yani birbirimizi bu kadar yerden yere vurmayalım, heves kırmayalım.
ancak fikir verilebilir, yaratıcılık adına.
sonuc olarak amatörce ve başlangıç için güzel! yatkınlık ve istek varsa biraz kafa patlatarak daha güzel şeyler yapılabilir.
yani birbirimizi bu kadar yerden yere vurmayalım, heves kırmayalım.
ancak fikir verilebilir, yaratıcılık adına.
sonuc olarak amatörce ve başlangıç için güzel! yatkınlık ve istek varsa biraz kafa patlatarak daha güzel şeyler yapılabilir.
Video hoşuma gitti, şekil olmuş komserim...
Yurt dışında elin gavuru çekseydi, hep birlikte '' ooooooooooo '' derdik..
Ama bizim Ali komiser çekince apaçi demişler.. Motor 10 numara, ambians güzel...
estafurullah, rica ediyorum... canınızı sıkmayın, hevesiniz kırılmasın.
saat 23:00 da polisler peşimden koşturuyo motosiklet ses çıkartıyo diye. onlara bu videoyu gösterecem. sabah 3 te polis memuru movistarla ortalığı yakıyor diye.
Valla kötü bişey demedim komserim...
Atraksiyonsuz moviestar olmaz sanıyordum
Glock un koyduğu videodaki gibi konulu bir video olsaydı süper olurdu...
Kazasız belasız... Sağlıcakla kal..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ortalığı yakma diye bişey yok güzel kardeşim o zaten tek video polisler geçtikten sonra yanıma gelip gündüz çekin videoyu fazla gürültü yapıyorsunuz şikayet olursa işlem yapmak zorunda kalırım canınız sıkılır diyerek uyardı. Ama gece bunu yapmak gerçekten iyi bişey değil kendimi başkalarının yerine koyup düşündüm o motorun üzerinde başka biri olup ben uyurken ses yapsaydı inip döverdim.
HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİM İÇİN VAKTİNİZİ AYIRIP İZLEMENİZ BİLE BENİ MUTLU ETTİ.
Honda Cbr600rr movistar. Blue Death :)
eğer polis memuru olmasaydınız oradaki ince espriyi anlayamamış olacaktık ve cidden apaçi diyecektim ama şimdi işler tam tersine dönmüş bence ufak bi film tadında olmuş keşke redline gitseydiniz biraz riskli ama olsun güzel olurdu arkadan kankanız polis arabasıyla geliyor :D 1 hafta konusu geçer şimdi bunun merkez de :d merkez seviyom merkez :D behzat ç gibi ha :D deli olmuş biraz da lastik felan yaksaydınız polis le yan yana gelip :D güzel olurdu :D
Uploaded with ImageShack.us
Video ile ilgili yorum yapmak gerekiyordu. Gazcı kısmı şimdilik arka planda.
Bende böyle şeyler çekmek istiyorum ya, en son seni karda çekmiştim.
Alın size video: http://www.youtube.com/watch?v=5YYAlu7QG7U
www.motorumla.net
Baqhısh : √
• ShéqiL : √
• qaLité : √
• éstétiq : √
• duRush : √
...• Zérafét : √
• Létafét : √
• Uyum : √
• HéRbishi : √
Test EdiLdi, 0nayLandı √ 10№
KusuRsuz
qarisma 0ranı...
██████████ 95%
Yaqıshıqlılıq 0ranı...
███████████ 96%
Cix 0ranı...
████████████ 98% [ ]
Sempatyy 0ranı...
█████████████ 99%
T0pLam s0nuç...
██████████████ 100%
NAZAR DUASI
ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢِِ ﻭَﻭَﺻَّﻴْﻨَﺎ
ﺍﻟْﺈِﻧﺴَﺎﻥَ ﺑِﻮَﺍﻟِﺪَﻳْﻪِ ﺣُﺴْﻨﺎ"
MAŞALLAH gardaşm yakı0n hanyy
(, ..!
hocam kızma ama ilk gördüğümde aklıma gelen şey
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
konuşuldukça bazı şeyler anlaşılmakta lakin yüzbinlerin kullandığı bu sitede bir video paylaşılacaksa bence 100 bin kere üzerinde düşünülmelidir , bu aklıma gelen ilk söyleyeceğim şey diğerlerine gelince video kamera hakkaten 10 numara çekmiş gece çekimi ve ışık ortamına bakarsak
illa bir yorum yazmak için değil ama sigara bende kullanırım düzenli olarak hiç aksatmam gerek videolarda gerek resim çekilirken mecbur kalmadıkça ağzımda ,elimde sigarayla çekilmemeye çalışırım neden derseniz ?
