Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Şubat 2013, 12:43
madlive adlı üyeden alıntı
Depo kılıfı düşünen arkadaşlar için bugün Şirinevler otoseverden 30 tl'ye aldım. Yarın kısmetse resimlerini yüklerim.
Hocam ne oldu resimler.Merak ettim doğrusu
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
15 Şubat 2013, 23:02
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Hocam ne oldu resimler.Merak ettim doğrusu
Söylediğim günden beridir yağmurlu hava. Vardiyalı çalıştığım için fırsat bulamadım. :( Yarın da çalışıyorum. Pazar günü kısmet olursa takıp resimleri yüklerim.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
15 Şubat 2013, 23:47
Bu arada konusu geçtiği için belirtmek istedim. Bugün önce muayene olup, sonra da lenslerimi aldım.
-0.75
8.6
14.2
Bu rakamlar artık neyi ifade ediyorsa?!... Markası AIR OPTIX AQUA. İnternette olumlu yorumlar da var, olumsuz da. Kullandıkça göreceğiz ne olacağını. İlk kez kullanacak olmaktan dolayı da heyecan var azcık.:D
-
15 Şubat 2013, 23:54
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
15 Şubat 2013, 23:59
reverse adlı üyeden alıntı
Bu arada konusu geçtiği için belirtmek istedim. Bugün önce muayene olup, sonra da lenslerimi aldım.
-0.75
8.6
14.2
Bu rakamlar artık neyi ifade ediyorsa?!... Markası AIR OPTIX AQUA. İnternette olumlu yorumlar da var, olumsuz da. Kullandıkça göreceğiz ne olacağını. İlk kez kullanacak olmaktan dolayı da heyecan var azcık.:D
Kolay gelsin, ilk bikaç hafta lensleri takıp çıkarırken gözünüzü çıkarabilirsiniz dikkat edin Lensleri takıp çıkarırken gözün merkezine değil de biraz aşağı koyup bastırmadan gözün merkezine ittirmek çıkarırken de parmakla hafifçe aşağı kaydırıp orda lensi tutmaya çalışmak büyük kolaylık sağlar. Lensi gözün beyaz kısmına koyup gözbebeğine kaydırmak gözbebeğine parmak sokmaktan çok daha kolay öyle göz kırpma refleksini aşmak daha kolay.
Ferdi, lazer ameliyat olanlar yaşlanınca katarakt ameliyatı olamıyor. Ayrıca bu lazerli göz tedavisinden sonra güneş ışığından rahatsız olan gözlerinde kuruluk olan çok kişi var.
-
16 Şubat 2013, 00:17
bende lens alacaktım ama vazgeçtim. motosiklet için uygun bir çerçeve öneriniz varmıdır
-
16 Şubat 2013, 00:23
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin, ilk bikaç hafta lensleri takıp çıkarırken gözünüzü çıkarabilirsiniz dikkat edin
Lensleri takıp çıkarırken gözün merkezine değil de biraz aşağı koyup bastırmadan gözün merkezine ittirmek çıkarırken de parmakla hafifçe aşağı kaydırıp orda lensi tutmaya çalışmak büyük kolaylık sağlar. Lensi gözün beyaz kısmına koyup gözbebeğine kaydırmak gözbebeğine parmak sokmaktan çok daha kolay öyle göz kırpma refleksini aşmak daha kolay.
Ferdi, lazer ameliyat olanlar yaşlanınca katarakt ameliyatı olamıyor. Ayrıca bu lazerli göz tedavisinden sonra güneş ışığından rahatsız olan gözlerinde kuruluk olan çok kişi var.
