Youtubeda gezinirken rastladım, ne desem bilemedim beyin bedava
Youtubeda gezinirken rastladım, ne desem bilemedim beyin bedava
videonun sonunda cikan videolardan birinde de cbf ile dususu var
Başlangıç için yerinde bi seçim olmuş, ya 600 lükle başlasaydı...
Büyük cc ile başlamak isteyenlere ibretlik görüntüler
Ayın Malı ödülü verimesini teklif ediyorum..
azimle düşmeye devam ediyor ...bravo
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ya ben Ağzımıda bozmak İstemiyom ama Bu adam ya tam bir mal Yada Bunu tamami ile reklam Amaçlı yapıyor
Bu adam Patlak Sokaklar diye bir Komedi filimdede oynamıştı O filmin setindede defalarca düşüp (Elektirikli bisiklet) En son baktılar olmadı filme bile kaza Yaparak eklediler
O film çekimleri boyunca Motor sürmeyi öğrettiler 1 yılı aştı arada hala motor sürüyor Ama hala Nato Kfa Noto mermer
Çekimlerdeki tüm modeller Elekrikli Bisiklet Ulan Gaz var fren var Nasıl deviriyon hele 3 tekerliyi .
Yok yok bu Kesinlikle reklam amaçlı Yapıyor
Sado
tam bir mal yaa
insan bu kadar denyo olmaz ^^gaz firen gaz firen karıştırdım yanlışlıkla gaza basmışım^^ lafa bak sanki araba kullanıyor .hadi arabada hepsi aşşada hepsi pedal karıştırabilirsin acemiyken
ulan mal motorsiklette nasıl karıştırıyon gazlan fireni
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
patlak sokaklar filmindeki espri, zaten onun sahneye girişinde sürerken duramadan düşmesiydi, esas uğraşılan sahne ise bir türlü düşmeyi becerememesiydi. sonuçta adam dublör değil, düşerkende bilinçli düşmiyor çünkü gerçekten süremiyor, fakat reklam olayına katılıyorum orası aynen öyle
kedi g..ünü görmüş yara sanmış
Büyük bir kazanın eşiğinden döndü diyor. ulan altı üstü cereyanlı biskinet İyi güldüm akşam akşam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)