Bu hızda bile korumalar ne hale gelmiş.
Bu hızda bile korumalar ne hale gelmiş.
millete hava basacam diye teker yaparsan yapuşursun böyle yere neyseki bişey olmamış. ama araba sürücülerine helal olsun yardım ediyorlar burda aynı şey olsa hava atıyodun nooldu gördünmü .....kini diye gülerlerdi basıp giderlerdi..
motosiklet te artislik olmaz yatsin kalksin dua etsinki refujlere degmemis o hizda bacak kol ne varsa traslardi refujler. hava super yol uygun stabil bir hizla devam et ne gerek var ole teker yapmalara bir hizlanip bir yavaslamalara.. en iyi surucu gidecegi noktaya en guvenli gidebilen kisidir. bu videodaki arkadas bizim mal tabir ettigimiz buyukbas ..okuzde uyar..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bu video daki arkadaş trafikteki süper dengesiz hareketleriyle yerden göğe kadar hatalı.Ama sürücüleri duyarlılıklarından dolayı tebrik etmek lazım aynı olay Türkiye'de olsa bırakın yardım etmeyi adamın üstünden geçerlerdi.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Çünkü özellikle motosiklette hiç bir hız yanında "bile" ifadesinin kullanılacağı hafiflikte değildir
ben de bu herif(öküz) nereye koşuyor diyorum...meğersem motor herifi(öküzü) geçip gitmiş...
Oha motor ufuk noktasından kaybolmuş haha. :D Ben de anlayamadım niye koştuğunu adamın.
KTM de hakikaten sağlam motor yapıyormuş helal olsun. Aynı kazayı mesela bi GT650'yle yapsa parça pinçik olmuştu.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Sağlam olmasına sağlam tabi ama zaten ayarlıyorlar, yere sürtmesi zor kaza anında. Koruma topuzunun üstünde sürüklenmiş. O yüzden bi şey olmamış.
undefined
gt650 ıle teker yapamaz zaten
www.erkakurye.com
bırı lınkı yazarsa youtube ıse sevınırız.mobılcıyızde
Videoda ön kaldırdığında bir yandan da ön fren manetini de sıkıyor sanırım,doğru mudur?Wheelie yapanlar ön freni sıkıyorlar mı?
Bu arada eldiven çook önemli,insan düştüğü anda asfaltta sürüklenirken hemen durup ayağa kalkmak istiyor,haliyle elleriyle yola yapışıp bir an evvel durmak istiyor,böyle olunca da eldiven özellikle parmak uçu kısımları zımpara oluyor.Ama eldiven kalın olunca da eller hissizleşiyor,arasını bulmak lazım.Mesela kevlar eldiven gibi.
kazanın Youtube linki: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=B5PhwIxVnck
link var mı link :D
senin dediğin benim başıma geldi; ben okuldan çıkmış eve dönerken arkadaşı da alayım dedim ikimizde de kilo var tabi (motor 100 lük cup) şehir içindeyiz çocuğu aldım köşeden dönerken yerde su kanalı var dı oradan geçtik çocuk geri oturmuş biraz önler kalktı indi ve bizde indik yeri öptük yani sonra kalkmaya çalışırken arkamızdan kızlar geçiyormuş ben görmedim teyzenin biri çıktı cama bağrıyo kızlara hava atarsanız böyle olursunuz diye insan bi yardım eder dimi.
Allah korumuş ucuz yırtmış arkadaş
o düşmeden önceki olan şey tank slapper denen muhabbet değil mi ?
Genç olupta böyle bir makinayla hareket çizmeyenimiz varmı !! ? , tam kanın kaynadığı zamanlar, neyseki Allah yardım etti , ucuz yırttı .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Allah korumuş yaaa vallahi ucuz atlamış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)