Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Şubat 2013, 14:47
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Beyler Honda Fuara katılıyormuş ve 4 yeni modeli geliyor Türkiye' ye. Bunlardan biri bize rakip ve yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde bi videoda paylaştığım yakıt sarfiyatı 1.7lt/100km lerde olan alet
http://c1302.hizliresim.com/16/f/k23hq.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/f/k23j1.jpg
Bana tipsiz geldi, ince uzun gibi bişey ama bizim CB lerde bile 1.72 leri görebiliyorsak bunda 1lt ile mi yol alınacak
Birde insallah bu kampanalı tel jantlı gelmez
İllaki yanda tepinmem lazım diyenler kına yakabilir kickstart koymuşlar
Ben bi tek yönünü beğendim o da egzozu kısa
Onu bilmem de hondaTR'den 100cc altı vergisiz motor bekliyorum, isterse tipsiz olsun sorun değil. Resmen devlete çalışıyolar. Wave100'ü Today50'yi kaldırdılar en küçük motorları 108cc dalga geçer gibi. Madem 100 cc'yi aştın yapsana en azından bi 125'lik 108cc nedir ya Vergi az falan demeyin az da değil hem yıllık 100 lira. yazlıkta motoruna 2-3 ay binen adam niye bide vergi ödesin hem zaten zorunlu sigorta fiyatları el yakıyor.
Reklamlar
-
13 Şubat 2013, 15:03
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Onu bilmem de hondaTR'den 100cc altı vergisiz motor bekliyorum, isterse tipsiz olsun sorun değil. Resmen devlete çalışıyolar. Wave100'ü Today50'yi kaldırdılar en küçük motorları 108cc dalga geçer gibi. Madem 100 cc'yi aştın yapsana en azından bi 125'lik 108cc nedir ya
Vergi az falan demeyin az da değil hem yıllık 100 lira. yazlıkta motoruna 2-3 ay binen adam niye bide vergi ödesin hem zaten zorunlu sigorta fiyatları el yakıyor.
Evette Mengu bu alet hakikaten az yakıyorsa aynı cc deki muadillerine 1lt yakın fark atıyor demektir 3-4 depoda ödüyorsun zaten vergiyi sırf bunu aldığın için geriside sana kar kalır.
Bendede pintilik yoktur ama iş akaryakıta gelince nedense bişey oluyor bana Herşeye rağmen haklısın 100cc, kurcalanarak sorunsuz büyütülebilen motor tipi getirse kral olur
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
13 Şubat 2013, 15:06
Evette Mengu bu alet hakikaten az yakıyorsa aynı cc deki muadillerine 1lt yakın fark atıyor demektir
3-4 depoda ödüyorsun zaten vergiyi sırf bunu aldığın için geriside sana kar kalır.
Bendede pintilik yoktur ama iş akaryakıta gelince nedense bişey oluyor bana
Herşeye rağmen haklısın 100cc, kurcalanarak sorunsuz büyütülebilen motor tipi getirse kral olur
Yıl olmuş 2013 hala kampana
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
Kampana 1942 devam
Slmlr
Brkn
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
13 Şubat 2013, 15:09
Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı
@ ferdinandd
Hangi modellerin geleceği belli mi?
CBR600RR, CRF250L, CB125 Ace, WING-go bunlar yenilermiş. Diğer 19 modelde bildiklerimizmiş (bunlardan biri ATV)
http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/112538-hondadan-2013-motosiklet-fuari-cikarmasi.html
Yaşasın
-
13 Şubat 2013, 15:10
Evette Mengu bu alet hakikaten az yakıyorsa aynı cc deki muadillerine 1lt yakın fark atıyor demektir
3-4 depoda ödüyorsun zaten vergiyi sırf bunu aldığın için geriside sana kar kalır.
Bendede pintilik yoktur ama iş akaryakıta gelince nedense bişey oluyor bana
Herşeye rağmen haklısın 100cc, kurcalanarak sorunsuz büyütülebilen motor tipi getirse kral olur
Az yakıyosa az da yavaş gitmesi lazım aletin. Bizim çinliler de sizin hondadan çok farklı yakmıyor doğrusu. Hem 1.72 litreyi kim görmüş rodajdan sonra 2.5 litrenin altına düşebilen olmadı burda.
