Altın Elbiseli Adam SKYTURK 12. bölüm Barkın BAYOĞLU
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
http://www.youtube.com/watch?v=CoM2YIYfTnk
kendisini gerçekten izleyin bu kadar kullanıcı dostu yorumlar yapan kolpadan binip her motosiklete iyi diyen kişilerden olmayıp belirli bir bilgi birikim üstü bir abimizdir iyidir candır barkın abimiz...
(dipnot yanlış anlaşılmasın ama her bölüme ayrı topic açmamın sebebi her bölümde birden çok motor kıyaslandığı için yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için açtım )
Reklamlar
-
bu mudur yani sitenın hertarafına aç konuyu saçma
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
Denizli İl Temsilcisi
eeraktan adlı üyeden alıntı
bu mudur yani sitenın hertarafına aç konuyu saçma
usta şimdi sitenin ilk olarak her tarafına açmadık
en üsttede belli oluyor motosiklet videoları altında açıldı
her bölüme ayrı bir topic açmamızın sebebini her videonun altında yazmıştım ki okusaydık hocam her bölümde farklı birkaç motosiklet olduğu için ve emeğe saygı olarak her bölüme ayrı topik açtım ...
-
-
Denizli İl Temsilcisi
harbiturk adlı üyeden alıntı
Hangi motorlar olduğunu başlığa yazsaydın daha iyi olurdu. içerik hakkında bilgi yok ben şimdi nasıl istediğim motoru bulacağım.
kbamayın hatırladıklarımı yazarım hepsini tekrar tekrar izledim de tekrar izleyip yazarım
-
Videoları çok az, keşke herkes büyükten küçüğe motorlarını bu adama teslim etsede, bizde videoyu izleyerek hem beğensek, hem bilgi sahibi olsak, hemde yüzümüz gülse fena mı olur.
Yeni motor alsam bu adama teslim ederim. Test etsin diye
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
adamın kendine has bi yorumu var çok güzel özellikle motor eleştrileri falan hem komik hem bilgilendirici güzel bi program
-
İçim dışım berrak turşuları oldu resmen
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Denizli İl Temsilcisi
kanmix_x adlı üyeden alıntı
İçim dışım berrak turşuları oldu resmen
biz artık birbirimizle dalga geçmek için o kısmı açıyoruz berrak turşuları tarlanızdan sofranıza :D zaten kktc mt ile hemen hemen aynı evde kalıyoruz iyi geyiği oluyor ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)