Geçmiş olsun. Seni sağlayıp sonra önüne kırdığı için otobüs sürücüsü kusurlu. Fakat, senin de trafik kuralı açısından olmasa da tedbirli sürüş açısından eksikliğin görülüyor. Otobüs sürücüsünün seni sağdan geçtiği anda takip ettiğin araçla aran epey açılmış. Eğer sakin bir sürüşü tercih edeceksen sağdan gitmeyi tercih etmeliydin. Öndeki araçla bu kadar ara bırakmana İstanbul'da müsade etmezler. Yeterince dikkatli sürseydin otobüsün gelişini kaçırmazdın. Otobüsü zamanında farketseydin sağ tarafa geçip onun sol şeridi almasını kolaylaştırabilirdin. Çünkü adam hızlı. Gereksiz bir gerginlik yaratmışsın. Çünkü otobüsü farkedip sürüşünü ona göre ayarlamışsın. Son anda korna çalıp sola girmeye kalkışman senin açından tehlikeli. Adam kızıp seni zor durumlara sokabilirdi. Yolunu değiştirmen akıllıca olmuş. Kazasız sürüşler...
abi tek kelime bşey dicem; ırıspıevvladı
Tamam adam öküz önüne atlıyorda sen halen gaz vermeye neden devam ediyorsun onu anlamadım. Deliyi görünce kuyrugunuzu saklayın efendim.
Kaza oldukdan sonra kim haklıymıs kim haksızmıs önemi yok.
zaten ben orada kararsız kaldım baktım yanda polıs.durayım dedım durdum yonu degıstırdım.gazı kapattım sonradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
sola donus olacagı ıcın sodaydım.ayrıca gelen otobus yesılın ıvmesıyle suratlı geldı.saga kacsam ezebılırdı
dikkatli bakınca otobüsün önünde bir araba durmuş o da kendini zorla sola atmış tabiki senin canına kast edemez ama muhtemelen senide sıkıkştırmadan öyle kurtarırım diye düşünmüş o an anlık karar vermesi lazım zaten piskolojik olarak ufak araçsın diye o tarafı seçmiş
aynı şey başıma geldi . tıkalı olan şeridinden benim üstüme kırdı . kendimi zor kurtardım .
kırmızı ışıkta yanına vardım . ne yaptığının bilincinde dönüp bakmadı bile ,
asıl canımı sıkan servisteki insanların ilgisizliği. herif üzerime kırdığında yalcular bizzat tanık oldular.
pek normalmiş gibi sadece irileşen gözleri oldu. ahlaksız şehrin utangaç pederleri....
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
geçmiş olsun kardeş trafikte böyle mallar heryerde var burada sürüsüne bereket hemide.
boşver onları sen dikkat et
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
07 EJT 47 sanırım
Vah benim klasik Alanya'm işte ne yapalım
böyleleri çok var kavga falan çözüm değil yol verip devam etmek gerek..
Yükleyicisi YouTube hesabını kapattığı için bu video artık kullanılamaz.
siz nasıl izlediniz yav ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)