üçüncüde otobüse yapıştı. (:
Olaya bakin Turkiyede olsa yok insan haklari diye ortaligi bir birine katarlar. Polis memuru adam kaza yapmis, ilk yardim demedi direk herifin ustune bindigi gibi kelepceyi basti. Burda adam polise silah dogrultuyor Polis bir sey yapamiyor. Bizmi cok moderniz onlarmi ben anlamadim acikcasi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Örnek alın millet: "Ders 1 Yaralıya ilk müdahale"
Kimin umrundaki yarali olusu. Sucu vardir yoltur bilinmez ama gorunen birsey varki kamu duzenini ve can mal guvenligini tehlikeye atiyor.
Polis nasil bir azimle pesini birakmadi.
Demekki yapanin yanina kalmamasi boyle oluyor. Bizde olsa kimse pesine dusmez, sonra motorlari bklar ve senin benim gibi masumlara eziyet ederler motorluyuz diye.
Polisin bukadar israrci olmasi tahrik edici oldu diyenlerde olucaktir ama dedigim gibi yapanin yanina kar kalmamasi hem suca meyilli olanlara gozdagi hem halka guven vermesi acisindan bence taktirlik bir kovalamacaydi.
videonun sonunda şoke oldum
zaten adam patladı acıdan kıvranıyor kaçma durumu sıfır.polis hemen üzerine çöktü böle bişey olamaz yaa
ben de bekliyorum ki ambulans gelsin...
burada olsa polise keserler faturayı işte kovaladınız da kaza yaptırdınız diye.adam bir de rapor alıp davacı olursa tamam sen seyret manzarayı.
türkiyede adalet yok insan hakkı yok diyenler iyi izlesin videoyu
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Adamın ihlal ettiği kırmızı ışığın haddi hesabı yok. Kavşakların hepsini neredeyse düz geçti. Başka bir motosiklet sürücüsüyle carpışsa durum vahimdi.
Biz helikopter kamerasından herşeyi gördük ama olay yerine gelen polis otobüse o şekil girdiğini görmedi ve boyun ve omurliğinde hasar oluşabileceni düşünemedi.
Bizim gibi kazayı birebir görseydi büyük ihtimal ilk işi ambulan çağırmak olurdu kuvvetli ihtimal diye düşünüyorum. her ne kadar amerikan polisinin ırkçılık ve dayak ve işkence gibi çok ayıda rezilliği bulunsada.
Adam resmen İphone daki Lane Spilitter oyununda gibi gidiyor.
Nereye kaçacağını sanıyorki sadece şansını denedi...Başında helikopter var ,altındaki alet max 150km gider oda deposu doluysa..
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Bu memlekette adalet kanun olsa uygulansa bu arkadas su konuyu acabilirmiydi sizce.
Nasil olsa bi cacik olmaz zihniyeti nereden geliyor.
http://www.motosiklet.net/forum/tani...ml#post2693303
Siz böyle düşünüyorsunuz ama ABD polisinin tecrübesine göre oluşan durumlar tam tersini gösteriyor. Adamlar sürekli tetikte(bazı bazı ipin ucunu kaçırıyorlar, o bizde de oluyor). Bizde de kendisine silah doğrultmuş cinnet geçiren "eski komando" adamı sanki amcasının oğluymuş gibi sarılarak sakinleştimeye çalışan EMNİYET MÜDÜRÜ vurularak hayatını kaybediyor. Polis bu adamın başına geldiğinde, "bişeyin var mı birader?" diye sorarken vurularak öldürülse asıl kıyamet ozaman kopar...
