Çok hoşuma gitti,sizlerle paylaşmak istedim.. Mantıcı teyze kopmuş..
Konuyu yanlış yere açtım büyük ihtimalle. Mod arkadaşlar bi el atarmısınız konuya :/
Çok hoşuma gitti,sizlerle paylaşmak istedim.. Mantıcı teyze kopmuş..
Konuyu yanlış yere açtım büyük ihtimalle. Mod arkadaşlar bi el atarmısınız konuya :/
çok fenalar yauuuu
süper komedi olmuş muhahahaha
Adanalı ' Allahına gurbaaaann ' dio sanki ?
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
sondaki teyze gülme krizine soktu ''anaaam çekilin bakam'' nedir ya
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Reklam super , cidden yarataci olmus Adanalinin mopet kullanmasi super. Ama hepsinde kask olmasi guzel bir gizli mesaj olmus.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Adanalı 52ci motorun üzerine yatacak diye bekledim
Başarılı.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
^^aneeem çelikin bakeem^^ teyze öldürdü beni yaa
hahaha gerçekten çok orjinal olmuş çok beğendim
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
(10 karakter)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bende reklamı bugün televizyondan izledim. Koptum süper olmuş. Tesbihi de amcam aynaya takmış.
Teyze süper çekilin bakem, tokyo drift
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
hahahahahaha mükemmel olmuş ya çok beğendim :D
Koptum cok basarılı can alıcı nokta Annnaaamm Cekilliiinn Bakkaammm :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
gerçekten güzel olmuş mantıcı teyze olayı bitiriyor finalde
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
SS versiyonunu 4 gözle bekliyoruz
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
sanal bir sitenin reel bir reklamını yapan reklamcı firma iki tarafı en güzel yerde odaklamış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)