Mikuni motorunu sattı ama cb'nin yakasından düşmedi. 355 (üçyüzellibeş) sayfa yorum var. Şu cb'nin kullanıcısı olup da şikayet eden mikuniden başka kimse yok.
İlk aldığı zamanları hatırlıyorum da...
Egzosu delmeler, piyasadan bulduğu EN UCUZ yağı kullanmalar, 125cc'lik bir motoru inanılmaz zorlamalar. vs.
Bir kere titreşim o kadar abartılacak kadar değil. Üstelik hangi aklına gelemeyecek belki de sahip bile olamayacağın bilindik markaların pahalı modellerinde titreşimler var bir bilsen.. Ben kullanmadım ama BMW mesela.
Selesi çoğu kişiye sert geldi. Kimisi kullandıkça yumuşadı dedi. Ben ilk günden beri fazla şikayetçi değilim. 30-40TL'ye de çözülemiyecek bir şey değil. İnsanlar sünger attırıp yeniden kaplatıyor.
Tam 2 senedir michelin pilot sporty TUBELESS lastik kullanıyorum. Nesi uyumlu değil? Benim bir şikayetim yok.
Hızlanma neden ve nasıl rezalet? Neye göre? Işıklarda yanıma yanaşan ybr gibi 125cclik bir motorla aynı kalkıyorum. Hatta senin kullandığın 150cclik motorla da aynı kalkıyorum. Ne bekliyorsun bu motordan? Hayvan 125cc. Gücü bu. Milletimize has en ucuzundan en iyi performansı bekleme gibi bir hatan var. İvmelenme istiyorsan 600cc'lik motorlar var. Düş şu 125lik motorların yakasından.
Evet son hızı da rampa aşağı 110 gibi bir şey. Bunda sorun ne?
Bu motoruyn kullanıcı kitlesi ya yeni başlayanlar, ya şehir içinde işimi görsün diyenler ya da senin gibi kuryeler. Kuryeler sabahtan akşama kadar motorun tepesinde, onlarda durum nedir bilmiyorum ama ben normal bir kullanıcının şikayetçi olacağını sanmıyorum.
Motoru sıfır almak için bayiye gittiğimde, görevli bana özellikle ''bu motor birden bire hızlanmaz, atik bir motor değildir korkutmaz'' dediğinde içim rahatlamıştı ve kesin kararımı vermiştim. Çünkü yeni başlıyordum ve ani hızlanan bir motor bana göre değildi. Yeni başlayan birisi için mükemmel uyumlu bir motosiklet.
Yapacağın sayısız hatayı tolere edebiliyor.
Vs., vs., vs.
Ne istediğini bilen adam bu motoru almaya karar vermişse, pişman olmaz. Bu kadar net.