[Oyun] Super-Bikes: Riding Challenge
Reklamlar
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Reklamlar
-
VFR'em de var, hemen alıyorum
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Oyunu 20 dakika önce aldım, gerçekten müthiş grafikleri var. Kawazaki, suzuki, honda, ducati, mv agusta ve adını bilmediğim bisürü motosikle var. Yanlız alışmak biraz zaman alıyo. Ön ve arka fren kontrolleri ayrı ayrı. Ayrıca kazalarda çok güzel
-
arkadaşlar bu oyunda suzuki gsr a varmı birde oyun gercekçimi
-
GSX - R1000 ve GSX-R750 var. oyun çok gerçekçi ama bütün motorlar açılmış değil yarış kazanıp açmak gerekiyo.Ducati 999R de var.
-
O resimdeki motosiklet Benelliye benziyor yada Agusta ben buralarda bu oyunu bulamadım ???
-
arkadaşlar bu oyun d&r da satılıyormu bu oyun
-
oyunu emuleden indiriyorum şimdi bakalım motogp den güzel çıkacakmı...motogp oynanması zor bi oyun fakat alıştığınız zaman müptela yapıyor..grafiklerde feci bu arada
-
superbike 2001 den (efsane, her motosikletin ayrı sesi, ayrı helmetcam görüntü, düşünce motosikletine koşup kaldıran yarışçılar.. aah ah!) sonra hiç başarılı simülasyon oyunu çıkmadı (kendi düşüncem) umarım bu başarılıdır, ps2 im olsa tourist trophy i alıp oynucam çok merak ediyorum baya sağlam diyorlar.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
gomtanım başlığa bunun bir oyun olduğunu yazsan ilgi daha fazla olmazmı sence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
arkadaşlar bende bu oyunu edonkeyden indirdim orjinalini bulamıyınca onuda yükleyemedim sinir oldum valla
-
arkadaşlar oyun çok güzel bence yarışları bitirdikçe ekipman ve motorlar açılıyor
-
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
aferim gomtanım kaptın bu işleri valla...Doğru yoldasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
alırım ama oda çalışmaz cereme kalır
-
oyunu indirdim ama yükleme nasıl yapılıyor anlamadım...bu diamond tools filan yüklü ama bulamadım bilen varsa yardımcı olurmu?
-
Oyun güzel ama biraz zor. Alışmak gerekli. Grafikler güzel ve oldukça gerçekçi. Sürücüler kendilerini geliştirebiliyor ve kıyafet seçenekleri var. İlk oynarken çoğu arkadaş küfür edebilir oyuna. Ama dediğim gibi alışmak ve kendini geliştirmek gerekli, iş frenlerde ve virajlarda bitiyo.
-
abi tam olarak oyunun adını werebilirmisiniz aliyim bi bakiyim yaw nsl bişeymiş
-
Arkadaşlar bu oyun ÇOK KÖTÜ.Ne kadar kötü olduğunu anlamanız için gp500'ü bir defa kurup oynamanız yeter de artar.PARANIZI VE ZAMANINIZI SOKAĞA ATMAYIN!
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
ya beyler ben oyunun ps2 sini yeni aldım da pek bişey yapamıyom biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler