Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Mayıs 2015, 16:50
0rkut adlı üyeden alıntı
beyler suan honda servısınden gelıyorum zıncır yagı almak ıstedıgım bana sunu verdı
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...0-ml-162913714 fıyatına 45tl dedıler ben pek duymadıgım bır marka dıye almadım sımdı sıze soruyorum hangı zıncır yagını kullanıyorsunuz neden nıye ve hangı sıtelerden alıyorsunuz lınk atarmısınız ?
Ben würth hhs drylübe kullanıyorum. Sıcratma yapmıyor. Zincire yapışıyor. Pahalı olduğundan arada başka dandik yağda kullanıyorum. Belki benim bu yaptığım hatadır onu da bilmiyorum. Sadece würth kullanmak daha iyi sanırım.
Ben piyasadan gecen yıl 30tl ye almıştım. Honda dan alırsan fiyat hep ucuk olur. Dışarıdan al
würth ile ilgili bir tartışma:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...llananlar.html
n11 de bulduğum link. Ben dediğim gibi piyasadan almıştım n11 den hic alışveriş yapmadım. Bulunduğun yerde piyasaya da bak belki uygun fiyata bulursun.
http://www.n11.com/wurth-motorsiklet...FY7MtAodHVsA5g
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Würth haricinde uygun fiyatlı dandik olmayan bir zincir yağlayıcı kullanan varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.
Kötü komşu adamı mal sahibi yapar
Kötü servis adamı motor ustası yapar
Reklamlar
-
23 Mayıs 2015, 12:03
http://www.n11.com/ipone-zincir-yagi-sprey-750ml-P53489767
http://www.n11.com/ipone-chain-clean-zincir-temizleme-P20162483
BIZIM MOTORUN KITAPCIGINDA ONERDIKLERI YAG TEMIZLIYICISI VE YAGI BUNLAR
-
26 Mayıs 2015, 13:50
Şimdi servisten geldim. Bir sonraki bakımın zamanının değiştiğini 3000 km sonra gelmem gerektiğini söylediler. Bunu duyan bilen var mı ? yoksa sadece para tuzağı mı ?
-
26 Mayıs 2015, 13:59
Bence o kadar para vermeye hiç gerek yok.
Ben şöyle yapıyorum Mazot veya gazyağı ile iyice zinciri temizleyip kuruluyorum.Gres ile yağlıyorum yada şanzıman makina dişli yağı ile yağlıyorum.Ama gres favorim janta oraya buraya sıçrama yapmıyor...
-
26 Mayıs 2015, 14:15
skystar adlı üyeden alıntı
Bence o kadar para vermeye hiç gerek yok.
Ben şöyle yapıyorum Mazot veya gazyağı ile iyice zinciri temizleyip kuruluyorum.Gres ile yağlıyorum yada şanzıman makina dişli yağı ile yağlıyorum.Ama gres favorim janta oraya buraya sıçrama yapmıyor...
Gresi temizlemek zor olmuyor mu ? ve marka fiyat nedir ? En son würth almıştım bitince gresi deneyebilirim.
-
26 Mayıs 2015, 14:29
Sert tel fırça ve mazot ikiliyse gayet iyi temizleniyor.
Ben http://www.egefren.com.tr/yedekparca/en/product/434 şunu kullanıyorum (Herhangi bir ücret ödemiyorum babam tamirci olduğundan arada bir getiriyor.Eski diş fırçası(Daha büyük sert kıllı bir fırçayla daha kolay yapılabilir ama diş fırçası ile baklaların araları falan iyice yağlanıyor) ile zincire iyice yedirerek sürüyorum.Bu yüzden sıçrama yapmıyor.(Önceden şanzıman veya kalın dişli yağlarından kullanıyordum ama hep sıçrama yapıyor)
Sanayiye gidip 100 gr gres ve kauçuklu gres alsanız (tutacağı 2-3 tl bir şey)
-
26 Mayıs 2015, 20:50
herkese merhabalar. benim sizlere bir sorum var. cb125e arka amortisörlerinin uzunluğunu biliyor musunuz? bilmiyorsanız müsait olunca benim için ölçebilir misiniz? çok makbule geçer.
