yolu çok iyi bildiği ortada.
kaza yapana kadar çok cesur, kaza yaptıktan sonra aptal denilebilir.
yolu çok iyi bildiği ortada.
kaza yapana kadar çok cesur, kaza yaptıktan sonra aptal denilebilir.
öleli cok oldu yapıstırmıslar ıste
Ghost rider bu barmenlik yapıyor
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Kesinlikle eğitimini almış harika bir sürücü bence.Bu hareketler her babayiğidin harcı değildir.Bence adam videosunu çekmiş koymuş aptal demek yerine izleyip birşeyler öğrenelim.
Eğitim almış harika sürücü trafikte 150'yle makas atılmayacağını bilir. Herif şehir içi bulvarda tek tekerde 180'le gidiyor, bana çarpsa ölmese de ben öldürürüm. Daha iki gün evvel bir "babayiğit" ER6n'yle E5'te teker yaparken bana çarpıyordu, aynamdan fark etmesem yerden toplayacaklardı ikimizi de.
türkiyeden değil çünkü medari iftarımız tofaş yok sürücüler saçma sapan hareketler yapmıyor
Aptal cesareti. Ayrıca şuursuzca gidiyor maksat saçmalamak olsun gibisinden. Muhtemelen kamera etkisi ile sınırlarını zorlayabildiği kadar zorlamıştır.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Tamamen sacmalık.... yinede tr de bunu bu şekilde kullanamaz orda kurallalara uyuldugu icin harekleri kestirilebilir aniden yolun ortasında müşteri almak icin duran minibus yada taksi yoktur herkes cizgisinde gider aniden önüne cukur logar kapagı cıkmaz.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
aptallıkta değil cesarette. buna profesyonellik denir..
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
Zorunuzamı gitti
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
surucu arkadasi degerlendirecek kadar kendimi yetkin gormuyorum ancak sunu ifade edebilirim izlerden cok korktum her an birsey olacak diye bu ss ler dururken bile beni korkutmaya yetiyor. sanirim bundan endurocuyum
son kullanma tarihi bitmistir coktan arkadasın
aptallık değil katılmıyorum 1000rr hakkını vermiş ve iyi bir sürücü.
bir insan sadece aptalsa bu şekilde kullanamaz. aynı şekilde sadece cesursa da bu şekilde kullanamaz. bu adam bence hem aptal hem de cesur.
bence çok şanslı bir adam , kendini pc karşısında zannedip similasyonda bir sürü yaşam hakkının olduğunu sanıyor , makaslama diyemeyeceğim , tabiri caizse kırpıyor yolları
videoyu izleyenleri heyecanlandırdığı doğru , es kaza sürücülerden biri çukurdan yada başka sebepten sağ aynasına bakmayı unutup biraz sağa kırsa , sağdan geçmenin sakıncalarını yine perçinlemiş olacağız ,
aptallık diyeceğim lakin aptalların yiyeceği naneler değil , akıllı desem gidişat meydanda ancak şunu söyleyebilirim ( CEHALET)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
1000 RR ın hakkı o şekilde verilmez , basmasına sonuna kadar varım ! , ama doğru, yol, hava ve zamanda , trafikte önce kendi , sonra başkalarının can güvenliğini gözetmeliyiz ,
alalım bizde r1 yada 1000 rr neyse , verelim hakkını bu şekilde o vakit , iyi sürücü sözüne katılmıyorum iyi sürücü pist dışında öyle davranmaz .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)