Vay anasını yaa Abi bunlar hayati sorun çıkarabilir, bitmemiş işi neden halka sunuyorlar ki Mal diilki bu olmadı la deyip atasın. Nebiliyim abi benim tanıdığım bi "aspirin" var işte, full+full emsalsiz cahilim bu konularda
Düşününce en tehlikelisi gözlük gibi gelirdi hep. ışık kırılmaları, direk gün ışığı ile beslenememe... gibi mevzular kurardım kafamda. Kolaylığın yanında sağlık problemlerini çözüyor diye var sanıyorum lensi, çizdirme ameliyatını... sen düşün yani
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
16 Şubat 2013, 00:52
ins yarın honda cb 125 alcam 2. el .hangi tür yakıt önerirsiniz
-
16 Şubat 2013, 00:57
reverse adlı üyeden alıntı
-0.75
8.6
14.2
7 senedir lens kullanıyorum. -0.75 senin göz derecen 8.6 gözünün çapı (ayakkabı numarası gibi buyuk alırsan buyuk kucuk alırsan kucuk gelir)
lens kesinlikle hayatın her anında kolaylık sağlar kullanım şeklini anlatmaya gerek yok zaten 1 ay kullandıktan sonra lensi nasıl takıp çıkardığını bile farketmezsin çok serileşir.
Dikkat edilmesi gereken nokta 2 çeşit lens vardır oksijenli ve oksijensiz.
Eğer oksijensiz lens kullanırsan en ufak rüzgar hatta arkadaşının gözüne üflemesi bile lensi gözünde kurutur sabah takarsın akşam eve geldiğinde gözün kan çanağına döner.
yani kısa süreli kullanım içindir. Örnek verecek olursak dolmuşa bindin önündeki adam cam açtı yada arabada cam kenarında oturuyorsun cam açıldı en ufak rüzgar dayanılmayacak bir hal alır bunu kask taktığınızdan dolayı söylüyorum. Kaskın herhangi bir tarafından içeri hava alması senin motorsiklet kullanamaz duruma sokar batmaya başlar ikide bir elini gözüne götürmek zorunda kalırsın.
AMA OKSİJENLİ lens bir başkadır fiyatı biraz daha pahalıdır . Değil rüzgar gözüne tükürseler farketmez kask içinde rahat bir şekilde kullanırsın hatta varlığını unuttuğun anlar olur. O yüzden motosiklet kullanan arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle satıcıya oksijenli lens vermelerini söylemelidir. Fiyat farkı ne olursa olsun motosiklet kullanıcısı oksijensiz lens kullanamaz.
-
16 Şubat 2013, 01:02
gokhanbeyaz adlı üyeden alıntı
bende lens alacaktım ama vazgeçtim. motosiklet için uygun bir çerçeve öneriniz varmıdır
Reverse çok geçmiş olsun.
Ferdinandd vallahi kötü yorum yakmak istemezdim ama inan ben 10 yıldır takıyorum en çok ben istiyorum kurtulmak.3 ay gözünde kalabilen lensler çıkmış.Öyle her gece uğraşmıyorsun.Ama önümüzde koca bir hayat var allahın izni ile bu icatlar ne bilim 50 yıl denenmemiş icatlar.
Kendi gözlüğümün markasını tavsiye edicem ama 5 yıldır takıyorum yazıları silinmiş unuttum
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Şubat 2013, 01:05
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Reverse çok geçmiş olsun.
3 ay gözünde kalabilen lensler çıkmış.Öyle her gece uğraşmıyorsun.
Bu gözünün direncine bağlıdır 3 ay çıkmayan alırsın günde 2 kez çıkarırsın 1 günlük alırsın 1 hafta çıkarmazsın.
-
16 Şubat 2013, 01:05
gazo0202 adlı üyeden alıntı
7 senedir lens kullanıyorum. -0.75 senin göz derecen 8.6 gözünün çapı (ayakkabı numarası gibi buyuk alırsan buyuk kucuk alırsan kucuk gelir)
lens kesinlikle hayatın her anında kolaylık sağlar kullanım şeklini anlatmaya gerek yok zaten 1 ay kullandıktan sonra lensi nasıl takıp çıkardığını bile farketmezsin çok serileşir.
Dikkat edilmesi gereken nokta 2 çeşit lens vardır oksijenli ve oksijensiz.
