Bende geçen sene +10 c nin altında kullanmazdım ama bu sene +3 c ye kadar indim.hava +3 derecenin altına indimi motorda üşüyorum.burnum akıyor.
Bende geçen sene +10 c nin altında kullanmazdım ama bu sene +3 c ye kadar indim.hava +3 derecenin altına indimi motorda üşüyorum.burnum akıyor.
Kesinlikle en sicak su motorcusu benim burada..
+16 nin altinda motor zevk vermiyor bana..
Arkadaslar cok zorlarsa bu +12 yada +11 e kadar düsebilir.. Ama cok israr etmeleri gerek..
0 derecede kullanmisligim oldu zamaninda..
Eziyetten baska birsey degil bence..
Yagmur olursa yola cikmam.. Yolda yakalanirsam baska.. Mecburiyetten yola devam..
Burada benden daha sicak su motorcusu olacagini sanmiyorum...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
afyonda kar yağarken kullandım, muhtemelen -5 civarında kullanmışlığım vardır , birde en son 1 derecede uzun yol yaptım ama ekipmanlar kışlık olmayınca fazlasıyla üşüdüm
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Derece falan farketmiyor. Kurye olduğumuzdan her şartlarda kullanıyoruz
En son - 7 dereceydi ama hissedilen ne bilmiyorum baya bi üşümüştüm ama
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Yol kuru olsun isterse -100 olsun kullanırım.
ekim - kasım aylarında bir trakya turum olmuştu,
havanın soğukluğu durup ölçemiceğim kadar soğuktu
motora yapışmadan izmire geri döndüm, büyük zorluktu soğukla baş etmek.
-10kadar ekipmanlarımla dayınırım, ama dahası izmir insanını bozar
iZMİR...
Hava kuru olunca -20 C sorun değil! Deri ekipman olmadan olmaz.. Işıklarda durunca insan yanında soba yanıyor sanıyor..
-30 Ne demek ya Birde bunun hissedileni var -30 Derecesi var Hızı var bi 30 km hızla gidiyor desek nerden baksa -40 derece gibi bir soğuğa maruz kalıyor dayanılcak gibi değil
Kaza Anında Seni Korur !
Herkese tekrardan merhaba
Uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum, tam da konusuna düştüm. Şu an Sarıkamış'tayım,geceleri -33 ü gördük şu ana kadar. Gündüzleri -8 civarlarında ve motosiklet sevdası dürtüyor beni.
Sizce bu havalarda kullanmak ne kadar mantıklı diyemeyeceğim, acaba ne kadar güvenli?
Yani hiç buz üzerinde motor kullanmadım. Daha önce kullanan arkadaşlardan tecrübelerini alabilir miyim?
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Soğukta motosiklete binmeyi fazla sevmiyorum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
ya herkes bir doğru ekipman muhabbetidir gidiyor da kimse kullandığı ekipmanın marka ve modelini yazmıyor nedense...
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Ankaradayım.Valla motor kullanmadan duramıyorum sürekli birşeyler beni dürtüyor.Birkaçgün önce akşam 9 gibi bindiğimde -7 idi.Ama 5-6km bindim maksat motor uzun süre yatmasın.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bu adamın yanında tatlı su motorcusu kaldık kışın sürdüğümüz halde
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
+15 C altinda mizmizlanirim, +10 altinda cikmam mumkunse :D 20 ustunde iyiyim ben
adam donmuşki zaten..ölmüş adam..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)