büyüklerimi geçtim ama küçüklerim diyebilirler ooooo sigara iyi bir şey baksana irfan abide içiyor !
böyle şeyler ister istemez reflekslerim dışında videoya çekiliyorsam sigarayı atarım resimn çekiliyorsam saklarım o yüzden 100 binlere hitab eden bir videoda alkol reklamı ve sigara reklşamı yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum
alicim kusura bakma senin bizlere örnek olman gerekir , ama onun dışında başka yorumum yoktur
kazasız kedersiz sürüşler... tekerine taş gözüne yaş değmesin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Evet eğlence için çekilen ve burada samimiyetle paylaşılan bir video için eleştirilerin dozu biraz kaçmış gerçekten
Kaskısız binmek, ağızda sigara ile motor sürmek, gece 1. vieste biraz basmak çoğu zaman, çoğu kişiye itici gelen şeyler, bunlar yüzünden tepki verilmiş..
ama glock'un dediği gibi burda amaç küçük konulu bir klip çekmek doğruları anlatıp mesaj vermek değil..
bir konu bulunup daha fazla zaman olsa daha güzel şeyler de çıkarabilirsiz
ben bukadar ezik bir video izlemedim
Sordun söyledim, cevabımı kaldıramamışsın.. Sanırım güzel yorumlar bekleyerek yazdın foruma.. Gereksiz bir eleştiri degildi, ne gördümse onu söyledim sadece. Eleştirilere açık olmak insanın gücüdür,akıldan ve bilgiden gelir, bileğinin yada cüzdanının gücü değil. Gereksiz diyorsun ama bunu sen istemişsin. Burası herkese açık bir forum.. Sadece arkadaşlarından yorum bekliyorsan seni övecek, mail kullanmayı dene.. Bu arada hayranlıktan kastın nedir anlayamadım.. Motosiklet kullanmaya yeni başladım, 125 cc motor kullanıyorum, bundan da çok keyif alıyorum.. İki sene sonra yaz ayına da sıfır bir büyük motor almayı planlıyorum. Seni yanlış anlamadı isem ben kendi adıma maddi imkanlarımı kimsenin gözüne sokmam.
Yol boyunca senin gibi çok apaçi görüyorum. Hiçbirinide eleştirmedim, yol verdim, gitsin bela benden uzak dursun diye. Sana da yol veriyorum..
Not : Hala anlamanı istiyorum. Sadece sen sordun diye yazmıştım.. Cevabına katlanamayacağın sorular sorma. Bu sana hayat dersi olsun..
Not2 : İnsan neyse hep öyledir. İnsanın medeni olanı, başkasının yanında titiz davranıp, kendi başına kaldığında burnunu karıştırmayandır. Yok şuydu, yok buydu bahanelerine sığınmak, durumu kurtarmaz..
Selametle..
Bizde 600RR kullandik, agzimda sigara gecenin 3unde kasksiz dolasmadim hic.
Hatta hic kasksiz dolasmadim.
Gidecegin mesafe kisaysa binme o zaman motora, yuruyerek git.
Sonra mobiletciler bunlari gorup, bu foruma gelip bizim 600RRla 500 goren bi abi var takmiyor kask bende takmicam diyor.
Demek ki her bunyede farkli etki yaratiyor.
600RR a herkes biner ama herkes 600RR kulanicisi olamiyor demek ki.
Daha mantikli videolar cekmen dilegi ile, mesela piste gir makinayla tak bi kamera keyifle izleyelim illa guzel yorum istiyorsan.
We are many...
Yazdıklarımı beğenerek içimi acıttın.. Bu konuya yazmamış olmayı diledim.. Oysa ne güzel artan tempoda zıtlaşarak gidiyorduk..
İçeriği geçtim de Canon 5D Mark II otomatik netleme var ise çok rahatsız edici olmuş, manuel ise focus çeken arkadaş zamanlamayı tutturamamış Her halukarda ben pek sevmedim, hatta dediğim gibi rahatsız oldum ( içeriği ile ilgili hiç bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)