Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Temmuz 2014, 05:38
Reklamlar
-
04 Temmuz 2014, 09:09
Bayilerin elinde vardır dostum stokta.Ara sor bulacağına eminim.
-
04 Temmuz 2014, 13:35
-
04 Temmuz 2014, 16:29
merhaba arkadaşlar,dün nihayet denk getirip yeni motorumu satın aldım. 4 yıl önce kullanıp doyamadan sattıgım hyosunga geri döndüm. 2013 model michelin pilot power 2ct takım lastikli, K&N perf. hava filtreli oldukça hoş bir motor. lakin cb den sonra :( :( :( orasına deyinmiyorum. aldıgım gün 200 km kadar yol yaptım va şuan hastanelik durumdayım,evde tedavi ediliyorum ama pazartesi acile gidebilirim :/ sol el serçe parmağım uyuştu ve hala geçmedi :S sırt ağrılarım ve totomdaki felç hissi geçti ama serçe parmak baki kaldı :S
birde resim ekleyeyim ama üzerindeki abim :D henüz benim motorla resmim yok
-
04 Temmuz 2014, 22:19
hayırlı olsun serkan
-
04 Temmuz 2014, 23:38
Sagolasin yine bi dengesizlik yapip kafamdaki ile tamamen alakasiz bi motor aldim
-
05 Temmuz 2014, 00:07
Teşhis: boyun fıtığı.
Motorunu güle güle kullan.
-
05 Temmuz 2014, 03:45
reverse adlı üyeden alıntı
Teşhis: boyun fıtığı.
Motorunu güle güle kullan.
Ciddimisin? Netten arastirdim sinir sıkışması yazmiş cogu kisi? Yahu 3 gun olacak hala uyusuk sag el serce parmagim .s korkuttun beni gecenin 3 ünde
-
05 Temmuz 2014, 10:27
Boyun fıtığı olan kişilerden işittiğim şey hep bu. Serçe parmakta uyuşma.
3 gündür parmağın uyuşuyor neden doktora gitmiyorsun?
Motosikletin işi değil bu bence.
-
05 Temmuz 2014, 11:33
Serk21 adlı üyeden alıntı
Sagolasin
yine bi dengesizlik yapip kafamdaki ile tamamen alakasiz bi motor aldim
güzel makine güle güle kullan.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
05 Temmuz 2014, 12:05
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
güzel makine
güle güle kullan.
Cok sagol tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
reverse adlı üyeden alıntı
Boyun fıtığı olan kişilerden işittiğim şey hep bu. Serçe parmakta uyuşma.
3 gündür parmağın uyuşuyor neden doktora gitmiyorsun?
Motosikletin işi değil bu bence.
Motordan indikten sonra basladi diye motora yordum :/ doktora da gitmedim cunku motoru aldigim gun guneste yandim (istanbul trafiginde) evde 2 gun silverdin ve bepanten surup vantilator karsisinda serinliyorum :D pazartesi insallah gidicem
-
05 Temmuz 2014, 21:11
-
06 Temmuz 2014, 18:55
merhaba arkadaşlar 1.5 senedir cbe kullanıyorum 4000 kmde iken serviste yağını honda marka yağ ile değiştirdim. 5000 km de iken yağ çubuğunu kontrol ettiğimde hiç değmiyordu yaklaşık 200gr yağ ilave ettim normala döndü. kafamda soru işaretleri oluştu. başka arkadaşlarda da yağ eksiltme durumu oldumu acaba?
-
06 Temmuz 2014, 19:53
mesut38 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar 1.5 senedir cbe kullanıyorum 4000 kmde iken serviste yağını honda marka yağ ile değiştirdim. 5000 km de iken yağ çubuğunu kontrol ettiğimde hiç değmiyordu yaklaşık 200gr yağ ilave ettim normala döndü. kafamda soru işaretleri oluştu. başka arkadaşlarda da yağ eksiltme durumu oldumu acaba?
