Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Harika Refleksler :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    @sysroot aga tabiki önce frenleme olacak sanırım eksik yazmışım. ben sadece bu arkadaş gibi frene odaklanmak doğru değil diyorum. yani bariz araba hızlanmasa çarpacak eleman arkadan. bu gibi durumlarda panik freni ile olabildiğince hız kesip son noktaya yaklaşıldığında freni bırakıp hafif gaz açarak sıyrılmak en iyisi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı ygk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @sysroot aga tabiki önce frenleme olacak sanırım eksik yazmışım. ben sadece bu arkadaş gibi frene odaklanmak doğru değil diyorum. yani bariz araba hızlanmasa çarpacak eleman arkadan. bu gibi durumlarda panik freni ile olabildiğince hız kesip son noktaya yaklaşıldığında freni bırakıp hafif gaz açarak sıyrılmak en iyisi.
    Anladım kardeşim , tabi dediğin doğru arabayada kitlenmemek gerek.Araba sürücüsüde önce hata yapıyor , sonra gaz açıp toparlamaya çalışıyor şimdi bu adama ne desek şaşırdım.Aklı yarım çalışıyor sanırım

celilcetiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 ESD 2012 & 2014
    Buda Türk versiyonu

Born to ride, Ride to born

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Yeni bir topik açsammı bilmiyorum Bu BMW S1000RR ların devre dışı bırakılamayan Bir ABS fren sistemi vardı demi
    Daha öncede bi topik açılmıştı şimdi bende bi hata yakaladım
    İlk videoda adam taklaya geliyor 2.de ise tam taklaya gelecek arka kalkıyor bırakıyor freni gaza basıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=wnGt01J3n_g
    http://www.youtube.com/watch?v=EQdEp...watch_response
    Bu acaba Bmw nin hatasındanmı kaynaklı yoksa Ne kadar ABS olursa olsun Panik frende işe yaramıyormu Gerçi saniyede neredeyse 100 kere bas çek yapıyor zor ihtimal
    Sado

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    panik freninde ön teker kayarsa anında sağa ya da sola doğru devrilirsin genelde sola olur bu çünkü sağ elimizi fazla kasarız heyecandan. ancak burada ne var anlamadım ben galiba yaya çarpıyor mu yayaya arpmamak için frene de bassa bir anda öyle devrilmemesi özellikle o hızlarda. sonuç olarak ön teker yere tutunmuş motorun arkası kalkmış. gerçekçi olma ihtimali ne derece bilmiyorum. eğer gerçekse evet kusur motorda ( abs li ise )

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni bir topik açsammı bilmiyorum Bu BMW S1000RR ların devre dışı bırakılamayan Bir ABS fren sistemi vardı demi
    Daha öncede bi topik açılmıştı şimdi bende bi hata yakaladım
    İlk videoda adam taklaya geliyor 2.de ise tam taklaya gelecek arka kalkıyor bırakıyor freni gaza basıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=wnGt01J3n_g
    http://www.youtube.com/watch?v=EQdEp...watch_response
    Bu acaba Bmw nin hatasındanmı kaynaklı yoksa Ne kadar ABS olursa olsun Panik frende işe yaramıyormu Gerçi saniyede neredeyse 100 kere bas çek yapıyor zor ihtimal
    Devre dışı bırakılabiliyor onlar. BMW Türkiye sitesinde yanlış yazılmış, yabancı sitesinde bakarsan devre dışı bırakılabilir yazıyor.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Devre dışı bırakılabiliyor onlar. BMW Türkiye sitesinde yanlış yazılmış, yabancı sitesinde bakarsan devre dışı bırakılabilir yazıyor.
    Hımm Evet USA ve İngiltere Sitesinde devre dışı bırakılabilenen deniliyor bizde bırakılmayan yazıyor
    Sado

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Eğitim Eğitim Eğitim.Birkez daha doğru frenlemenin ne kadar önemli olduğuna şahit olduk.Bırakın sağından geçse şöyle solundan geçse böyle olurdu demeyi.Bakın ders alın.

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Ben olsam kesin uçuyordum o an havada

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Benimde tavuklar yüzünden reflekslerim iyi gelişti.
    JuxtaCrucem bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)