bu yan çantaları hiç bir zaman sevmem, motosikletin tüm avanbtajı kayboluyor, bunları takanlar zaten mecburen 4 tekerlerle arka arkaya gitmek zorunda. öyle aralardan geçeyim vs olayı yok.
bu yan çantaları hiç bir zaman sevmem, motosikletin tüm avanbtajı kayboluyor, bunları takanlar zaten mecburen 4 tekerlerle arka arkaya gitmek zorunda. öyle aralardan geçeyim vs olayı yok.
Kaza fransız motor programı çeken arkadaşın kazası. Youtube da kanalı da bu. Diğer videoları çok eğlenceli, izlemenizi tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/user/MotoJournal/videos?view=0
Born to ride, Ride to born
yaw bu kaza da bi eksik var oda adam suya düşmüyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
vay arkadaş!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
iyide bende iki tane motor var neyini kıskanayım bindiğin motorun genişliğini hesaplayamayan adam bu kaza değil dikkatsizlik
mal motorcular burayı diye konu açıldı kaç kişi yazdı 50 bin tl lik motoru dikkatsizlik sonucu perte cıkarırsan birazcık mal olunuyo bunu hakaret sayma slayer nickli arkadaşım adamı tanımam etmem
Valla adam düşse pek umursamamda, motor düşerken insan kendini boşlukta hissediyor. içi cızz ediyor.
Adamda ballı, hem motor hem kendi tekneye çakıldı. Motor acaba tekneyi batırdı mı , Çeken kişi şans eseri güzel yakalamış.
Avrupada bir çok arabada kanundan dolayı var galiba, birde extra takan manyaklar var. otobanda kaza yakalarım diye turlayıp duruyorlar.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
yazık olmuş adama da motorsiklete de ama ben motora daha çok acıdım bu arada yan çanta alıp almamakla alakalı tereddütüm kalmadı
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
kötü olmuş ya :S
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)