şakacı seni. güzel topic olmuş ama
güzel bir konu teşekkürler
bir yanlış anlaşılma oldu galiba sorry
[B][U][COLOR="Black"](R ONE THE ONE)[/COLOR][/U][/B]
oyun inanılmaz zevkli
şu an tamamen manuel oynayabilecek seviyeye geldim...
çok zamanımı aldı
vites manuel, sürücü yatırma, ön arka fren ayrı kullanıyorum
herkese her daim tavsiye ederim
3 gündür bu oyunu internetten indirmeye çalışıyorum ve sonunda indirdim derken maalesef çalışmadı hata verdi. şimdi başka 1 siteden buldum ordan indircem azimliyim isterse 1 ay sürsün ama indircem ve oynucam...dediğiniz gibi muhteşem bir oyuna benziyor...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Süper Bike&Tourist Trophy
Bu iki simuLasyon bugüne kadar denedikLerim arasInda en iyi iki tanesi.
Super Bike ta sürüş epey gerçekçi fakat görüntü ve ses pek tatmin edici değiL. Hem de hiç değiL. Dediğim gibi tek avantaj sürüş gerçekten gerçekçi ve zorLu.
Tourist Trophy ise tam bir simuLasyon. Zaten tam adI da Tourist Trophy The ReaL Riding SimuLator. MotosikLetLer, pistLer, sürücüLer, sesLer, efektLer çok gerçekçi.. KIsaca yok yok..
Motorun üzerinde nasIL duracağIna biLe kendin karar verebiLiyorsun. BaşLangIç modunda sürüş Super Bike a göre çok koLay gibi geLebiLir. Ama ayarLarInIzI iyi yaparsanIz değmeyin keyfinize..
Super Bike I deneyenLer e Tourist Trophy The ReaL Riding SimuLator u kesinLikLe tavsiye ederim.
Motosikletin bağırarak hızlanması fark edilmemiz açısından bir avantaj. Bu durumda araba kullanan insanlar "Al işte bir serseri motorcu daha" diyorlar belki, ama bu bizi hiç fark etmeyip üzerimize kırmalarından daha iyidir.
ya bu oyunun full savesi ni nerden bulurum aradım nette bulamadım olan varmı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar bu oyun gaç para yaw biride fiyatını yazabilirmi????
abi bu oyunun full Savesi lazım bana ya cok zor sanki gercekten yarısıyorum Allah rızası için save !!
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Size bi oyun tavsiye ediyim.. Süper Bİ oyun bu oyundan Daha Gerçekci. Yalnız Ben Sadece Ps2 İçin var diye Biliyorum.. Tourist Trophy.... bence Bi araştırın...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
teşekkür ederim
10 yıllık bir hortlama olacak ama n'apalım bilgisayar 15 yıllık...
Günümüzde bundan kat kat iyi oyunlar var biliyorum ama benim bilgisayarım gibi aşırı derecede düşük sistemli bilgisayar sahipleri için bence çok güzel bir oyun. Paylaşan abime burdan saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)