    yok yok çekim yaparken çürümezse; yastıkaltında çürütmem abi merak etmeyin valla buralarda atraksyonlu çekimler yapabilirmiyim bilmiyorum.
    ama elimden geldiğince güzel,eğlenceli ve de atraksiyonlu videolar çekip burada paylaşmaya çalışacağım ...bunu inanın sizden çok istiyorum
    bir de şunu söylemeliyim videoları asıl çekerken çok eğleniyoruz ,bir de istediğimiz gibi olduğunu görünce değmeyin keyfimize
    piyanist_irf bunu beğendi.
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

allpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero xpulse 200
    kameran hayırlı olsun. arkadaşların değindikleri unsurların dışında, makinanın üstünde çok fazla dik oturuyorsun sanki. selede geri kayıp, dirseklerini kırarak makinanın üstüne kapanmayı dene. ustaların ısrarla vurguladıkları bir ayrıntı.

oncelıkle h.osun hero 2. Moto edıtıonu mu aldın.hangı aparatla sabıtledın artı benden sna bır tavsıye kesınlıkle aletı v222 den baska surum cıkana kadar guncelleme.ya alet donuyor ya da shutter number dedıgımız go pro 001 002 olarak gıden numaralar her dosyaları sılısımızden ıtıbaren yenıden baslıyor.go proya mesaj attım adamlar gerı dondu amerıkadan gonderın degıstırcez dedıler yok dedım param yok kargo gumruk vs vs.karsılayacaz %80 ı dedıler sagolun dedım.ama aldıgım yere mesaj atıyorum.ısım vermıyorum neyse.adamlardan cevap alamadım.bu durumda benı cok uzdu yenı surumu beklıyorum dıkkatle.saygılarımla.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı allpower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kameran hayırlı olsun. arkadaşların değindikleri unsurların dışında, makinanın üstünde çok fazla dik oturuyorsun sanki. selede geri kayıp, dirseklerini kırarak makinanın üstüne kapanmayı dene. ustaların ısrarla vurguladıkları bir ayrıntı.
    göründüğü üzere motorum naked bike tarzıdır üstüne yatmaya çalışsam çok saçma bir görüntü ortaya çıkıyor artı siz çok rahatsız ediyor.ne yapayım motorum dik oturuş pozisyonlu bir makina buna yapabilecek birşey yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelıkle h.osun hero 2. Moto edıtıonu mu aldın.hangı aparatla sabıtledın artı benden sna bır tavsıye kesınlıkle aletı v222 den baska surum cıkana kadar guncelleme.ya alet donuyor ya da shutter number dedıgımız go pro 001 002 olarak gıden numaralar her dosyaları sılısımızden ıtıbaren yenıden baslıyor.go proya mesaj attım adamlar gerı dondu amerıkadan gonderın degıstırcez dedıler yok dedım param yok kargo gumruk vs vs.karsılayacaz %80 ı dedıler sagolun dedım.ama aldıgım yere mesaj atıyorum.ısım vermıyorum neyse.adamlardan cevap alamadım.bu durumda benı cok uzdu yenı surumu beklıyorum dıkkatle.saygılarımla.
    bilgilendirme için teşekkürler.bu güncelleme işini ben de merak ediyorum doğrusu nedir ne değildir. bu bahsettiğin sürüm çıkınca bir şekilde haber verirsen ben de çok memnun olurum kardeşim ...saygı bizden

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    bi yorum da ben yapim de başlığı açan arkadaş uyuz olsun
    birader hani km saati niye çalışmıyor?
    yoksa sizde motorun anasını ..... den sonra başka zavallıya düşük km de diye kaktıran çakallardan mısınız?
    bana km teli koptu geyiği yapmayın bu sitedeki kimse yemez
    ulem ne gıcığım yaf illa polemik yapacam
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi yorum da ben yapim de başlığı açan arkadaş uyuz olsun
    birader hani km saati niye çalışmıyor?
    yoksa sizde motorun anasını ..... den sonra başka zavallıya düşük km de diye kaktıran çakallardan mısınız?
    bana km teli koptu geyiği yapmayın bu sitedeki kimse yemez
    ulem ne gıcığım yaf illa polemik yapacam
    valla tayfur kardeşim iyi niyetli olduğunu düşünmesem daha farklı bir cvp verirdim ama neyse ...
    motor arkadaşımın motoru. benim motor gsr
    98 model suzuki bandit 600.motoru alalı 5-6 ay oldu zaten. bu arıza da yeni meydana geldi.parçasını aradı fakat bulamadı.motorun geldiği km net olarak görünüyor sanırım.zaten yeterince yorulmuş daha ne istersiniz ki bu makinadan da bana bu lafı söylersiniz bilmem ki
    ne yani 98 model bir dede 10000 km olacak değil ya
    arkadaşım motor konusunda inanılmaz titizdir.6000 tl aldığı motoru 2000 tl masraf edip cillop gibi yaptı.yani senin anlayacağın km sayacını çıkararak insanları kandıracak çakallardan değiliz .ama sen yine istediğin gibi düşünmeye devam edebilirsin
    otopsici bunu beğendi.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    ovvv geirlmiş ortalık... Sakin.. Kilometre sayacını bende farketmiştim ama video kayıt ediyor kanuni bir sorun cıkmasın diye iptal ettiniz sanmıştım Arkadasınız o motoru sahibinden nokta com dan mı aldı?
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla tayfur kardeşim iyi niyetli olduğunu düşünmesem daha farklı bir cvp verirdim ama neyse ...
    motor arkadaşımın motoru. benim motor gsr
    98 model suzuki bandit 600.motoru alalı 5-6 ay oldu zaten. bu arıza da yeni meydana geldi.parçasını aradı fakat bulamadı.motorun geldiği km net olarak görünüyor sanırım.zaten yeterince yorulmuş daha ne istersiniz ki bu makinadan da bana bu lafı söylersiniz bilmem ki
    ne yani 98 model bir dede 10000 km olacak değil ya
    arkadaşım motor konusunda inanılmaz titizdir.6000 tl aldığı motoru 2000 tl masraf edip cillop gibi yaptı.yani senin anlayacağın km sayacını çıkararak insanları kandıracak çakallardan değiliz .ama sen yine istediğin gibi düşünmeye devam edebilirsin
    Allah yardımcısı olsun 98 model makinanın parçasını bulmak zordur
    km yi gördüm zaten o yüzden yazdım bunları zaten sizi tanımasam böyle latife yapmazdım
    tekeriniz düz bassın
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ovvv geirlmiş ortalık... Sakin.. Kilometre sayacını bende farketmiştim ama video kayıt ediyor kanuni bir sorun cıkmasın diye iptal ettiniz sanmıştım Arkadasınız o motoru sahibinden nokta com dan mı aldı?
    galiba sahibinden buldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah yardımcısı olsun 98 model makinanın parçasını bulmak zordur
    km yi gördüm zaten o yüzden yazdım bunları zaten sizi tanımasam böyle latife yapmazdım
    tekeriniz düz bassın
    eyvallah o sizin güzelliğiniz hepimizin tekeri düz bassın

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    O motora bir dönem bende çok kilitlenmiştim sanırsam.. Bandit Naked bike güzel motordur diye tahmin ediyorum
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O motora bir dönem bende çok kilitlenmiştim sanırsam.. Bandit Naked bike güzel motordur diye tahmin ediyorum
    temizini bulabilirsen çok hoş motor ama eski sistem yani herşeyiyle karbüratörlü falan yani.
    ama dediğim gibi temizini bulabilmek lazım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)