Yapma yav :S Desene boşuna bekledik.
hayırlısı. Darısı yarın. Yatam bari
Sağlık olsun Murat kaynağı sende yüklersin bi ara
Noldu senin iş, verdinmi CB yi ?
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
vermiş bugün. Yarın pisikletle gidecekmiş işe
Hayırlısı olsun bakalım, insallah tez zamanada gönlüne göre tertemiz bişey buluruz Murata
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Teşekkürler Ferdinandd, vallahi akşam verdim bisikletle yokuşu çıkamayınca çok koydu, birde zincirim attı Rüzgarda çarptı terledimde.Felaket yahu motorsuzluk
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Murat satmışsın motoru , inş. tez zamanda istediğin motoru bulur alırsın
Bende bir kere gezi raporu hazırlıyordum , neredeyse rapor bitmişti yanlışlıkla yazdığım sayfa kapanınca öyle ortada kalmıştım. Çok sinirlenmiştim. Ama sonra daha güzelini yazdım :D Sıkma kendini olur gider
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
ikinci el cbr 125 yada cbf 150 yerine bunun sıfırı alınır mı?
CBR kadar süratli değil, CBF kadar konforlu ve hacimli değil.
Sizin tam olarak beklentiniz nedir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Bişey olmaz Murat, dünyaya motosikletle gelmedik ya Ama çabuk alışıyor insan, gitmeye tiksindiğim yerlere gideceğim zaman bile bi nefeste hazırlanmış oluyorum, kendime şaşırıyorum
Sen hesabını kitabını yap, kafanı bi rahatlat önce... sonrası hallolur, altına çekmek en kolay iş
Hmm ozaman işler değişiyor
* CBR dan çok daha konforlu, kolay ve rahat kullanıma sahip...
* CBFden daha kıvrak,
** Her iki motosikletten: daha sorunsuz (kronik), daha az yakıt sarfiyatı, başlangıç motosikleti olmaya çok daha uygun... ...
Birde ünlü düşünür bilmemkimin bi sözü vardır saygıyla anıyorum :
"0 km motosiklet aldım, ÇÜNKÜ ALABİLİYORDUM " Bu sözü hep sevmişimdir, daha geçerli bi sebep olamaz heralde
İlk sahibi olmak ( özellikle başlangıç için) önemli kriterlerimden biridir.
Karadeniz - Giresun.
Sevgili initial-D
Bu motorda o kalıpla yiyeceğin rüzgar ile yapacağın maksimum hız 90 felan olur sanırım.
Kimileri bu motorla 110 felan yaptığını iddia ediyor ama motora yazık
bu motorun hakkı 90 ötesi sana da motora da eziyet.
Ben motoru sıfır aldım. Ve hiç pişman değilim.
Gerçi nerdeyse hiç binemiyorum vakit bulamıyorum ama
ilk motor olarak benim için ne kadar iyi seçim olduğunu her sürdüğümde anlıyorum.
Kaza yaptığımda eğer giydirilmiş bir makinem olsaydı bir ton zarar etmiştim.
Eğer istersen çinli ve daha iyi giden makineler olduğunu söylüyorlar hem de daha ucuza
Ama ben servis parça sorunu ile uğraşacak vaktim olmadığı profesyonel servis hizmeti alabileceğim
ve satmak istediğimde az ucuz fiyat koyup hemen elden çıkarabileceğim
ama özellikle elden çıkartmak istemeyeceğim evladiyelik şehir içi makine istediğim için aldım.
Eğer beklentin çok değilse bu makine ideal bir şey bence.
on kere daha alacaksam bu makineden alırım.
Ama önceliklerin farklıysa salcano wolf için de çok güzel şeyler söylüyorlar.
ona da bak derim.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
vallaha arkadaşım ben geçen sene bu motor geldiğinde nasıl olsa honda diye atlayıp sıfır almıştım ama motor da titreşim haddinden fazla ben peugeot, jawa, mz den başka motor kullanmadım onu da en son bi 15 sene kadar önce kullandım ve motorumu satıp 2. el 2012 model cbf 150 aldım titreşim yok cb 125 i aldığıma pişman oldum keşke biraz daha fazla veripte cbf 150 alsaymışım diyorum şimdi, şehir içinde kullanıcaksanız bir de fazla üzerinde kalmayacaksanız iyi, ama ben uzun yola gideceğim motorun üzerinden inmem diyorsanız benim gibi hayal kırıklığına uğrarsınız, benden söylemesi ben motoru karalamıyorum sadece alacak arkadaşları uyarıyorum keşke bende biraz araştırsaydım, tekrar söylüyorum titreşim hat safhada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
vallaha arkadaşım ben geçen sene bu motor geldiğinde nasıl olsa honda diye atlayıp sıfır almıştım ama motor da titreşim haddinden fazla ben peugeot, jawa, mz den başka motor kullanmadım onu da en son bi 15 sene kadar önce kullandım ve motorumu satıp 2. el 2012 model cbf 150 aldım titreşim yok cb 125 i aldığıma pişman oldum keşke biraz daha fazla veripte cbf 150 alsaymışım diyorum şimdi, şehir içinde kullanıcaksanız bir de fazla üzerinde kalmayacaksanız iyi, ama ben uzun yola gideceğim motorun üzerinden inmem diyorsanız benim gibi hayal kırıklığına uğrarsınız, benden söylemesi ben motoru karalamıyorum sadece alacak arkadaşları uyarıyorum keşke bende biraz araştırsaydım, tekrar söylüyorum titreşim hat safhada.
Bi yere gitmek için arabaya binilir, motora binmek için her yere gidilir...:cat:
Yok abi, Dr.Mzç nin dediği gibi, malesef mümkün değil.
Bu CB ile alakalı da değil, 125/150 cc lerde 1.95 boy, 90kg ile 110km/h kesintisiz uzun yol gidiyorum diyende çıkmaz tahminim
Diyorsa bile ya kısa süreli gidilmiştir, yada motoru perte çıkarmayı göze almıştır...hatta üzerinde akrobatik pozisyonlar almışta olabilir
Şehirlerarası yasal maksimum sürat sınırlarında, sağlıklı seyredebilmenin cc' si, 200/250cc sınıfı. 25hp üstü de başlangıç için beni korkutuyor açıkçası
Bu durumda, bu boy pos ile, nispeten yüksek süratle sık sık uzun yol gideceğim diyorsan CBF daha mantıklı bi tercih olabilir
madem başka bir şey düşünmüyorsun bence de kötü bir şey yapmıyorsun
CBF150ye fazladan o kadar vermeye gerek yok bence.
tamam çok motor seçeneğim olmadı benim de ama
cb125e öyle çok rahatsız edecek bir motor değil.
Hatta bu motordan beraber aldığımız bir arkadaşla uzun yol yapma hayalimiz bile var...
o günlük 50 km kadar kullanıyor fazlasıyla memnun.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Benim artçılı, tek mola ile 300/350 km yol yapmışlığım var Tek mola dediğimde feribottu, yoksa durmazdım
Gideceğim yere vardığımda da kahvaltı ile güne başlayıp devam ettik, ne artçımda ne bende yorgunluk belirtisi yoktu
100kg motor, herşeyi saat gibi çalışıyor, ben üzerinde oturuyorum, rüzgara doğru süzüle süzüle akıyor hayvan... ...
10km yol yapıp CB yoruyor diyenleri anlamam mümkün değil zaten benim
Beyler, bu makinede titreşim anlatıldığı kadar rahatsız edici mi yahu?..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)