Eğer oksijensiz lens kullanırsan en ufak rüzgar hatta arkadaşının gözüne üflemesi bile lensi gözünde kurutur sabah takarsın akşam eve geldiğinde gözün kan çanağına döner.
yani kısa süreli kullanım içindir. Örnek verecek olursak dolmuşa bindin önündeki adam cam açtı yada arabada cam kenarında oturuyorsun cam açıldı en ufak rüzgar dayanılmayacak bir hal alır bunu kask taktığınızdan dolayı söylüyorum. Kaskın herhangi bir tarafından içeri hava alması senin motorsiklet kullanamaz duruma sokar batmaya başlar ikide bir elini gözüne götürmek zorunda kalırsın.
AMA OKSİJENLİ lens bir başkadır fiyatı biraz daha pahalıdır . Değil rüzgar gözüne tükürseler farketmez kask içinde rahat bir şekilde kullanırsın hatta varlığını unuttuğun anlar olur. O yüzden motosiklet kullanan arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle satıcıya oksijenli lens vermelerini söylemelidir. Fiyat farkı ne olursa olsun motosiklet kullanıcısı oksijensiz lens kullanamaz.
Oksijenli lens değil oksijen geçirgen hidrojel lens alsınlar bence, acuvue oasys en süperi. 15 günlük diyorlar gece takarsan 6 gün kullan at diyorlar ama ben 5-6 gün gözümde tutup 1 ay kullanıyorum bir lensi.
-
16 Şubat 2013, 01:06
-
16 Şubat 2013, 01:08
Oksijenli lens değil oksijen geçirgen hidrojel lens alsınlar bence, acuvue oasys en süperi. 15 günlük diyorlar gece takarsan 6 gün kullan at diyorlar ama ben 5-6 gün gözümde tutup 1 ay kullanıyorum bir lensi.
Halk dilinde söyledim Bende o markayı kullanıyorum ama sadece 8.4 çapta satış yapıyor benim aldığım yer 8.6 çapta üretimi olmayabilir.
Ayrıca ben 50tl ye alıyorum bu ürünü bazı üçkağıtçı optikçiler çok lens lüks birşeymiş gibi gösterip uçuk fiyatlara satabiliyor dikkat.
-
16 Şubat 2013, 01:09
-
16 Şubat 2013, 01:15
acuveler hep 8.6 zaten.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
16 Şubat 2013, 01:18
Ne yapayım ben de mi resim koyayım 8.6 yazıyor benimkinde 8.4 yerine.
gazo0202 adlı üyeden alıntı
Halk dilinde söyledim
Bende o markayı kullanıyorum ama sadece 8.4 çapta satış yapıyor benim aldığım yer 8.6 çapta üretimi olmayabilir.
Ayrıca ben 50tl ye alıyorum bu ürünü bazı üçkağıtçı optikçiler çok lens lüks birşeymiş gibi gösterip uçuk fiyatlara satabiliyor dikkat.
Sizin lenslerde astigmat yok 50 lira normal fiyat. astigmatlılar daha pahalı.
-
16 Şubat 2013, 01:19
Ne yapayım ben de mi resim koyayım
8.6 yazıyor benimkinde 8.4 yerine.
tamam doğrudur o da vardır. Ben sadece arkadaşlara öneride bulundum iyi forumlar
astigmat eğer o kadar rahatsız etmeyecek düzeyde ise astigmatsız alınabilir.
-
16 Şubat 2013, 01:44
tfurkan adlı üyeden alıntı
benzine yağ katıyozmu
hayır güzel kardeşim 95 oktan kurşunsuz koyuyorsun, kullanım kılavuzundaki kilometrelerde gerekli bakıma sokuyorsun o kadar
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Şubat 2013, 03:35
Depo kılıflı CB part 2 :D dikkat yasal uyarı, CB niz ile resimde gördüğünüz yerlere çıkmayı denemeyiniz :D :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)