https://www.facebook.com/photo.php?v=438061449565398 youtube yükleyemedm çok uzun sürüyor :/ burdan açılıyordur umarım
https://www.facebook.com/photo.php?v=438061449565398 youtube yükleyemedm çok uzun sürüyor :/ burdan açılıyordur umarım
teşekkürler. ben de eskişehirde olduğumda sıkılınca o yola çıkar 20km gider gelirim. kazasız sürüşler
öyle ama rüzgardan ses duyulmuyor stock exhaust olduğu için ztn :/ videoda rüzgar sesi motorun sesinden daha çok çıkıyor kaska monteli olduğu için gidon veya depoda olsa olabilrdi aslnda
:D mükemmel olmuş hocam hız zamanı gelince o vizörün kapanması felan :D benim acayip hoşuma gitti devamını bekliyoruz allah kaza bela vermesin bu arada egsoz arıyordunuz yanlış bilmiyorsam motorda ne egsoz var
şuan egzos yok almadım daha :( yoshimura rs-5 alabilrm buarada teşekkür ederim video var ama editlemek gerek heh
Başlangıç için iyi.Ama ben günde yüzlerce go pro ile çekilmiş motor videoları seyrediyorum.Senin ki niyeyse biraz daha bulanık.Mesela kamerayı seninki gibi bağlanyanlar da ibre gözüküyordu.Net olarak.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
hd hero 2 mi nekadara nerden nasil aldin hocam?
gopro normal facebooktan izlediğin için öyle görünüyor olabilr full hd ye tıklarsan daha net olur :/ 400tl ama motorsport edition almayı düşünüyorum
Görüntü biraz kötü gibi geldi bana. Müzikde fazla gitmemiş motorun sesi fasıl gibi geliyor bize
facebooktan izlediğin için olabilr hd izlersen belki görüntü düzelir birde gerçekten rüzgar sesinden motorun sesi duyulmuyor o yüzden müzik koydum rüzgar sesi çok sinir bozucu
Öyle bi yolda o hız yapılmaz arkadaşım allah muhafaza önüne bi kedi köpek çıksa hadi onu da boş ver ufacık bi çukura girsen ufacık bi taşın üzerinden geçsen direksiyonun yalpalamaya başlar ve toparlayamazsın kaza yaparsın bide o hız da sen nasıl o motorun üzerinde o şekilde durabiliyorsun hala aklım almadı, yaklaşık bi 180 - 230 arası vardı heralde.
Sana önerim daha düz bi yolda gazla, daha önce başıma geldi bu olay o yüzden kafanı şişiriyorum. Motoru falan boş ver sağlığın herşeyden değerli. Neyse hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazadan beladan korusun...
Honda Cbr600rr movistar. Blue Death :)
go pro ların dış kapağı oluyor bildiğim kadarıyla onunla kullanırsan rüzgar almaz motorun sesini de tam duyarsın
görüntüyü de full hd (1080 ) piksel ayarına getirmen lazım
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)