küba str 250 düşünüyorum beni en çok ne zorlar. Nadiren asfaltta sürücek olsamda asıl amacım arazide sürmek tabi alır almaz araziye çıkmıyacağım
küba str 250 düşünüyorum beni en çok ne zorlar. Nadiren asfaltta sürücek olsamda asıl amacım arazide sürmek tabi alır almaz araziye çıkmıyacağım
Gerekli koruma ekipmanlarını alıp başlayabilirsin, neden olmasın. İlk başlarda, normal asfaltta motor kullanmayı öğrenir, sonra araziye girersin. Direk araziye girersen, bozuk yol dengede durmanı daha da zorlaştırır, düşmemeye konsantre olurken motor kullanmayı öğrenemezsin, motor kullanmayı öğrenmeye çalışırken düşersin.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
tabiki başlayabilirsin, bize de hayırlı olsun kazasız sürüşler demek düşer, anamızın karnından motosikletle çıkmıyoruz bizde sonuç olarak.
What goes around, Comes back arround...
Valla dostum benim ilk motorum kros daha alalı 4-5 ay oldu boy konusund asıkıntın yoksa inan bana hiç bir sorun yok. Arazi olayı denge işi direk araziye dalma yeter Ben daldım çok devirdim gerek yok yazık etme makineye Ayrıca göreceksin ki asfaltta bu motorları kullanamk daha eğlenceli gelebilir sana :D Birde almadan iyi araştır araziye gireceksen kolay dökülmeyenkaliteli bişiler bakl ki motordan soğuma
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
güzel tercih bence cross en zevkli tarz dır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
araziye girmene gerek yok zaten güzel ülkemin yolları sağolsun araziyi aratmıyor
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
herkeze cevapları için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)