Adam kaza yapıyor, motorda kafa grenajı kalmayacak kadar şiddetli bir kaza!Fakat kimse ilgilenmiyor bile.İlgilenen tek kişi elinde telefonuyla video çekmenin peşinde.Sonrada motorcunun başına trajikomik olaylar geliyor
Adam kaza yapıyor, motorda kafa grenajı kalmayacak kadar şiddetli bir kaza!Fakat kimse ilgilenmiyor bile.İlgilenen tek kişi elinde telefonuyla video çekmenin peşinde.Sonrada motorcunun başına trajikomik olaylar geliyor
adam kenara cekelım dıyor sanırım kadında ''şurayamı'' dıye işaret edıyor elıyle,
fakat motorcu ya acemi yada çok sinirlenmiş eli ayağına dolaşıyor motor stop edıp duruyor felan
çok kötü bir durum...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arabada hasar var da ben mi göremedim camı bile çatlamamış videonun sonundaki motoru düşürmesine acıdım açıkcası burda olsa yardım ederlerdi türklerin bazı yerlerde kötü tarafları var ama aynı zamanda iyi yanları da var düşene elini uzatmak yardım etmek gibi.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Motor sağ taraftan itilmez zaten ama o heycanla o naptığının farkında değil Kaza sonrası 15dk kadar eller ve ayaklar titrer genelde, stop ettirmeside ondan büyük ihtimalle.Arabaya nasıl vurduğunu bende merak ediyorum ama grenajlar baya parçalanmış
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
gidon dönmüyor sanırsam, araya kırık parçalar sıkışmış
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Motorlar her zaman sol tarafa düşmeye meğillidir.Motor itilirken sol taraftan itilmesi gerekir.Ayrıca motorları bir yere bırakırken tekerlek sola bakacak şekilde bırakılır ağırlık sağ tarafa yoğunlaşsın diye. Tabi bazı kişiler daha güzel gözüküyor diye gidonu sağa döndürüp motoru bırakıyor ama potansiyel tehlike olduğunun farkında değiller.
1.04. saniyeyi açın araya Grenaj takılmış Sanırım
Soldanda arabaalr geliyor diye yada pankikden dolayı itmemiş galiba
Sado
Kaza yapmayan anlayamaz bu arkadaşın yaşadığı durumu.
Canlı çıktığına mı sevinsin.
Kaza yaptığına mı üzülsün.
Motorun durumuna mı bilemezsin.
O da o anlarda bunu yaşıyor olayın şokuyla.
Geçmiş olsun demek lazım.
Bu arada kaza yapan adama kimse mi yardım etmek istemez. Ne lanet bir yermiş orası.
Anadolu'nun gözünü seveyim.
Her kazamda insanlar iyi niyetleriyle yardıma geldiler.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Belliki motoru yeni almış, zır zır acemi işte, başka bişey değil
Panikle o kadar oluyor işte.Bide gidon dönmüyor üstüne tuz biber.Daha kötüsü olmamış iyi ki.
Merhaba,
Ben üzüldüm videoyu izlerken,ilk düşüsüm geldi aklıma..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)