-
28 Mayıs 2015, 22:24
kordinaryus adlı üyeden alıntı
herkese merhabalar. benim sizlere bir sorum var. cb125e arka amortisörlerinin uzunluğunu biliyor musunuz? bilmiyorsanız müsait olunca benim için ölçebilir misiniz? çok makbule geçer.
-
31 Mayıs 2015, 02:56
özledim la
-
31 Mayıs 2015, 16:58
B65 adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler hocam. bende cb125e kasası kopyalanmış lifan em150l var. arka amortisör bulamıyorum, cb125e amortisörü de olur anladığım kadarıyla. hatta değiştirmiş olan varsa çıkma amortisörlerine talibim. sorunsuz olması kaydıyla.
-
01 Haziran 2015, 16:54
2012 model 15 binde 3.250ye alınır mı ki bu motor
-
02 Haziran 2015, 11:17
Bakımları zamanında yapılıp hor kullanılmamışsa neden alınmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Arkadaşlar Kara Kurt'u satmış bulunuyorum. Sanırım biraz ara vereceğim. Ama sizleri burada takibe devam edeceğim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
04 Haziran 2015, 02:09
cb 125 e yedek parçası en bol nerede bulunur yahu? arka amortisör çift lazım kırmızı, internette sadece siyahı var. bi yardım edin dostlar.
-
04 Haziran 2015, 02:13
Merhaba ben cb 125e kullanicisiyim bu ilk mesajim 1 hafta once debriyaj telim koptu degistirdim.. ancak bugun on taraftan ses oldugunu farkettim biraz baktim debriyaj teli ondeki tutacaktan cikmis asinmaya baslamis boyu tami tamina tutuyor vistes gecmelerde eskisine gore biraz daha zor gibi.. sikinti su motorda kart kurt diye ses basladi onde ama nerde bulamadim bir olasiligi var midir? Balatada sorun olabilir mi kart kurt ediyo 1 er saniye araliklarla korkuyorum bisey olcak diye .. neresinde sorun varsa ona gore baktiracagim yoksa ustam yok tamirci ne kadar ister lutfen bilgi verirseniz sevinirim
-
04 Haziran 2015, 22:19
cb 125 e yedek parçası en bol nerede bulunur yahu? arka amortisör çift lazım kırmızı, internette sadece siyahı var. bi yardım edin dostlar.
Siyah amortisörü bulduğun yerlere telefonla kırmızısını sor. Sadece siyahının resmini koymuş olabilirler
-
04 Haziran 2015, 23:24
B65 adlı üyeden alıntı
Siyah amortisörü bulduğun yerlere telefonla kırmızısını sor. Sadece siyahının resmini koymuş olabilirler
sordum üstat, yokmuş. gelir mi dedim, gelmez dedi. canın sağolsun dedim. rialli
-
05 Haziran 2015, 00:49
sordum üstat, yokmuş. gelir mi dedim, gelmez dedi. canın sağolsun dedim. rialli
Rialli yan sanayi satar, cb125e'nin orj. arka amortisör yay rengi kırmızıdır ve pek ucuz sayılmaz...kolay beri de patlamaz...benimki 2012 model hem ön hem de arkalarda bi sıkıntı yok...
-
13 Haziran 2015, 23:29
Aşağıdaki adreste cb icin balansör diyor. Bu nedir bilen var mı?. CB de bu var mı? Ne işe yarar?
http://www.motostar.com.tr/HONDACB12...NSOR&urun&5278
-
23 Haziran 2015, 03:13
merhaba cb 125e kullanıcıları size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim...ben 2.motor olarak cb 125e almayı düşünüyorum...herşeyi iyi güzel bir kaç merak ettiğim şey var
gps le ölçüm yapıpta son hızını söyleyebilecek var mı?
birde vites pedalı yukarı kaldırılabiliyor mu ? ( benim tcx roadster botum varda şuanki motorumda ön pedalın altına girmiyor çift pedallı olduğundan arkayı kullanıyorum ama yolcu varken biraz sıkıntı oluyor)şimdiden teşekkürler...
-
24 Haziran 2015, 17:12
Selamlar yoldaşlar 6k kilometredeyim farlarım çok yetersiz kalıyor gece yolculuklarında, değişen var mı marka önerilerinizi bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)