Böylesini de ilk defa görüyorum.
uçulur yani normal. bazen bende farkedemiyorum bu tümsekleri.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
açıkçası bende anlayamadım.. orada bir set-yükselme noktası var sanıyorum ve arka teker oraya geldiğinde-vurduğunda havalanıyor!! ön frene basıldığı için arka teker havalanmıyor, hatta ön teker üzerinde giderken frene basınca taklayı tamamlıyor gibi gözüküyor.. arka tekerin havalanması motorsikletin ağırlık merkeziyle de ilgili olabilir gibi duruyor..
bu polis motorsikletlerinin benzerini, the bourne legacy filminde de gördüğüm kadarıyla, uzakdoğu polisleri kullanıyordu.. bu kadar hantal bir motorsikletin polis motorsikleti yapılması ilk yapılan hata gibi geliyor bana..
Ön frene basarken sete takılıyor takla atıyor sanırım. O değil de garibimin dandik bir açık kasktan başka koruması yokmuş. Sırtı falan hep asfalt izi oldu kimbilir nasıl yaralanmıştır, ellerinde de eldiven yok yerlere sürttü hep.
Frenleme hatasına benziyor.
E işte baktınız son anda farkettiğiniz kasise mükemmel frenlemenize rağmen hala hızla girmek üzeresiniz,
her iki freni de yumuşak bir hareketle bırakarak seleden makul bir seviyede dizler kırık durumda yükseleceğiz,
gidonu ve kendimizi kasmadan olayı mümkün olduğu kadar sorunsuz atlatacağız.
Düşmemeyi garanti etmez, ancak kaza ihtimalini neredeyse %80 azaltırız.
gömlekte öok sağlam mış.
Ya zaten arabada bile kasise frenle girilmez, ön takımı haşat ediyo. normalde kasislerden 60km hıza kadar seleden 5-10 cm yükselip hiç kasis yokmuş gibi geçmek mümkün.
abicim full korum full korum full koruma
allahtan kask varmış kafada yoksa sonunu görür gibi oluyorum
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)