konu açıldıysa ve video paylaşıldıysa affola, ama açılmadıysa çok önemli olduğunu düşünüyorum.
konu açıldıysa ve video paylaşıldıysa affola, ama açılmadıysa çok önemli olduğunu düşünüyorum.
esasında o kör nokta değil bence, ki ayna çekicinin yönünden dolayı iç kısmı gösteriyo normal olarak...
ülkemiz tır-kamyon şoförlerinin özen ve dikkatlerini de göz önünde bulundurursak neyle karşı karşıya kalabileceğimizi bilmemiz için güzel bir örnek.
nitekim kasıtlı olmasa bile ezip geçtiğinde adam "ben aynaya bakmıştım" deyip vicdanı rahat bir şekilde hayatına devam edebilir.
Şoke oldum . Bir daha otobüsün kamyonun sağında veya solunda asla durmam
arablarda ve motosikletlerdede kör nokta var. tehlikeli bir durum
Gerçekten Çok önemli , sinyal verilip dönmek nasıl öğretiliyorsa bu şekilde uygulamalı olarak mutlaka öğretilmeli !! , dönerken ve sollarken ışıklı ve sesli ikaz vermek şart bence !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
kör noktanın bu kadar büyük olduğunu ilk kez gördüm
Nakliye şirketinde 50 araçtan sorumlu olarak çalışıyorum ve iş yerimin karşısında geçtiğimiz aylarda tıpkı bu şekilde aracın sağ tarafında kör noktada duran bir adamın üstünden tır geçti önce vurdu yere devrildi ardından aramın ayağı bisiklete takıldı ve dorsenin arka 2 tekeri adamın kafasından geçti görüntü var ama koymam yanlış olur yüreğiniz dayanmaz, bende bir nakliye şirketinde çalışan motosikletçi olarak söylüyorum tırların kamyonların sağında solunda dururken gözünüzü seveyim dikkatli olun biraz ileri çıkın hatta kamyoncuya selam verin ki orada olduğunuzu bilsin yoksa kör noktada gerçekten görünmüyor o kazada polisler defalarca tıra bindi indi ve kusur bisikletli merhum çıktı o şoför ise şu an evinde çünkü gerçekten suçu günahı yok kör noktaya dikkat.
Aracın şöförüyle aynada göz göze gelemediğiniz yerinde durmayınız. Göz göze gelseniz bile sizi görmediğini varsayarak hareket edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)