#sürenadam
ya kazadan cok adam ne suc işledi onu merak ettim 2 polis helikopteri peşinde otobüse kadar kaza yapmadan gitmesi zaten şans gözü karaymış herifin
Motosiklet mucidi
galiba olayın geçtiği ülke amerika. en azından o türlü yolların orada olacağını tahmin ediyorum.. polisin bile ne denli insanlıkdan çıkmış şekilde davrandığını da bir kere daha bu video ile gözler önüne serildi. evet belki suçlunun yaptığı yanına kalmamalı ancak insanlıkda bi kenara bırakılmamalı. zaten bu bahsettiğim çizgiyi bozmadan asayiş sağlanmalı. tabii birde olayın şu boyutu var:
aha bak elin gevuru bile suçluya böyle davranıyor. birde bizimkilere kabahat buluyorlar. diyenlerde illaki olacaktır. bu türlü düşünenlere izmirde yaşanmış olan bir kadın şüphelinin darp edildiği günleri ve baklava çalan çocukların +10 yıl hapis verildiğinide hatırlatmak isterim. ayrıca bizden kötülere bakarak kendimizi iyi bir yerdeymiş gibi görmeye çalışmak sadece kafamızı kuma gömmek olur. oysa bizim polisimizden daha insancıl bizim hukuk sistemimizden daha adaletli hukuk sistemleri elbette vardır. asıl örnek alınması gereken bunlardır, asıl yapılması gereken şuanki sistemden daha iyi bir sistem oluşturmaktır...
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
adam ölmüs bunlar tutuklamayla ugrasıyo ama yazık etmıs adam kendıne
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
adama acıdım ya polis ne çullandı fena sinir yapmış.
Mermi harcamaya gerek kalmadan ölmüş yada öle yazmış, ABD hazinesinden 1 mermi eksik çıkmış oldu ve belkide bir hırsız, bir kansız, bir tecavüzcü, bir katil yakalandı.
Yarın bir gün bu adam sizin motosikletinizi çalıp böyle kaçsa inanın siz bırakın üstüne çullanmayı uzaktan taş - sopa fırlata fırlata koşturursunuz adama.
Yerim insan hakkını insan hakkı diye diye sokakların haline bak hırlı - hırsız - tecavüzcü kaynıyor..
Şu kaçanı vurma işi keşke bizim ülkede'de olsa akşam al sabah bırak, ertesi akşam adam gitsin birini öldürsün ohh miss. 5 yıl yatar çıkar 1 hafta içinde yine birini öldürür çiçek çiçekkkk...
o değilde ne lanet helikoptermiş arkadaş adam amerikayı turladı yavşak tepeden kıçında gezdi motorcunun.
Suç işleyen, cezasını çeksin arkadaş. Gözü dönmüş adama polisin vah vah diyecek hali yok.
Adı Morgan
Oğlunun okuduğu okulu silahlı bir manyak basmış
oğlu dahil 17 öğrenciyi rehin almıştı.
Morgan haberi alır almaz motosikletiyle yola çıktı.
Oğlunun hayatı söz konusuydu
Bu nedenle 50 km/h hız sınırı olan yerden 70 km/h ile geçti.
Amerikan polisi böyle şeyleri affetmez.
Hemen peşine takıldılar.
İki seçeneği vardı.
Duracak ve oğlunun hayatını Amerikan polisine teslim edecek
Ya da kaçacak ve vücudunu oğluna siper edecek.
O ikinci şıkkı seçti.
Belki polis bu kadar stres yaptırmasa başaracaktı.
Ogün o manyak Morgan'ın oğlu dahil 17 çocuğu öldürüp intihar etti.
Morgan yaşıyor.
Tabi yaşamak denirse buna .
Şaka yaptım şaka
Şerefsizin biriydi
5 çocuğa tecavüz etmiş
ikisini işkenceyle öldürmüştü.
Polis kendisini tespit edince motosikletine atlayıp kaçmaya başlamıştı .
Yine şaka yaptım.
Bir helikopter kamerasından ceza kesmeye kalkarsanız
Benim gibi hikaye yazan çok olur
ve hangisi gerçek asla bilemezsiniz
ve
hangisi doğru.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)