yeni aldığım kamera ile deneme çekimim (nacizane)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
kameran hayırlı olsun. arkadaşların değindikleri unsurların dışında, makinanın üstünde çok fazla dik oturuyorsun sanki. selede geri kayıp, dirseklerini kırarak makinanın üstüne kapanmayı dene. ustaların ısrarla vurguladıkları bir ayrıntı.
-
oncelıkle h.osun hero 2. Moto edıtıonu mu aldın.hangı aparatla sabıtledın artı benden sna bır tavsıye kesınlıkle aletı v222 den baska surum cıkana kadar guncelleme.ya alet donuyor ya da shutter number dedıgımız go pro 001 002 olarak gıden numaralar her dosyaları sılısımızden ıtıbaren yenıden baslıyor.go proya mesaj attım adamlar gerı dondu amerıkadan gonderın degıstırcez dedıler yok dedım param yok kargo gumruk vs vs.karsılayacaz %80 ı dedıler sagolun dedım.ama aldıgım yere mesaj atıyorum.ısım vermıyorum neyse.adamlardan cevap alamadım.bu durumda benı cok uzdu yenı surumu beklıyorum dıkkatle.saygılarımla.
-
allpower adlı üyeden alıntı
kameran hayırlı olsun. arkadaşların değindikleri unsurların dışında, makinanın üstünde çok fazla dik oturuyorsun sanki. selede geri kayıp, dirseklerini kırarak makinanın üstüne kapanmayı dene. ustaların ısrarla vurguladıkları bir ayrıntı.
göründüğü üzere motorum naked bike tarzıdır üstüne yatmaya çalışsam çok saçma bir görüntü ortaya çıkıyor artı siz çok rahatsız ediyor.ne yapayım motorum dik oturuş pozisyonlu bir makina buna yapabilecek birşey yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
oncelıkle h.osun hero 2. Moto edıtıonu mu aldın.hangı aparatla sabıtledın artı benden sna bır tavsıye kesınlıkle aletı v222 den baska surum cıkana kadar guncelleme.ya alet donuyor ya da shutter number dedıgımız go pro 001 002 olarak gıden numaralar her dosyaları sılısımızden ıtıbaren yenıden baslıyor.go proya mesaj attım adamlar gerı dondu amerıkadan gonderın degıstırcez dedıler yok dedım param yok kargo gumruk vs vs.karsılayacaz %80 ı dedıler sagolun dedım.ama aldıgım yere mesaj atıyorum.ısım vermıyorum neyse.adamlardan cevap alamadım.bu durumda benı cok uzdu yenı surumu beklıyorum dıkkatle.saygılarımla.
bilgilendirme için teşekkürler.bu güncelleme işini ben de merak ediyorum doğrusu nedir ne değildir. bu bahsettiğin sürüm çıkınca bir şekilde haber verirsen ben de çok memnun olurum kardeşim ...saygı bizden
-
bi yorum da ben yapim de başlığı açan arkadaş uyuz olsun
birader hani km saati niye çalışmıyor?
yoksa sizde motorun anasını ..... den sonra başka zavallıya düşük km de diye kaktıran çakallardan mısınız?
bana km teli koptu geyiği yapmayın bu sitedeki kimse yemez
ulem ne gıcığım yaf illa polemik yapacam
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
bi yorum da ben yapim de başlığı açan arkadaş uyuz olsun
birader hani km saati niye çalışmıyor?
yoksa sizde motorun anasını ..... den sonra başka zavallıya düşük km de diye kaktıran çakallardan mısınız?
bana km teli koptu geyiği yapmayın bu sitedeki kimse yemez
ulem ne gıcığım yaf illa polemik yapacam
valla tayfur kardeşim iyi niyetli olduğunu düşünmesem daha farklı bir cvp verirdim ama neyse ...
motor arkadaşımın motoru. benim motor gsr
98 model suzuki bandit 600.motoru alalı 5-6 ay oldu zaten. bu arıza da yeni meydana geldi.parçasını aradı fakat bulamadı.motorun geldiği km net olarak görünüyor sanırım.zaten yeterince yorulmuş daha ne istersiniz ki bu makinadan da bana bu lafı söylersiniz bilmem ki
ne yani 98 model bir dede 10000 km olacak değil ya
arkadaşım motor konusunda inanılmaz titizdir.6000 tl aldığı motoru 2000 tl masraf edip cillop gibi yaptı.yani senin anlayacağın km sayacını çıkararak insanları kandıracak çakallardan değiliz .ama sen yine istediğin gibi düşünmeye devam edebilirsin
-
ovvv geirlmiş ortalık... Sakin.. Kilometre sayacını bende farketmiştim ama video kayıt ediyor kanuni bir sorun cıkmasın diye iptal ettiniz sanmıştım Arkadasınız o motoru sahibinden nokta com dan mı aldı?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
valla tayfur kardeşim iyi niyetli olduğunu düşünmesem daha farklı bir cvp verirdim ama neyse ...
motor arkadaşımın motoru. benim motor gsr
98 model suzuki bandit 600.motoru alalı 5-6 ay oldu zaten. bu arıza da yeni meydana geldi.parçasını aradı fakat bulamadı.motorun geldiği km net olarak görünüyor sanırım.zaten yeterince yorulmuş daha ne istersiniz ki bu makinadan da bana bu lafı söylersiniz bilmem ki
ne yani 98 model bir dede 10000 km olacak değil ya
arkadaşım motor konusunda inanılmaz titizdir.6000 tl aldığı motoru 2000 tl masraf edip cillop gibi yaptı.yani senin anlayacağın km sayacını çıkararak insanları kandıracak çakallardan değiliz .ama sen yine istediğin gibi düşünmeye devam edebilirsin
Allah yardımcısı olsun 98 model makinanın parçasını bulmak zordur
km yi gördüm zaten o yüzden yazdım bunları zaten sizi tanımasam böyle latife yapmazdım
tekeriniz düz bassın
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
ovvv geirlmiş ortalık... Sakin.. Kilometre sayacını bende farketmiştim ama video kayıt ediyor kanuni bir sorun cıkmasın diye iptal ettiniz sanmıştım
Arkadasınız o motoru sahibinden nokta com dan mı aldı?
galiba sahibinden buldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
Allah yardımcısı olsun 98 model makinanın parçasını bulmak zordur
km yi gördüm zaten o yüzden yazdım bunları zaten sizi tanımasam böyle latife yapmazdım
tekeriniz düz bassın
eyvallah o sizin güzelliğiniz hepimizin tekeri düz bassın
-
O motora bir dönem bende çok kilitlenmiştim sanırsam.. Bandit Naked bike güzel motordur diye tahmin ediyorum
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
O motora bir dönem bende çok kilitlenmiştim sanırsam.. Bandit Naked bike güzel motordur diye tahmin ediyorum
temizini bulabilirsen çok hoş motor ama eski sistem yani herşeyiyle karbüratörlü falan yani.
ama dediğim gibi temizini bulabilmek lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)