Merhabalar, ben önümüzdeki aylarda motor almayı düşünüyorum. Ancak bu konu hakkında ne kadar cahil olduğumu araştırmaya iyice başlayınca anladım. Daha sahip olmam gereken tarzı bile bilmiyorum. Süperstort, enduro falan bilgim sıfır araştırma yaptım biraz ama pek tatmin olmadım. Bende direk sormaya karar verdim. Ben yapısal olarak enerjik biriyim ve kullanacağım motorunda enerjik olmasını istiyorum. Köylük bölgelerde asfalt olmayan çakıl yollarda da kullanacağım topraktada, asfalttada yani trafikte sıkıntı çıkarmayacak ama öyle tam offroad olmayan basit toprak zeminlerdede sürebileceğim bi motor arıyorum. Hafta sonları zevk olsun diye değil hergün kullanabileceğim bir şey olmalı. Hız tutkunu değilim zaten aşırı hızıda pek sevmiyorum ancak trafikte sıkıntı çıkarmaması gerek. Tip olarak cross motorlarına küçüklükten beri hayranımdır. Ancak trafikte sorun yaşarsın diyenler oluyor ama ben sormak istedim. Hangi motoru almalıyım diye sormuyorum hangi tarzı almalıyım diye soruyorum. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.