Sizce Aptallık mı Cesaret mi Böyle Motor kullanmak
http://www.youtube.com/watch?v=ct8qQ...eature=related
Sizce Aptallık mı Cesaret mi Böyle Motor kullanmak
http://www.youtube.com/watch?v=ct8qQ...eature=related
hızlı yaşa genç öl.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kendini bilen adamın yapacağı iş değil...
Sonra niye motorcuları kimse sevmiyor bende motordan anlamayan bir adam olsam arabayla giderken yanımdan böyle bir nesne geçse bende kıl olurum...
adam sadece elinin altında sahip olduğu gücün farkında,tecrübesi de var anlaşılan.biraz adrenalin yaşamak istemiş bunları yapmadıkltan sonra 1000rr almanın ne anlamı var ki. ama biraz tehlikeli olduğu bi gerçek
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
aptallık tabiki
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Cesaret+şans+tecrübe+aptallık = bu video.Ne kadar iyi sürerse sürsün aralarından geçtiği arabaların bir tanesi normalin dışın bir manevra yaptığı an yada yolda çok küçük bir yağ birikintisi,su birikintisi,çukur gibi şeylere denk geldiği an o hız ve o manevralarda yere yapışır.Videodaki arkadaş gerçekten çok çok iyi sürüyor bunun yanında felaket şekilde şanslı.
Tamamen aptallık olarak görüyorum Hız sınırlarının çoook üstünde ve çok tehlikeli makaslar atıyor
Tamam altında 1000RR var ama bu basması gerektiği anlamına gelmiyor hız sınırlarımız ve asvalt durumu ortada en nihayetinde
Madem bu kadar iyi biliyor Ozaman bizde
Böyle gençleri Pistlerde görmek isteriz...
Deriz
Sado
videonun çekildiği yer türkiye değil..muhtemelen de avrupa da bi yer..orada kaza yapma ihtimali buradakinin 20 de 1 i...kimsenin otobüs yoluna girmediği, sağa ayrılan yollarda ikinci sırayı oluşturmadığı memleketler buralar...bence adamın yaptığı cesaret işi..elbette tehlikeli ama o kadar da aptalca değil..iyi de kullanıyo...
Arkadaşın çok iyi kullandığını belirtmekle beraber, yaptığının aptallıktan ötesi olmadığını söylemeden geçemeyeceğim.
O video bitene kadar sağ kalması gerçekten büyük bir şans.
Motosikletli Kaplumbağa...
Acaba şimdi hayatta mı oda tartışılır bir konu ...
Hondaaaaaaaa
süper şöför ama bu ölümcül cesaret
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Aptallıkla cesareti ince bir çiizgi ayırır. Bu arkadaşta bu çizgiyi sıksık ihlal ediyor )
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Süre 1,30 daki sağ girişe dikkat kılpayı
Hondaaaaaaaa
İstanbul veya Ankara'da böyle kullanmaya yer mi len hea yer mi ? adamı sinek gibi yapıştırırlar valla
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
ulan izlerken ben korktum be. bende gt 250 r imi alinca basarim.biraz ama bu kadarini gozum (!) yemedi :-)
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)