Yaklaşık 1 yıl oldu cb125e ile birlikteliğimiz,5 bini devirdim sayılır,ilk başta huzursuzluk veren(devir saati,sele) şu an umurumda değil,aramıyorum da
Beklentilerim aşırı durumda değil,bu sebeple motorumdan dibine kadar memnunum,bunu belirteyim.Sorularına elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışayim;
-Bu lastik münakaşasını bende yaşadım,ama baktım tubeless değil.Uyumlu olup olmadığını da araştırdım,uyumlu da değil.Michelin Pilot Sporty+Tubeles yapacaksın mecbur hacı
-Ben 1 günde 300 km civarı yaptım,Motorun sıcaklığından ayağımın pişmesi ve (biraz eğik otururum) bel ağrısından başka problem yaşamadım.Titreşim yok değil ama alışkın olduğum için koymadı
-Öğrenci adamım,e cepte tomarla gezmiyorum.'Az yakar herhalde' diye aldım,harbiden de az yakıyor.Bir keresinde babam diplerde sürünen benzin göstergesini gördü de acıdı,50 tl benzin attı.Abartmıyorum az da binmedim çok da,1 ay gezdim.Tahminen 2 buçuk civarı tüketim..
-Öğrenciyiz dedik,e her zaman baba benzin de atmıyor,benzini bitirip de yolda kaldığım da oldu
Onun dışında mekanik,elektronik vs. bir problem yaşamadım.
-Son soruna bende anlam veremedim
Başka soru olursa elden ne gelirse yardımcı olabilirim.Saygılar.