pcx ler 6600 e cıktı arkadaslar.. plakasız ruhsatsız bayi satıs fiyatı güncellendi.. sezon basında bizim ufaklıklara talep bıraz daha artacaktır. 2. el yukselicektir.
pcx ler 6600 e cıktı arkadaslar.. plakasız ruhsatsız bayi satıs fiyatı güncellendi.. sezon basında bizim ufaklıklara talep bıraz daha artacaktır. 2. el yukselicektir.
Bi altin fiyatlarini birde hondanin kucuk motosiklet fiyatlarini takip edemez oldum tahminim CB nin 4.000 tl leri gorecegi. Ben aldigimda 3650 tl idi ve ozaman arkadaslarima demistim "bu motor 4.000 tl leri gorecek garantisi bittikten sonra" diye.
Yani "alsam 2 sene kullansam garanti bitince satsam" diye duz mantik yurutuyordum ozamanlar
Saol taktik için Bende çıkartıp önce bir tel fırçadan geçiricem (matkap ucuna takılan bişeyler verdiler, o işi yapar gibi duruyor
Sonra boyayı atıp, ilk 15 dk soğuduktan sonra tututabiliyormuş ya yerine takıp 5/10dk çalıştırayım diyorum, egzoz güzelce ısınır, boya kütük gibi kalır diye tahmin ediyorum ama ne olur bilemem
Şöle bişey aldım, iş görür diye tahmin ederek :
3990 bayi fiyatındayken peşin 3750 ye aldım bende.
Ne diyosunuz .s 3.990 oldu mu yahu .s ben harbiden takip edemiyormuşum hehe fındik motorum çeyrek altinim az yakanim yere bakan yurek yakanim cb125
Benim boyanin markasi baska, insallah kalitelidir ikimizinki de. Boyayi tek kat at cunku fazla kat atmak isiya dayaniksiz alan olusturur diye duymustum biryerlerden. Bide boru sicakken boyayi at, boyadiktan sonra zaten her egzoz isinacak sonra da calistir cok isinmadan stop et ki yavas yavas pişsin boya. Ben egzozu takip calistirip 3 km gittim ve bir baktim boya yanmis
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cb125e honda zara ettirmez
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
Tamami El yapimi Avcrom markasi. Gorup incelediginizde cok kaliteli oldugunu anlarsiniz. Daha once carbon twobrothers bile aldim arkadasimin 1000rr ina (internetten anlamiyor diye 1 hafta ugrastim ikinci el ucuza buldum aldim) cok egzoz inceledim kalite farki hakkinda az cok farkindaligim artti. Soyle diyebilirim; 2010 yilinda bende hyosung varken egzoz ariyordum ve heryerde o donemin 250r larda cok meshur olan tiger egzozlari vardi soba borusuna benzer tipte.. o zamanin parasi 400 tl civarindaydi (bundan 3 sene once) ve sadece tüp fiyatiydi.. onlarla kiyaslarsak kalite olarak 5 adim onde,fiyat olarakta 1 adim onde
Whatsappi olana resim atabilirim bu arada.
Ben de cbf 150'den sonra beyaz bir cb 125 aldım. Bu motor için devir göstergesi gerçekten şartmış! Alet öyle sessiz çalışıyor ki her durduğumda motor stop etmiş sanıyorum. Çözüm hafif bir ara gaz....
hayırlı olsun bi cbf ci daha cb gecmıs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)