Yaptığım 3.5 dakikalık kayıtta, trafik kurallarını ihlal eden 3 araç saydım. (:
Yaptığım 3.5 dakikalık kayıtta, trafik kurallarını ihlal eden 3 araç saydım. (:
Oncelikle kendin ihlalleri yapmissin, bunu gorebilmen gerekirdi. Motorunun egzosuyla oynanmis, bu yasaktir. Ayrica yerlerde 30 yaziyor, sen en az 55 le gidiyorsun..
Aldığımda böyleydi, kesinlikle oynamadım. performans egzoz takılı. sesi azaltmak için acaba ne yapabilirim diye incelemiştim egzozu, yünü sökülmüş. sardırmayı düşündüm, sesi keser mi bilmiyorum. 55 km.'yi nasıl okudun anlamadım.(:
vıdeoyu yutuba atarsanız mobılden ızlerız
amatör videoları izleyesim gelmiyor kusurabakmayın
şöyle kaska takılı bır go pro olaydı ıyıdı fındık fıstık alıp oturup ızlerdım ama boyle gıtmıyo valla.
sen yenisin galiba. (: video zaten youtube'da.
espri yaptın da ben mi anlamadım!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
valla arkadaşım, 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo. ne diyeyim ben sana şimdi. (:
Aslında görüntü kalitesi gayet tatminkar fakat kamera konumu ve ses kaydı bakımından kötü.
Sürüş standart ne fazlası ne eksiği var.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
şöyle bir top speed videosu koysaydın da neşemizi bulsaydık
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Hocam ne kadar tarafsız olur bilmem ama, tespitlerinizi yerinde buldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
hazırda vardı. al koydum bul neşeni. (: http://youtu.be/ssdScdYgnyw
hazırda vardı. al koydum bul neşeni. (: http://youtu.be/ssdScdYgnyw
ohhh be işte buu valla ne yalan söyleyeyim sanki kendim sürüyormuşum gibi pc nin başında elimi ayağımı kastım durdum süper oldu yaa sanki 3D iziyom bir rüzgarı eksikti
bunu dışında aman hocam dikkat et sol şeritteki arabalar yüzünden bir kaç defa adrenalin patlaması oldu bende Allah korusun kıl payı kıl payı duruyorsun sanki.ama dikkat et gözünü seveyim.
260 gördün birkere zaten bu ısrarcılık niye depo bitene kadar +200 yapmanın alemi yok bir ara yolamı bakayım ibreyimi takip edeyim şaşırdım valla
hani şu ısrarla çekilmeyen siyah tarnsporter var bide ;valla durdurup dalasım geldi adama
son olarak çok keyifle izledim videoyu çekim kalitesi de 10 numaraydı.ama senden ricam yanlış anlama bir dost tavsiyei kabul et:bukadar süratli kullanıyon full koruma ve mümkünse kaliteli markalar olsun.bir de trafikte dikkatsiz araba kullanan öküzlere dikkat et gözünü seveyim Allah muhafaza.kazasız belasız diyorum tekerin düz bassın
sonpol boşver keyif almışız kim çekmiş koymuş önemi yok ;)
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
olsun sonpol 'cuğum kim çektiyse ellerine sağlık stres attım akşam akşam
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)