http://youtu.be/I3b259tJ4PU?t=1m36s
Benimki de yapıyor 120-125. bu tabi 150'lik hali ama 125cc iken de 120'yi görmüştüm uzun yolda.
G.O.P. Çiftkurtlar MCM devrolmuş ve artık ARTIHONDA ismi ile hizmet veriyormuş. Telefonuma mesaj geldi, bir kampanyaları var.
25 Şubat - 10 Mart arasında işçiliklerde %30, yedek parçada %12 indirim varmış.
Maaşlar yatsın hele, gidip bir frenleri kontrol ettireyim.
ben ön freni değiştirdim. spacy ile balataları birebir aynı. fiyatı 20 tl ama yan sanayi. tavsiye etmem, fren tutmuyor.
Bugün tekzenden ayak pompası aldım 16 tl, yarında şamriyel alıcam.Alet edavatıda aldıkmıydın tamamdır .Arkadaşlar tavsiyemdir dubleks dahi olsa yolda kalmanızı önleyecek hertürlü tedbiri alınız.Motor sorun çıkartmıyor ama ne marka olursa olsun lastiğin her zaman gümleme ihtimali var.
Yarın sürücü kursu direksiyon sınavı var.Motoru tam milletin olduğu yere koyup işe gidicem Motor sınavına girenlerin ilk işi genelde motor almak oluyor benim gibi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
muratçım pazar günü benide kabul edermisin? Moto sohbete açtığım konuya yazmıştım ama?
O nasıl söz abi Allahın aşkına.Başımın üstünde yerin var ansızın geliver Abi Belen kahvesine gidesim gelmedi sen dedikten sonra, Milas'a Celal Hoca'yı görmeye gidelim mi?Oradan bizim müdür artçısı ile devam edecek yoluna.Gerçi oda belli değil ama ben kesin pazar yol almalıyım, kuduruk benim makine rahat durmuyor Bak görüyürosun bir pazar paylaşım yapmazsam taşlarlar beni forumda.Bu ara çok tahrik edici yorumlar var illa 13 litreye 550 giden motoru bir depoda 350 ye düşürecek sübap ayarını yaptırıp dişli değiştirteceksiniz
Benim hacı yüzünden Cb nin ırzına geçmeyen kalmadı
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tamam gidelim. Ayrıntıları tel. Den görüşelim
[/COLOR]ya arkadaşlar bu km lere inanmayın ya. çoğu motosiklet göstergesi ayarsız. bunun için eğer elinizde veya yakınınızda bir iphone telefon varsa alın elinize ve koyulun yola. bu telefonlar için gps ile çalışan km vs. uygulamaları var temin edip açın telefonda ve gerçek hızınızı öğrenin.
Usta benim de anlamadığım; 100-120km/h hızlarda giderken bir yandan da telefonu çıkarıp uygulama acmak vs. nasıl bir şey acaba?
Ben acemi motorcuyum da bana mı anormal geliyor?
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bende soldaki debriyaj teli, jigle.. falan onları toplamıştım casio asker saati ile Askerlik boyunca yerlerde süründü çizik yoktu, burda kayışı sizlere ömür Son anda çekip kurtardım hayatını, anısı var
Tek parmak gece ışığını açardım aah ah ne günlerdi ( geçen ay )
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)