Söyleyecek söz bulamadım..ne yaptıda motorcu aracı tekmelemeye başladı bilmiyorum..Adamda gene soğukkanlı bi ara garının üstüne çullandı ama camdan doğru..Saçı başı yolunacak türde birisi..Kaskımı feda ederdim arabada düzgün kaporta bırakmazdım Fiat inda öyle arabasını ilk kez görüyom..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kadın önce adamı sıkıştırıyor ondan sonra motorcuda tekmeyi basınca kadın hem motorluya çarpıyor, hemde adam üstüne gelince kaçmaya kalkıyor. sonrada adamın önünde sürüklüyor kaldırımada sıkışıyor kaçamıyor yanlız motorcu kadın şöför olduğunu görünce tekme attı bence, hesaba katmadığı şey ise kadının dişli çıkmış olması
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
ah bu insan olmayan varlıklar....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kaldırım da park etmiş arabaya çarptı bir motor iki araca zarar verdi motordan kurtulsa diğerlerinden kurtulamaz ve bence kadın çok korkmuş ama yinede köteği hakkediyor
Öldürmeye teşebbüs resmen kesin tutuklamışlardır kadını
ben olsam kadını takip eder en yakın inşaatan geçerken içeri sokardım sonrada verirdim küreği kazmayı eline canı çıkana kadar çalıştırıdım
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
böyle bişe görmedim
paylaşım için saol
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
Kadını göstermediler ama bence elini sokup gırtlaığını sıkıp öldürdü kadını kadın ondan hiç gözükmüyor sonrada adam hiç bişi olmamış gibi motoruna bakıyor. Bende böyle yapardım.
Arabayı süren adam olsaydı büyük ihtimal birkaç kesik atardım vücuduna. Ama bayan olduğu için münakaşaya girmez takip eder akşam cezasını evinde verirdim. Büyük ihtimal hoşuna bile giderdi.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Motorcu iyi göt olmuş .
sen hem şerit ihlali yapacaksın aradan geçeceksin . Kadın seni gömek zorunda mı ?
iki araba arası 50 cm mesafeden girmeye çalış sonra da kadının arabasını tekmele.
Neden ?
Motorcu abimiz
Tek psikopat sensin dimi ?
Tek delikanlı sensin dimi ?
Kadın Serseri motorcunun azının payını vermiş motorcu fena göt olmuş açıkcası .
ama KAdın kendi arabasını da kaldırıma çıkarmasaymış iimiş .
Serserilere, ağır abilere , ve krolara hiç tahammlüm yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)