Bugün sabah mesaiden önce kız arkadaşımı hastahaneye götürdüm, az öncede aldım eve bıraktım tekrar işe geldim.
Burada şehir içi 3 Tl ve hastahane güzergahı çok ters olduğundan 2 araba değiştirmek zorunda insan.
Bu noktada hem ekonomik, hem hızlı, hemde hastahanenin boğuk havasından sonra motor havasının güzelliği ve bir kez daha bizi kimseye muhtaç etmediğinden motosikletime tekrar tekrar hayran kaldım.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Murat geçmiş olsun. Önemli birşey değildir inşallah. Hastane dedinde, Allah kimseyi düşürmesin hastanelerin yokluğunuda göstermesin.
Daha önce müdürümüzün V-stromundan bahsetmiştim.Test etmek istediğim ilk 10 saniyeden itibaren şeytan aklıma girmiş, bir türlü gazı elimden çekememiştim.Tatlı su motorcusu Apo Abi nihayet bana bakarak üzülmekten sıkılmış ve tabularını yıkarak canavarı ofise getirdi.Bizde renk arıyoruz zaten, gün güzü gördük
Sanki benim gibi yarmaya bu anca yetiyor ebat olarak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Teşekkürler abi, önemli birşey yok sıradan bir muayene.Bizim neşemizi bozacak birşey yok Allaha şükür.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Evet sayfa 161 ezbere biliyorum bunu
Bende aynı bunun gibi yaptırmak istiyorum.Ama yana açılan kanatlar katlanabilecek ve tel ızgara gibi olursa daha pratik olur diye düşünüyorum.Çanta alamasak bile Kolileriz
Oval profil hertürlü daha mukavimdir, böylece çap incelmiş, gayette zarif durmuş bence. Açma kapama hikayelisinide yaptırtan vardı CBF başlığında ama şimdi arayıp bulmam asır alır, o başlık çok hızlı akıyor
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bodrum'da böyle birşey yaptırmaya kalksam.Sıfır çin parası eder faturayı önüme koyarlar
Aydın'dan denk getirebilirsem yapıcam.Oda Aöf sınavlarından sınavlarına.Bu arada V-strom yorumları bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
O tellilerden buradaki ecza deposu sürücülerinde var.Cb sürüyorlar, ama firma yapıyormuş bilmiyorlar.Konuya derinlemesine ineceğim bir sonraki ışıklarda denk gelirsem
Abi ben şehiriçi adamıyım. V-Storm hocamda vardı, bayağa bi kurcalamıştım Suzukinin en beğendiğim motosikleti diyebilirim
Ama 1.70 boyla yüksek giriş katına merdivensiz girmeye çalışmak gibi bişey benim için
NC700 gibi şıkta gelmiyor ne yalan söyliim Birde çok uzun yol tipi var abi manda kasa mercedesleri andırıyor bana. Daha sayiimmii
Sana gitmiş orası ayrı Büyük düşünür altınelbiseliadam'ın "Endurocu çirkin sever" sözüne göre şıklık aranmadığını varsayarsak
Suzu GSX-R/Hayabusa/Inazuma... nın yanında tartışmasız kapı gibi motosiklet işte, ne denir
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Çok şık yorum olmuş.Bizim makine ile seri aralara girdikten sonra bununla bir kontra yapayım demiştim.Ben yattım motor yatmadı, o derece ağır
bence de v-strom biraz uzun yol makinesi ama çok feci bir benzin tüketimi var sanırım 2008 aşağı model o motor onun için biraz daha fazla yakar , bende nc 700 x var bunda daha yakışıklı ve daha dikkat çekiciliği var , esas xj 6 n aldım üçüncü motor onun havası bir başka nc ye göre fazla yakıyor ( 28kuruş bastığında) . Sen alırsan eğer büyük cc motor nc de saşma derim
Ben önce borcunu bitireyimde gerisi allah kerim Eylülde borç bitiyor, sonra geri ödemeli kredi.Öyle bir ayarladım ki 26 sına kadar borçluyum.Babadan da bize hayır yok.
Hayata 1-0 yenik başladık
Olacak olacak, belki ilerde Cbf 250 gibi birşey alabilirim.Aslında hayallerim hep xt660e den yana ama arap şehi olmak lazım bu devirde benzin için.
Biraz kalıplı stabil 100-120 gidebilecek.Arka ve yançanta taşıyabilecek, piyasası pahalı olmayan, artçı konforu olacak, ekonomik bir motor istiyorum.Çokta araştırmadım açıkçası param yok pulum yok.
cbf 250 eski model en üst 2005 bulursun oda temiz bulman zor
Bakalım gelecek nasıl gelecek
Model marka eskimeleri ve yeni kasalar veya değişimler, ötv, mtv veya benzin zammı yüzünden insan bu konuda kesin hedefler koyamıyor.Ben şuan çok fazla memnunum motorumdan.İleride biraz apra biriktirip yeni bir motor almak istersen muhakkak sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım olacaktır.Bu sitede ve bu konularda çok yeniyim.Çocukluğumuzdan beri pistonla çalışan herşeye hastalığımız olsada hiç bu kadar içine girmemiştim olayların.
Şimdilik hayallerim dubleks lastik, demir muhabbeti.Biraz daha büyük topcase,Örjinal bir spor cam.Ben inanıyorum bu sayfa çok daha resimli paylaşımlarla dolu olacak.
Murat v-strom sana çok yakışmış. En çok beğendiğim modeller arasındadır kendisi yüksek bir motor teknolojisi var elektronik boğaz kelebeği vb. gibi yakıt tüketimide çok aşırı değil kuzende vardı tecrübe etmiştim ama artçı olarak çok rahat ve güvenli gelmişti bana.
Murat koskoca V-Strom'u yemiş bitirmişsin altında ufacık kalacakmış neredeyse. Yalnız, CB onu aldattığını görmesin.
Mikuni motoru katletmişsin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...leriniz-3.html
Kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık olur hakiki Çin malı motor 7 8 aydır kullanıyorum tiremekten her yeri oynuyor motorun ve motor bloklarından yağ kaçırmaya başladı. da 4000 de
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)