Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Resimdeki motorun tarzı nedir?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,

Motor işlerine yeni merak saran biri olarak herkese selamlar. Aşağıdaki motorun tarzı nedir acaba, bir de Yamaha dışında daha uygun bir bütçeye buna benzer bir motor tavsiyeniz olabilir mi? Yeni başlayacağım, iyi bir eğitim alıp öyle alacağım tabiki. Ancak motor tarzı konusunda çok emin olamadım, ağırlıklı şehiriçi kullanımı için arıyorum. 1.78 - 80 kg ve genellikle tek kullanacağım. max 125 kg olacak motor üzerindeki ağırlık. Teşekkürler şimdiden.

mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    çinliler yaptıysa yürüyen teneke japonlar yaptıysa adı klasik olur

siptar23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sport heritage, diye geçiyor Yamaha sr400 Türkiye'de varmış 18,000 TL

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    yamaha dışında daha uygun bir bütçeye buna benzer bir motor tavsiyeniz
    http://tr-tr.facebook.com/pages/Oru%C3%A7-Motorlu-Ara%C3%A7lar/103204826486354

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-planet-safak-otomotiv-adiyaman-dan-izh-planet-7-sepetli-155317744/detay

yok ya bunlar benzemiyor bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinliler yaptıysa yürüyen teneke japonlar yaptıysa adı klasik olur

oda doğru peki 2005-2014 aralığında 8-9000 bütçe ile ne bulabilirim

Bütçe ne kadar kardeşim senin?

ya 9000'e kadar olabildiğince düşük haliyle, daha kask, koruma vs de var çünkü. bir başlangıç yapmak istiyorum 3 yıldır bekledim

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Yurtdışında ybr nin custom modeli var tipi aynen böyle ama bizim ülkemizde satılmıyor maalesef

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Sport Heritage

Yukarı da göstermiş olduğun Motosiklet tarzı mı olsun istiyorsun.

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Arkadaşım bu motor Yamaha'nın Sport Heritage (Spor Miras) diye modifiyeye açık olarak çıkardığı bir motor. Sayfasını okursan güzelce zaten diyor ki motor retro tarz bir motor. Yani eski stil. Ama sayfada da belirttiği gibi bu kişiye özel modifiyeye açık. Başlangıç olarak bir Cafe Racer yapabilirsin. Cafe Racerların dişli lastikli ve bol esnemeli süspansiyonları olan, egzozları yukarı alınmış hali de Scrambler model. Koltuğu teklersen de Trial model olur. Yani bütün bu motorları yapabilmen için temel bir motor.
    firatba bunu beğendi.

Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bu motor Yamaha'nın Sport Heritage (Spor Miras) diye modifiyeye açık olarak çıkardığı bir motor. Sayfasını okursan güzelce zaten diyor ki motor retro tarz bir motor. Yani eski stil. Ama sayfada da belirttiği gibi bu kişiye özel modifiyeye açık. Başlangıç olarak bir Cafe Racer yapabilirsin. Cafe Racerların dişli lastikli ve bol esnemeli süspansiyonları olan, egzozları yukarı alınmış hali de Scrambler model. Koltuğu teklersen de Trial model olur. Yani bütün bu motorları yapabilmen için temel bir motor.

Süpersin dostum araştırıyorum şimdi bunları da

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Bende Scrambler hastasıyım ve bu motoru direkt bu adı kullanarak Triumph firması çıkardı. Sayfasını ziyaret edersen 2014 modeli var. Ama Google da bakarsan çok tatlı modifiyeleri de mevcut. Genelde Honda CB kasaları BMW leri falan bu tarza çeviriyorlar. Youtube da Scrambler motorlar için güzel video var 2-3 tane, reklam amaçlı. Cafe Racer dersen dünya kadar bilgi mevcut. Triumph Bonneville bunun en güzel örneği yine. Ayrıca SYM'nin de bir ara Türiye'ye getirdiği SYM Wolf 125 Classc modeli var. Buda Cafe Racer tadında bir motor.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)