CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
2 saattir arıyorum benimde vardı bir tane 999,9 ama bulamadım bi türlü hayret bişey
İnzell psyco nun önde gideni zaten İstanbul-Bodrum yapmış adam Cb ile
Şöyle arama yaparken eski resimleride gördüm.Ben orjinal sadeliği seviyorum ama Cb ilk aldığım günden bu yakan herkesin dikkatini çekiyor.Haliyle insan daha bir göz alıcı mı yapsak diyor.Mesela benim motorda etiketler yok, Ökkeşin camından taktırsak birde depo kılıfı.Yan kapakları Carbon kaplatsam.Arka çanta çıkabilir birşey olsa arada çıkartsam.Ön kafanın altınada kuru kafa bandana bağlasam çok mu apaçi olur? O değilde ben normalde ihtiyar gibi sürüyorum kendimlenmi çelişirim acaba?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
cb nin gösterge aydınlatmaları çok güzel ampul taksam beyaz buna benzetebilir miyim acaba?
Buldum ya la
Uploaded with ImageShack.us
Bugün Motoreferans'a gidip şu bahsettiğimiz depo kılıfını aldım. Yalnız takamadım motora.
Çünkü arka çantanın alt tablası sebebiyle koltuk geri çekilemiyor ve haliyle bulunduğu yerden ayrılmıyor.
Depo kılıfı da sele çıkartılmadan takılamıyor. Alyan anahtarlar vs. komple sele altında olduğundan topcase alt tablasını da sökemedim. Mecburen nalburdan yeni bir alyan alıp önce alt tablayı sökerek işe başlamalıyım.
Bu arada depo kılıfını takmak için bir de öndeki ızgara şeklindeki grenaj parçalarını sökmek gerekiyor ve onların da vidası müthiş sıkı.
Yarın yağmurlu olmaz da işe motorla gidersem orada hallederim yoksa yağmursuz bir güne kadar ertelenebilir işlem.
Çok psikopat bir sayfa oldu galiba
Ben sizin yerinizde olsam hiç değilse şu cb125 yazısının çevresindeki ışıklı bandın oraya 8-10 tane led döşer, motor devrine göre onları sırayla yaktırırdım. İbresiz devir göstergesi olurdu. Çok zor bişey değil ama tembel olmamak gerek, dimi honda
Ben daha o göstergelerin, motorun kaç bin kez çırpındığı bilgisini, nereden aldığını bilmiyorum Mengü Elimde kalır benim ledler
Hadi gösterge mühim diil ararız Hondayı gelir bitane daha da lerdler önemli abi
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Mengü CB ye öyle birşey yapılırsa satışlar deli patlar
Depo kılıfını monte ettim. Bence gayet güzel oldu. İşlevselliği de düşününce, neden daha önce almamışım ki diyorum.
Birkaç fotoğraf çektim ancak şu anda işyerinde olduğumdan ekleyemiyorum siteye. Eve gidince halledeceğim.
Tabi bu kez çantayı monte ederken selenin çıkmasına imkan verecek şekilde monte ettim.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
İşte beklenen an.
@ferdinandd; seçenek yoktu sanırım. Adam koliden siyah kılıfı getirdi, ben de alıp çıktım.
Sele olayı ise dediğin gibi. Görünüşte bir sıkıntı olmamasına rağmen, sanırım o son 3-4cmlik kısmı kullanılamıyordu. Şimdi tamam oldu. Hem çantanın montajı da hoşuma gitmiyordu, tam simetrik değildi. Şimdi mikron şaşmaz.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)