Videoyu izleyince aklıma geldi.
Kadıköyden E-5'e çıkarken Nautilus'u geçince sağa dönüşten 40-50 M sonra bi rögar kapağı var yerin 10 cm altında, yolun sağında.Dün kaldırımla çukur arasından zor geçtim kurtarmak için.Tam da gaz açmıştım.Çukura girsem, düşmemem ve üzerimden araba geçmemesi mucize olurdu.Dikkat Ediniz Dostlar.
www.motojektif.com
genelde türkiye de sürücüler yola bakmadan çıkıp
geleni görünce mala bağlıyor tam önünde duruyorlar
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
ben stres falan anlamam kardesım. burası bi forum. gercek hayatta degılız. karsındakı ınsanı tanımıyosun nasıl gozuktugunu bile bilmiyosun. daha dıkkatlı davranmak lazım. stresliyse girmicek böyle konusma ve tartısmalara. veya streslıyım sınırlıyım bugun cok sey yasadım kusura bakmayın sızden aldım sınırımı gıbı bı cumle kullanıcak. yoksa bu forumda fazla kalamaz. küfreder gibi konusmak böyle yerlerde adamlıga sıgmaz. adamlıgı ogretmeye calısmıyorum kımseye fakat burası bı ınternet sıtesı, forum. tartısıcaksan ya adam gıbı tartısıcaksın ya da karsına alıcaksın o ınsanı oyle tartısıcaksın. herkesın gorusu farklı. senınkınden cok farklı olsa bıle bunu anlayısla karsılamak zorundasın. neyse ben konuyu kapattım bu acayup nickli üye hakkında son konusmamdı.
daha da davosa gelmem
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)