ya arkadaşlar ben çalışıyorum yarın taksimde olcam bana bu oyunu nerden alabileceğimi biri sölesin lütfen 0555-635-25-87 msj atın motosiklet yazın ben hemen ararım sadece nerden bulabileceğimi falan lütfen :(
ya arkadaşlar ben çalışıyorum yarın taksimde olcam bana bu oyunu nerden alabileceğimi biri sölesin lütfen 0555-635-25-87 msj atın motosiklet yazın ben hemen ararım sadece nerden bulabileceğimi falan lütfen :(
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Evet motorum bu.. Kendisi 2 aylıktır
Motor hakkında ilk deneyimler..
-Performans açısından beni şaşırttı.. Düşük devirlerde bile o kadar canlı ki.. İstenmeyen güç diye buna deniyor heralde.
-Son sürati yüksek. Tatmin ediyor..
-Pistteki performansının CBR 600 RR dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
-Fren performansı gerçekten çok iyi.. Emsallerinin arasında en iyisi diyebilirim
-Bence R6 nın tek rakibi , abisi R1.
-R6 hakkındaki tek kötü düşüncem , kalkışlarda ve virajlarda arka tarafın kayması ve bu sayede benim düşmem
Arkadaşlarım , abilerim , ablalarım şaka bir yana gerçekten çok güzel bir oyun Efektler beni gerçekten şaşırttı. Sanki gerçek motosiklet kullanıyormuşum gibi bir his bıraktı bende. Hele o R6 nın yırtıcı sesi halaa kulaklarımda.. MSN de SeRHaTeKiNCi arkadaşımla sohbet ediyorduk , ona da önerdim o da aldı şimdi damlar buraya
Unutmadan söyliyeyim , oyunun adı Super Bikes - Riding Challange. Almanızı gerçekten tavsiye ederim. Oyunun şu özelliğine bayıldım ; arka ve ön freni bağımsız olarak kontrol edebiliyoruz. bu özelliği gerçekten çok iyi. Neyse fazla konuştum.. İsteyen olursa farklı motosikletlerle de istediği pozisyonda resim çekebilirim. Herkese iyi akşamlar
(Resimleri büyütmek için üstüne tıklamanız yeterlidir )
Hehehehehehe...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
İSTANBUL MT yarın mahkememiz var sarp erennin taksicinin vurup kaçtığı kişi hani arkadaşımız öldü onun mahkemesi var yarın crş saat 9.30 sultanahmet adliyesi herkesi bekliyoruz ve dayanışma istiyoruz fransada devlet kariştı burda tınlayan yok hadi istanbullu motorcu kardeşler hepiniz bekleniyorsunuz
arkadaşlar yer ve zaman belli herkesi bekliyoruzzz 28.11.2007ÇARŞAMBA saat 9.00 AYASOFYA CAMİİ buluşma saat 9.25 te hareket sarp erdem makkemesine gidiyoruz arkadaşımızı yanlız bırakmayalım katılım bekliyoruz uyanın İSTANBUL MT
İyide bu arka ve ön frenin bağımsız olması sadece bu oyunda değil, motogp2 dede var 3 dede. Onları oynamadın sanırım. ama bende bunu oynamadım almam lazım merak ettim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
sayfa açılana kadar bende bayaa bişey zannettiydim
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
:D bende beklyıom ne cıkcak show fılan
hahahah....bende bayılıorum bunları oynamaya yaa gercek yuksek cc lılerı anca burda kullanabıldıgım ıcın olsa gerek...super yapıolar artık motor oyunlarını benı cok mutlu edıo....
Evet motorum bu.. Kendisi 2 aylıktır
Motor hakkında ilk deneyimler..
-Performans açısından beni şaşırttı.. Düşük devirlerde bile o kadar canlı ki.. İstenmeyen güç diye buna deniyor heralde.
-Son sürati yüksek. Tatmin ediyor..
-Pistteki performansının CBR 600 RR dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
-Fren performansı gerçekten çok iyi.. Emsallerinin arasında en iyisi diyebilirim
-Bence R6 nın tek rakibi , abisi R1.
-R6 hakkındaki tek kötü düşüncem , kalkışlarda ve virajlarda arka tarafın kayması ve bu sayede benim düşmem
Arkadaşlarım , abilerim , ablalarım şaka bir yana gerçekten çok güzel bir oyun Efektler beni gerçekten şaşırttı. Sanki gerçek motosiklet kullanıyormuşum gibi bir his bıraktı bende. Hele o R6 nın yırtıcı sesi halaa kulaklarımda.. MSN de SeRHaTeKiNCi arkadaşımla sohbet ediyorduk , ona da önerdim o da aldı şimdi damlar buraya
Unutmadan söyliyeyim , oyunun adı Super Bikes - Riding Challange. Almanızı gerçekten tavsiye ederim. Oyunun şu özelliğine bayıldım ; arka ve ön freni bağımsız olarak kontrol edebiliyoruz. bu özelliği gerçekten çok iyi. Neyse fazla konuştum.. İsteyen olursa farklı motosikletlerle de istediği pozisyonda resim çekebilirim. Herkese iyi akşamlar
endoyu nasıl yaptın?
birde bu oyun oyunlar kısmında tanıtılmıştı
onunla birleştirilebilir..
bi vfr pozu alabilirmiyim acaba
VFR pozunuzu saat 5 den sonra alabilirsiniz şuan okuldayım bitince çekerim
Saat 5 gibi verebilirim demiştim ve sözümü tutuyorum 6 tane resim var...
İlk resim , İşte gördüğünüz gibi bir viraj resmi
İçten görünüm ,
Azıcık da yandan alalım dedim ,
E tabi usta sürücü olunca diğerlerine aynadan bakmak yakışır
Senin için süper bi poz thedentist abim
Azcık da lastik yakalım dimi
Arkadaşlarım abilerim ablalarım , istediğiniz supersport-superbike ve naked sınıfından motor varsa , istediğiniz pozda resmini çekip buraya koyabilirim. Herkese iyi akşamlar.
Resimleri büyütmek için üstüne tıklamanız yeterlidir
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Eeee öyleyim tabi kullanmadığım SS yok . Bu arada yorumun için tşkler Özer abi...
kardeş güzel bir oyuna benzıyo bende bi alıp oynayım şunu merak ettim...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
bende istiyorum bu oyunu yardım edin lütfen 0555-635-25-87
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Kanka tamm altına aldın dıe cıllop gıbı motur hız yapma yaf:D olun molun tobe:D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)