Izmitteki honda servisi artik o yagi kullanmiyormus,duyduguma gore randiman alamamislar. 1 litre motul 10-40 al degistir yagini.. bende 1ml bile eksilmedi 3.000 km de hemde ;)
-
06 Temmuz 2014, 23:18
Benim ki 12000 km de bugüne kadar 1 gr yağ eksilmesi olmadı
-
07 Temmuz 2014, 00:02
mesut38 adlı üyeden alıntı
12 bin km dir cb125e kullanıyorum geçen hafta motorun yağını kontrol ettim çubuğu soktum bi çıkardım bir de ne göreyim çubuğu yağ değmemiş..Bi an korktum eyvah dedim Sonra motorun tam düz zeminde olmadığını farkettim düz bir zemin buldum bidaha baktim gr eksiltmemis ilk gün koyduğum kadar yağ var motorda..yani diyeceğim o ki düz zeminde baktığına emin ol.
-
07 Temmuz 2014, 00:42
merhaba bu motorda ayak marşı varmı yani akü bittiğinde yada zayıladığında vs motoru çalıştırmamız için
-
07 Temmuz 2014, 00:52
fatihebeler adlı üyeden alıntı
merhaba bu motorda ayak marşı varmı yani akü bittiğinde yada zayıladığında vs motoru çalıştırmamız için
Sadece elden Marş var,Ayak marşı yok.
-
07 Temmuz 2014, 02:44
arkadaş tamam alıcam motoru alıcamda neden böyle saçma sapan eksikleri var devir saati yok 100 lira ayaktan marş yok oda çok maliyetli birşey değil koysana bunları akü biterse zayıflarsa ne yapıcaz kıştan çıkınca yazın nasıl çalıştırıcaz iyice kafam karıştı motor işinde ya
-
07 Temmuz 2014, 08:30
Şuana kadar eksiği ni hissetmedim hiç şahsen 2 sene 2 kere yaz ve kış gördüm aktif kullandığım için motor hiç Marş almamazlik yapmadı bikere 3 hafta binememistim Mars alamayınca duz zeminde hicte zorlanmadan vurdurdum illaki akunun zayıflayacagi günler gelicek gelsin sorun değil çünkü hafif bi 125 cc lik motor vurdurmasi kolay..Ayrıca dikkatimi çekti cin mali motorların hepsinde devir saati ve ayaktan Mars var kullanicilarinin çoğuda devir saatinin geç algıladigi yanlış gosterdigini söylüyor.Ayaktan marşı kullanma konusunda baya iyiler çünkü elden marşı çok sık almamazlik yapıyor yani ayaktan marsa bu yüzden cb de gerek yok bana göre
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:18 ----------
Ayrıca ne istediğini tam olarak bilmemek ve kararsız kalmak çok kötü bişey çünkü başkalarınin senin icin onem arz etmeyen seyler soylerler ama yinede önemli bişey mis gibi takılır insan o soylenenlere.Devir saati mevzusu he olsaydı iyi mi olurdu tabiki iyi olurdu ama çok önemli bişey degil ki 125 cc sınıfında.Onun yerine mis gibi vites göstergesi koymuş adamlar ki bu acemi adam için devir saatinden daha önemli..Ben almadan önce devir saati mevzusuna hiç takılmadim 2012 yilinin forum mesajlarını bak herkes sanki motorun ana parçasıymis gibi devir saatine takılmış yok böyle bişey ya..Forumlar böyledir kardeşim bilen bilmeyen herkesin yorum yapabileceği bir ortam ben de bunu bilen bi insan olarak mantigimi kullandım ona buna bakmadım gittim cbe aldım hicte pişman olmadım..Çünkü ne istedigimi biliyordum..Sen de sıkıntı yapma hiç kendine içine sineni ve sana mantıklı geleni gözünü kapat al yoksa forumlarda bilirkisi gibi yazanlara bakarsan motor alamazsin.Bizim milletimizi memnun etmek zordur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)