Arkadaşlar hepinizin değerli yorumları için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi önceliğim kredi kartı taksit kampanyalarından faydalanmak olduğu için cfmoto 650mt almaya karar verdim. Aldığım zaman tecrübelerimi aktaracağım
Arkadaşlar hepinizin değerli yorumları için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi önceliğim kredi kartı taksit kampanyalarından faydalanmak olduğu için cfmoto 650mt almaya karar verdim. Aldığım zaman tecrübelerimi aktaracağım
Saydığım motosikletlerin hepsinde en konforlusu V Strom gerçekten de, bununla birlikte X City ile de herhangi bir konforsuzluk yaşamadım kıçım belim vs. herhangi bir tarafım da ağrımadı. Çok öznel konular bunlar açıkçası, öyle görünüyor ki benim rahatsız / konforsuz hissetme eşiğim sizinkinden hallice yüksek.
Yol kalitesinden bahsedilmişken; 2015'te X City ile İstanbul - İzmir - Foça - İzmir - Akyarlar - İzmir - Ayvalık - İstanbul rotasını yaparken henüz İstanbul İzmir otobanı yoktu. Hepimizin bildiği eski yolları kullandım, dönüşte İzmir'den Ayvalık'a da Aliağa üzerinden eski yoldan gittim, şimdi orada da otoban var. Kullandıklarım çok da düzgün yollar değil. Scooter ile de zaten girebileceğim yollar belli, araziye girecek halimiz yok.
Motosiklet sürerken de etapları 2,5 saat civarı tutarım sonra da bir 15-30dk civarı mola veririm. Varacağım yere de Google kaç zamanda varırsın diyorsa o + mola süreleri kadar zamanda varırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
Şimdiden hayırlı olsun, bence bu fiyat ile çok iyi bir seçim oldu. Kaçmaz fırsattı. İşinizi en iyi şekilde görecektir eminim.
Trink para Moto Guzzi V85TT 2023 modellerini 419 a bırakıyorlar , 850 cc şaftlı uzun yol için biçilmiş kaftan , 12 taksit almak isterseniz fiyat 600 e geliyor maalesef..
Dün itibarıyla CFMoto 650 MT modelini aldım. 85 km'lik bir rodaj sürüşüm oldu.
Beğendiğim yönleri;
Amortisörleri çok iyi.
Pirelli Angel GT lastik ile geliyor.
Ön frenler benim için gayet iyi.
SHAD yan çantalar ile geliyor. Üzerine CFMoto stickeri yapıştırmışlar ama çantalar SHAD.
Fabrika çıkışı koruma demirleri olması iyi. Kalitesi yerinde.
Beğenmediğim yönleri;
Koruma demirlerinin şase bağlantı kelepçeleri yoktu onu sipariş edecekler.
Sağ difüzörü montaj yerinden çatlamıştı.
Koruma demirlerinin vidaları yoktu. Servis elindekilerden bir şeyler uydurdu.
Yukarıdakiler tamamen servis kaynaklı problemler.
Ayrıca motorla ilgili;
Arka fren biraz zayıf geldi. Belki artçılı ve yüklü daha iyi tutacaktır.
Grenaj üzerindeki stickerlar yaralı, kalitesiz ve özensiz yapıştırılmış.
Güzel bir TFT ekranı var yalnız uçan kaçan özellikleri yok. Güneş ışığında aydınlatmayı sona ayarlamama rağmen okumakta biraz zorlanıyorsun.
Rodajda olduğum için 4000 RPM de kullanıyorum. Ön siperler zangır zangır titriyor. Ama RPM'den dolayı olduğunu düşünüyorum. Yine aynı şekilde 4000 RPM'e kadar yan aynalarda flulaşıyor. Üst devirlerde bu kadar titreşim olacağını sanmıyorum.
Şimdilik bu kadar. Alacak arkadaşlar için en azından ufak bir bilgi olur.
Hayırlı olsun. Balata değişiminde de ilk zamanlar özellikle arka fren yok gibi oluyor, ama biraz yol yaptıktan sonra düzeliyor. Sizinde zamanla daha iyi tutacaktır diye düşünüyorum. Yeni balata yeni disk bir zaman sonra daha iyi performans gösterecektir.
Motorsikletin genel titreşimde de zamanla azalma olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)