-
13 Şubat 2013, 15:21
Yaşasın
-
13 Şubat 2013, 15:30
-
13 Şubat 2013, 15:33
-
13 Şubat 2013, 15:50
Murat çevirmeye girersen ruhsatta renk BEYAZ yazdığı için ceza yersin artık kaçınılmaz
Bodrum için orjinal, espirili bi fikir bu heybe işide başına bela açmasın abi altında desteği yok sonuçta, zamanla sökülür dikişler janta lastiğe sarılır falan Allah korusun
Birde depo kılıfı 2.3. fotolarda falan güzel görünüyor. Öncekileri istemeyerekmi çektin naptıysan artık kötü detayları gözüme gözüme giriyordu
Yaşasın
-
13 Şubat 2013, 16:06
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
13 Şubat 2013, 16:10
Murat çevirmeye girersen ruhsatta renk BEYAZ yazdığı için ceza yersin artık kaçınılmaz
Bodrum için orjinal, espirili bi fikir bu heybe işide başına bela açmasın abi altında desteği yok sonuçta, zamanla sökülür dikişler janta lastiğe sarılır falan Allah korusun
Birde depo kılıfı 2.3. fotolarda falan güzel görünüyor. Öncekileri istemeyerekmi çektin naptıysan artık kötü detayları gözüme gözüme giriyordu
Uzun yolda tam gaz gidince bu cb kaç litre yakıyor diye sormuştum benim soru kaynamasın ferdi
-
13 Şubat 2013, 16:22
13 litreye benim motor tam gaz 440 km felan rahat gider
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Dip gaz dediysem 90 a sabitleyince.100 den sonra fark belli ediyor.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
13 Şubat 2013, 16:30
Yaşasın
-
13 Şubat 2013, 16:38
Ferdi bende senin gibi gazı köklemiyorum zaten kökleyince şahlanmıyor.Kıyamıyorumda, birde burada bir PO keşfettim baya güzel gidiyor motor.Benim biraz daha fazla yakmamdati tek sebep kasislerden hiç direk geçmem, dururcasına 1 e takarak geçerim e evle aramda da 5 kasis var.Günde 2 defa çift yön gidip geliyorum.İlk göz nurum kıyamıyorum hiç çukur kasis gördümmü dururum.Ani gaz açma ve ani gaz kesme yapmıyorum ben zaten şeklini görende Hacı gibi sürdüğümü hemen anlıyor
Birgün satarsam Hacı dan diye satıcam.O eski Kinetic ilanları gibi
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
13 Şubat 2013, 16:43
Beyler Honda Fuara katılıyormuş ve 4 yeni modeli geliyor Türkiye' ye. Bunlardan biri bize rakip ve yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde bi videoda paylaştığım yakıt sarfiyatı 1.7lt/100km lerde olan alet
http://c1302.hizliresim.com/16/f/k23hq.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/f/k23j1.jpg
Bana tipsiz geldi, ince uzun gibi bişey ama bizim CB lerde bile 1.72 leri görebiliyorsak bunda 1lt ile mi yol alınacak
Birde insallah bu kampanalı tel jantlı gelmez bize
Gerçi bizim CB lerin kampanalıları singapura falan satılmıştı
İllaki yanda tepinmem lazım diyenler kına yakabilir kickstart koymuşlar
Ben bi tek şeyi beğendim o da egzozu kısa
o ney laaa? Acb mi yazıyo onda? tel cant ve kampana? Zaten malzemedende çalmışlar gibi. Kaskabak görünüyor. Silindiride çok uzun. Muhtemelen sıkıştırma oranı fazla. Kıpraşım varmı kıraşım? Gene vakumlu karbüratörmü acep? Bu soruların cevabı aaazzz sonra
-
13 Şubat 2013, 16:48
Yaşasın
-
13 Şubat 2013, 16:56
Abi bu son cümle harbi komik oldu
Bize direk bu haliyle gelmeyebilir abi şunun şurasında ne kaldı gelince görücez
belki gelirse çelik cant, ön disk olarak getirirler. Haa bide kesin devir saati yoktur bunda. Devir saati özürlü honda
-
13 Şubat 2013, 16:56
585858 adlı üyeden alıntı
Çeneden açılır kask ile kapalı kask hakkında ne fark var, hangisini önerirsiniz. yeni sezona kaskla başlayacağım, kask hakkında bilgim yok. LS2 nasıldır fiyatları uygun geldi
Kesinlikle full face kask al, çeneden açılanların güvenliği tartışılır.
-
13 Şubat 2013, 16:58
adem80 adlı üyeden alıntı
belki gelirse çelik cant, ön disk olarak getirirler. Haa bide kesin devir saati yoktur bunda. Devir saati özürlü honda
Bak o konuda haklısın, devir saati %99 olmaz
Yaşasın
-
13 Şubat 2013, 17:02
Abi yolda giderken önüne bakması gereken kişi ne yapsın devir saatini arabada bile var ama bakmıyoruz.Olsa değişik olurdu ama yokluğu belli değil.
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)